Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ביקשו ממני לברר החלפת רמקולים בדלתות הקדמיות על מנת לשפר כמובן את איכות הסאונד.

הרמקוליים כרגע הם ככל הנראה המקוריים שהגיעו עם הרכב מהחברה,

אני לא מתכנן מגבר או סאב או משהו מיוחד ברכב פשוט לשמוע יותר טוב ממה שקיים היום.

ביררתי קצת והבנתי שקיימים אצלי רמקולים במידה 5 ורבע (5.25) וקיימת אפשרות להגדיל ל6.5 ,

אך אני לא מעוניין לבצע חיתוכים או התאמות שיכנס כמו המקורי ללא שום בנייה מיוחדת.

כמובן שצריך להתייחס לעומק הרמקול שיתאים לדלת, מה ההמלצה רמקול רגיל/ קומפוננט?

שומעים ברכב רדיו ומזרחית.

תקציב בסביבות 550 ש"ח מעוניין שתרשמו דגם ואם אפשר עלות

תודה רבה

פורסם

דיברתי עם מתקין לגבי מורל טמפו הוא לא בטוח שזה יכנס בדלת, מישהו ניסה ויודע בוודאות?

יש גם לטמפו דגם 6ו-8 מה מומלץ?

אשמח לעוד המלצות לרמקולים.

פורסם

זה מאוד תלוי בעומק המקסימלי שלך שם.

בסביבות התקציב שלך אני ממליץ על מורל טמפו, אם תוכל להכניס 6.5" (62 מ"מ עומק) מה טוב, אם לא, ה- 5.25 גם כן טוב מאוד (59 מ"מ).

המקסימו, דגם מתחת לטמפו, דורש 56 מ"מ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בזוזית- אני לא יודע מה זה טמפו 8 אני לא מבין במערכות ובחור שדיברתי איתו אמר לי שקיים דגם כזה.

srool- 6.5 אם יכנס מתקין אמר לי שייתכן שצריך להוסיף טבעות עץ, אתה יודע מה עומק הרמקול המקורי? בכל מקרה 6.5 הוא בגדר בדיקה אבל אתה אומר ש5 ורבע נכנס 100%?

למישהו יש ניסיון ברכב זה והרכיב 6.5 מורל טמפו עם/בלי טבעות עץ?

תודה

פורסם

אני לא זוכר מה עומק ההתקנה המקורי, אבל אני סבור שטמפו/מקסימו 5.25 ייכנס, אולי גם 6.5".

יכול להיות שזה כרוך בטבעת עץ להגבהה, זה דבר מבורך. רק היזהר שהרמקול לא יגיע לדיפון, הוא לא שווה בעומקו ולכן יכול להיות מצב שהרמקול יפגע בו.

אני ממליץ לך בחום להגיע למתקין ולבדוק את העניין בפועל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מתכנן לפרק את הדיפוק על מנת לבדוק מה עומתק ההתקנה האפשרי ואתה אומר שהרמקול לא לא שווה בעומקו וזה מוזר לי פעם ראשונה שאני שומע את זה, אך האם המידה שנתת לי הוא העומק המקסימלי?

ועוד משהו אין לי מגבר ברכב יש לי רדיו דיסק של LG נרכש לפני כשנה אני יודע שאולי הוא לא ינצל את ב100% את הרמקול ,

האם יש בעיה עם זה? הבנתי שגם בלי מגבר יהיה לי שיפור מהרמקוליים המקוריים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, אני יודע שעבר הרבה זמן אבל הייתי עסוק וביררתי עם כמה מתקינים בגלל תשובות מהוססות מצדם.

לבסוף דיברתי עם יוסי אלפיין מאור יהודה שהגעתי אליו דרך האתר הזה עם כל ההמלצות שראיתי פה,

יוסי הוא המתקין הראשון שקבע נחרצות שאכן קומפוננט מורל טמפו 6.5 יכנס אך ורק עם הגבהה+ הוא הגדיר איזה התעסקות קטנה שם

ואמר שזה יהיה מאוד גבולי עם החלון.

הבחור נשמע מקצוען אבל אני לא מעוניין במשהו שייתכן שיגרום לי לבסוף לצרות ולבסוף החלטתי,

שכנראה שאני אלך על מידה 5.25 שעד כמה שידוע לי זו המידה המקורית וצריך לחפש רמקול לא עמוק במיוחד שיתאים "למשימה".

אני מבין שכל רמקול אפילו אם נשאר בגודל המקורי ייתן לי שיפור מהמקורי וגם הדרישות שלי ממנו לא מטורפות.

לאחר החפירה אשמח להמלצה לרמקולים/ קומפוננט בגודל 5 ורבע שלא יצריכו התעסקות מיותרת, אם אני אראה שאין ברירה אולי נשקול הגבהה אשמח להמלצה.

*אין לי בעיה ליד 2 אך אני מפחד לקבל סט דפוק ואין את היכולת לבדוק אותו עד ההרכבה.

תודה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, לאחר תקופה שזנחתי את העניין אני מעוניין לבדוק מה ניתן לעשות,

כמו שאמרתי המידה המקורה היא 5.25 ואני מעוניין להישאר איתה אין מגבר וסאב ברכב,

ההגברה היא דרך רדיו דיסק וזה הסט היחיד שקיים ברכב.

התקציב עלה ל700 כי הבנתי שרוב הרמקולים מחייבים אותי התקנת הגבהות עץ (ויוסיף לאיכות השמע).

אשמח להמלצות

• תוכן חדש...