Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים רוצים להשתדרג, במקום רכב קומפקטי חדש חושבים על משפחתית יוקרתית משומשת בת 3-4.

השימוש הוא כמו של פנסיונר, מספר הנוסעים בד"כ הוא אחד, בטיולים וביקורים בד"כ 2-4 נוסעים ברכב כולם מבוגרים.

נסועה משוערת 10K-15K, בעיקר עירוני הררי וקשה (נצרת וחיפה) ובין עירוני גם הררי, צריכת דלק של 1 ל 7 תספיק.

דרישות הן אחזקה שפויה, הפתעות של תיקונים בעלות של 5 ספרות לא רצויות.

הכיוונים העיקריים הם לקסוס IS250 וב.מ.וו 325 או 330 (הבדל המחיר מה 320 די קטן), גזרת המחירים היא 130K-140K שזה בגבולות התקציב הגמיש.

מה ההבדלים באחזקה (טיפולים, בלת"מ וביטוח) מפוקוס חדשה למשל? מה צפי האמינות של הבימר, חלק טוענים לאמינות מופתית וחלק טוענים לאחזקה יקרה.

A4 ומרצדס C לא עוררו עניין כמו הבימר, ולקסוס נכנסה למשוואה בגלל מוניטין האמינות וחוסר ההפתעה (האם זה נכון? אשמח למספרים של אחזקה של שתי הדוגמאות), אינפיניטי G יקרה מדי, למרות שיש אחת מוצעת ב175K.

פורסם

בימר סדרה 3 רכב לא גדול במיוחד בפנים, כמו הC קלאס של מרצדס. בתקציב כזה ובשנתונים כאלה אפשר לקנות מרצדס בעיקר מונית לשעבר עם חצי מיליון קילומטר.

אם תמצא בימר 320 דיזל שמורה היא גם תיהיה חזקה מאוד וגם חסכונית. אגב, מרצדס C עושה כ1 ל13 במשולב לפי מה שאומרים נהגי מונית. טורבו דיזל נותן יתרון בנסיעות הרריות כי יש לו הרבה מומנט על טורים נמוכים. האחזקה של מרצדס לא יקרה במיוחד, אני מכיר מוסך באיזור חיפה שהם מאוד מקצועיים, חלפים איכותיים (תחליפי גרמני) והמחירים נוחים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הנסןעה לא גבוהה, ותנאי הנהיגה בעיקר עירוניים כך שדיזל לא ממש נחוץ. עוד מועמדת שנוספה היא קאדילאק CTS.

מרווח של בימר 3 לא בעיה. הבעיה העיקרית שלי היא חוסר נסיון וידע בתחזוקת רכבים אלה, חוץ ממרצדס שאני יודע מנהגי מוניות על מוסכים זולים שמתמחים בהם. אני מצפה לתחזוקה יותר יקרה, אבל השאלה היא בכמה יותר יקרה?

פורסם

אני חושב שהקאדילק CTS הנפוצה בארץ באה עם מנוע של אופל אומגה, מנוע לפי מה שהבנתי בעייתי. איפה תטפל ברכב הזה? בUMI?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא ביגלל שהרכב בקושי יזוז,האופציה של האמריקאיות היא אופציה טובה,רכבים מפוארים ונוחים מאוד,רוב ירידת הערך הראשונית נספגה עיי היד הראשונה,הייתי בודק את הביואיק לה קרוס המצויינת.

פורסם

צריך לבדוק איזה בדיוק מנוע היה לאופל אומגה. אני מניח שזה 3.0 ו3.2.

פורסם

525 לא עומד בקריטריונים של תקציב ושנתון.

פורסם

אם תמצא בימר 320 דיזל שמורה היא גם תיהיה חזקה מאוד וגם חסכונית.

מסכים לגמרי אבל איפה בדיוק תמצא בארץ 320d?

פורסם

יש כאלה. נהגתי על אחת כזאת בארץ. מנוע נמרץ מאוד. ממה שראיתי ביד2 כרגע יש רק מאטות ודי ישנות.

יש אחת דיזל שש צילינדר טורי סדרה 5 בתקציב, קצת ישנה.

מניח שעם קצת סובלנות אפשר למצוא.

• תוכן חדש...