Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב כבישביל אודי q5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבנו לרכוש אחת כזו לאבא שלי שכיום צריך ומחפש רכב מנהלים מפנק עם זאת לא מנקר סביב ה350 אלף.

חשוב לנו שהרכב יהיה מפנק ומרווח.

עם זאת אין משפחה להסעות וכו יותר מידי אבל גובה הרכב כן חשוב לכן אנחנו הולכים על גיפ ולא על מנהלים .

בתודה מראש.

בשאלה היא האם הרכב שווה את הכסף ואלטרנטיבות לנושא הנל.

חשבנו בהתחלה ללכת על מרצדס ml בייבוא אבל המותג מפוצץ מידי בשבילו.

לכן ברחנו לכיוון האודי.

נ.ב מדובר על בנזין הדגם המפואר.

פורסם

בסה"כ תמורה מאוד טובה למחיר, הדגם הרגיל שנמכר ב 290K לפי דעתי מאובזר מספיק ואין סיבה לקחת את ה LUXURY. שימו לב שבאודי מ-א-ו-ד גמישים מבחינת מחירים, אז תלחצו ותתמחקו הרבה, ממש שוק שם, ותנסו לקבל הצעות מחיר מכמה סוכניות כי זה משתנה (לפני כמה חודשים כשהוא עוד היה מתומחר ב 340K בסוכנות חיפה הציעו לנו ב 310 ובסוכנות נצרת ב 305 ואחרי זה ירדו ל 299).

בתווך המחירים הנ"ל יש לך עוד כמה אופציות כמו XC60, איווק, GLK, EX ו X3.

אמא שלי מחפשת גם אוטו באותו טווח מחירים, לאחר שבדקנו כמה Q5 משומשות (אני נגד רכישת מכונית חדשה באופן גורף, גם אם התקציב מאפשר) והבנו שהוא לא שיא האמינות בלשון המעטה אז ירדו מהעניין (ב 3 האקזמפלרים שבדקתי ההיסטורית טיפולים הייתה בגודל אנציקלופדיה, בעיקר בעיות צריכת שמן ובוכנות שכביכול תוקנו ע"י ריקול).

בינתיים היא במשא ומתן עם אינפינטי על ה EX (גם נותן תמורה מאוד טובה למחיר, אם כי טיפה פחות מאובזר מה Q5).

אני לא יודע כמה זמן אתם מתכוונים להחזיק את המכונית, אבל תקחו בחשבון שה Q5 צונח חזק במחירון (אבל מי שמחפש אוטו במעל 300K בד"כ לוקח את זה כבר בחשבון), הכי מצחיק שהמוכרים ביד 2 חיים בסרט קשה, מנסים למכור 2011 ביותר יקר ממה שעולה חדש בסוכנות.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...