Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם!

בשעה טוב קנינו היום רכב לאמא ניסן טידה לאחר המון התייעצות בפורום אז תודה לכולם.

עכשיו תורי :), אני מחפש רכב לא יותר מ-10 ק'מ בשנה במחירים שבין 15-20 אם צריכת דלק סבירה ואמינות (יותר חשוב לי אמינות בגלל מחסור בזמן), הניסן טידה נקנה מקל אוטו (חבר קרוב עובד שם) והציע לי יונדאי אלנטרה במחיר 22000 מודל 2006 דגםGLS טסט לשלושה חודשים, החבר הכי אמיתי איתי רוצים רווח של 2000 ש'ח ולא מתחייבים על כלום ולא מתקנים גם, מחירון הרכב 36000 עם 118000 ק'מ יד 2 פרטיות, אישית לא מכיר את הרכב הזה אז אשמח לחוות דעת, כמובן שהרכב ימכר ללקוח הראשון אז די לחוץ להחלטה.

תודה רבה

פורסם

אין התחייבות ואין תיקונים,

לא סתם מורידים 40%,

יש סיבה, כנראה יש משהו דפוק ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. אמינות היא פונקציה של אחזקת הרכב.

2.הרכב אמין מאוד. ברמה יפנית.

3. המחיר סביר, לא יותר. הרכב נטול שוק לחלוטין. גם בשוק הפרטי תמצא רכבים במחיר הזה.

4. תקח את הרכב לבדיקה במכון מורשה. חובה!!!

בהצלחה.

פורסם

אין שוק היום לשום רכב בארץ,

אבל 40% נראה תמוה ולא משנה מה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעבודה היה לנו רכב כזה והוא נמכר לאחר שהגיע ל350000 ק"מ.

הרכב אמין מאוד למרות שפשוט קרענו אותו ,הוא נוח מאוד ומורווח אבל צריכת הדלק שלו קצת גבוה ביחס למשפחתיות.

לא ברור למה השוק שלו כזה נמוך כי מדובר ברכב טוב.

בעיה נוספת זה שהוא קצת עגלה .

פורסם

שלום.

א.רכב לא קונים בלי בדיקה ממכון מורשה:אולי הגיר שלו גמור,אולי עבר תאונה.

אולי המנוע בדרך למסור את נשמתו לבורא..לכן בדיקה במכון שאתה בוחר-חובה.

ב.לרכב אף פעם לא היה שוק בגלל צריכת דלק נוראית-7 ק"מ לליטר בעיר.

קח בחשבון האם אתה צריך כזה אוטו ?או שאפשר לקנות רכב חסכוני יותר וקטן יותר.

עלויות הדלק היום זה שיקול עיקרי ברכישת רכב.

ג.האמינות של יונדאי אכן לא רעה,אבל רכב לעיתים עם 118K כאילו עבר 200K

אם לא טופל כמו שצריך ,ולכן חזור לסעיף א-בדיקה חובה

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אין פה שוס גדול מבחינתך. רכב אלכוהוליסט בכל הנוגע לדלק. די מכוער, לא מהיר במיוחד, פלסטיקים פשוטים ונוחות לא משהו.

כולן נמכרות ב-30% פחות מהמחירון הרשמי, כשהם יוצאות מחברות ההשכרה, ואתה מקבל אותה בלי האחריות שמאפיינת רכישה מחברה - ככה שהגיוני מאוד שתקבל אותה ב-40% פחות.

לסיכום - סוג של דייהו נובירה.

פורסם

א.רכב לא קונים בלי בדיקה ממכון מורשה

אני מסכים שלבדוק את הרכב חובה, אבל איפה לבדוק מה. גם ככה אם הרכב די ישן לא תיהיה אחריות על הגיר ויהיו כסת"חים על שאר מכלולים שיכולים להתקלקל. אני הייתי בודק מכניקה במוסך שאני סומך עליהם ושלדה במכון בדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...