Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רוצה להתייעץ איתכם לגבי מחיר של סיריון 2008 עם 98 אלף ק"מ מליסינג. האם מחיר של 53K הוא מחיר הגיוני עבור כזה רכב ? יש לציין שהאוטו נקי לגמרי, בלי תאונות ובלי כלום.

האם יהיה קשה למכור אותו בעוד שנתיים בערך לאור העובדה שמפסיקים לייבא אותו לארץ ולכמה ירידת ערך ניתן לצפות ?

תודה וחג שמח

פורסם

לטעמי המחיר מופרז,

53 אלף ש"ח לרכב שגמע 25 אלף ק"מ בשנה, בן 4 מליסינג,

לא נתונים מי יודע מה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המחיר גבוה מידי.

בגלל שהייבוא של הסיריון הופסק ב2011 ייבוא חלקי חילוף על ידי היבואן יתבצע עד ל2018.

במחיר הזה הייתי מחפש סיריון עם 50 אלף ק"מ ולא עם 100 אלף.

חג שמח!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני לא יודע מה יקרה בעוד 5 שנים עם הסחירות של הסיריון כיוון שאיני נביא. אם תעשוב אחרי ההיסטוריה של המכוניות המשומשות בישראל תראה שבדרך כלל מכוניות טובות שמרו על השוק שלהן גם אם היבוא שלהם לארץ הופסק. המכוניות שסבלו מהפסקת היבוא היו די, איך נכתוב בעדינות, לא טובות. דוגמאות - סוזוקי ג׳ימני לא מגיע לארץ כבר יותר משנה אבל עדיין מבוקש בשוק המשומשות, דאצ׳יה דלתא הייתה מכונית גרועה שלא נמכרה לפני ואחרי שהפסיק שיווקה.

ולגבי המחיר - כבר כתבו לך שהמחיר גבוה מידי. לא מופרז, אבל גבוה. יש לך למעלה אייקון עם זכוכית מגדלת. תלחץ עליו וביום ראשון תקבל הצעות נוספות, טובות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

קשה למצוא סיריון עם ק"מ נמוך בחברות ליסינג במחיר של כ-50 אלף במצב טוב (אני מעדיף לרכוש מליסינג או מהשכרה אם היא במצב טוב מאוד).

חג שמח לכולם

• תוכן חדש...