Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון (ג'ימיני?) ב-70 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש ג'יפון בסביבות ה-70 אלף.

השניים שהכי רלוונטים לדעתי הם ג'ימיני 2008 וטריוס 2008. מצאתי כאלה למכירה ואני מתלבט מה עדיף.

הג'ימיני ב66.5 אלף ש"ח והטריוס ב74 אלף ש"ח. שניהם עם ק"מ ממוצע לשנה.

(אוטומט)

היתרון הגדול של הטריוס לדעתי הוא במקום ובבטיחות. היתרונות של הג'ימיני קשורים לביצועים, לקומפקטיות ואולי את בעית המקום לציוד אפשר לפתור בגגון...

אחרי שראיתי את שניהם אני מרגיש שבא לי יותר על הג'ימיני אז יכול להיות שמחר אני אקח אותו לבדיקה ואסגור את זה.

למישהו יש אזשהן הערות על הג'ימיני? מה צריכת הדלק שלו?

האם העובדה שהוא יכול להיות במצב 2X4 גורם לו להיות חסכוני יותר בדלק? האם ההנעה האחורית בעייתית בחורף?

יש לדגם בעיות מוכרות (לדגם 2008 או בכלליות) שצריך לדעת עליהן? דברים מיוחדים שצריך לבדוק?

מה עם מערכת הדפרנציאל, עושה בעיות?

בקיצור, כל הערה או הארה תתקבל בברכה :)

טקנס.

פורסם

הג'ימיני ג'יפ מצוין. נסעתי מספר ימים על אחת כזאת בקפריסין. הרכב אמין ביותר, סוס עבודה.

ואולם - הוא מאוד צפוף, לא נוח וגם קופצני, ומבחינת בטיחות אתה בטח מבין את הכיוון.

אם אהבת את הרעיון למרות החסרונות, אתה תהיה מבסוט. הוא מיוחד יותר מהטריוס ואין מה להשוות ביניהם בשטח.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לאימי היה ג'ימיני במשך כ-3 שנים.

רק דברים טובים יש לי להגיד עליו:

נסיעה שקטה, צריכת דלק ממוצעת של 1:13 בנסיעה רגועה יחסית.

והכי חשוב 0 תקלות!

הרכב כשלעצמו הוא די קטן וצפוף, אך מתרגלים לזה.

צריך רק לזכור לא להגיע במהירות לסיבוב והכל בסדר :| (הרכב מאוד קל וגבוה)

פורסם

מה השימוש הצפוי ?

אם אתה לא מתכוון להיכנס לתחום השטח, הטריוס עדיף.

הג'ימני הוא לא בדיוק ג'יפון, הוא ממש רכב שטח קשוח, ולמי שמתכוון לנסוע רק בכביש הוא לא מומלץ.

לא נוח, חלש בבין-עירוני ובעליות, צפוף, מיושן, לא בטיחותי.

צריכת הדלק באוטומטי היא כ-1:10 1:11.

ידני כ-1:12 1:13.

האמינות גבוה מאוד והרכב קל ופשוט לתחזוקה, במיוחד אם זה רכב שנסע בכביש בלבד.

אם אתה מתכוון לנסוע בשטח ולעשות טיולים ברמות עבירות שונות ולא להגביל את עצמך כאן לג'ימני כבר אין מתחרים.

אופציה מצויינת לשימוש כביש + שבילים היא הטויוטה ראב-4 מהדור השני.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הגימיני חסכוני ואמין אך לא נוח. בשטח הוא חיית שטח וברגע שתתחיל בטיולים תיתמכר.

לגבי הטריוס אני לא מכיר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני כן מחפש ג'יפון בגלל שאני צריך רכב שיכול לנסוע בשטח. זה לא שאני עושה טיולים כל סופ"ש, אבל אני רוצה שתהיה האפשרות.

בטוח אני אשתמש בו לנסיעה לים עם ציוד, בשבילים סובבי הכנרת וכנראה גם מידי פעם איזה מסלולון פה ושם.

קצת מטריד אותי עניין הבטיחות, כי חברה שלי כן הולכת לנהוג עליו על בסיס יומי הכולל גם נסיעה ארוכה מידי פעם.

צריך להרגיל אותה למהירות נמוכה יותר.

פורסם

אתה יודע שהג׳ימני בגודל של קופסאת נעליים והרבה מקום לציוד אין בו, נכון?

בכל מקרה, בתקציב הזה אתה יכול למצוא גם את האחות הגדולה של הג׳ימני, היא סוזוקי גרנד-ויטראה. אז נכון, צריכת הדלק שלה קצת פחות טובה וגם יכולת השטח שלה נמוכה במעט, אבל היא גדולה יותר וגם נוחה יותר על הכביש. אין לה שום בעיה לנסוע בשבילים ואף מעבר לכך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ג'ימיני ידנית עושה 1:13 אוטומטית 1:10 ביום טוב!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גגון זה פיתרון של אין ברירה. גם כי הוא פוגע בצריכת הדלק, גם כי הוא פוגע ביציבות של הרכב, גם כי אי אפשר לשים בו כל דבר (במיוחד בגשם ובאבק) אבל בעיקר כי לא ממש נוח לטפס לגג בכל פעם שרוצים להוציא שתייה מהצידנית.

לדעתי ג'ימני מתאים לזוג שמטייל בצניעות (כלומר לא לוקח את כל הבית) ולא להרבה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הג'ימיני נרכש. אני דיי מרוצה.

שוקל לשים חיישני חניה. מישהו יודע מה המחיר\איפה ניתן לרכוש באיזור חיפה? (שמתאימים לג'ימיני)

כנ"ל לגבי גגון.

תודה!

פורסם
הג'ימיני נרכש. אני דיי מרוצה.

שוקל לשים חיישני חניה. מישהו יודע מה המחיר\איפה ניתן לרכוש באיזור חיפה? (שמתאימים לג'ימיני)

כנ"ל לגבי גגון.

תודה!

תשקול לוותר על חיישני חניה.

א. הרכב מאוד קצר כך שזה לא כל כך רלוונטי לחניות.

ב. מאחר ואתה תהיה איתו בשטח ותכניס רוורס מדי פעם, אז כל אבן, סלע קטן שייבלטו ישגעו אותך עם צפצופים.

זו דעתי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הדבר האחרון שצריך בג'מיני זה חיישני חניה.

תתחיל בבולמים איכותים, הגבהה קטנה צמיגים טובים ונעילה אחורית.

אח"כ תחליף את הרמקולים המחורבנים במשהו נורמאלי (קצת קשה למצוא 4" נורמלי) ואתה מסודר.

תתחדש. כיף אמיתי של רכב עם יכולות נהדרות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...