Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת מירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני נוסע לאילת עם חבר ותהיתי מה יהיה עדיף:

1. נסיעה באוטובוס במחיר של 100~ שקל הלוך וחזור, לא זוכר בדיוק.

2. נסיעה בסיאט איביה 2003 מנוע 1400 כאשר יש את הנתונים הבאים:

- צריכת דלק לא גבוהה, ובכל מקרה לא אכפת לנו להוסיף כ100 שקלים כל אחד במקום לקנות כרטיס לאטובוס, ככה שיש לנו 400 שקלים נזילים לדלק.

- הקילמטרז' של הרכב (130,000) לא כזה מעניין אותי וירידת הערך שלו לא עניינה אותי כשקניתי, וגם לא עכשיו.

- אין לי מושג מהי צריכת הדלק האמיתית של הרכב, אני יודע שהיא נמוכה (יוצא לי לתדלק אחת לשבועיים - שלושה) ואני נוסע מצפון ירושלים לדרומה כמעט כל יום (כולל חזור כמובן :) ).

האם לדעתכם "פול טנק" יספיק הלוך וחזור, כאשר במצב מלא הוא שווה 400 שקל שזה הגבול שלנו.

אני מתנצל מראש שאין לי נתוני תצרוכת דלק אמיתיים, אך בהתחשב בנתונים מה אתם הייתם עושים? אשמח לדעות.

יש להגיד מראש שלא כזה אכפת לי לנסוע באוטובוס פשוט יהיה יותר נוח ברכב אם זה רק מסתכם לכל אחד ב100 שקל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שמע, אם אתה יכול (לא חייב רכב בירושלים) אולי כדאי לך לשקול טיסה.

קשה לי מאוד להאמין שפול טנק יקח אותך הלוך-חזור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הלוך חזור זה 100-133 ש"ח לאדם, בדוק באתר של אגד.

צריך/כדאי להזמין מראש כדי שיישמר מקום (וכדי שתשבו ביחד :sissies:).

נסיעה הלוך ושוב תגמור כמיכל וחצי של דלק

(הבאת נתונים פלוס-מינוס, אז גם התשובה היא פלוס-מינוס משהו...).

מסקנה: יותר זול באוטובוס.

אין טיסה מירושלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טוב אז אני עושה בממוצע 12.7 ק"מ לליטר.

מרחק לאילת מירושלים 320 בערך. זאת אומרת 640 הלוך חזור, נגיד 700 כי אתה עם אוטו ואולי תסתובב קצת.

700 חלקי 12.7 = 55 תכפיל את זה בעלות הדלק (נכפיל ב9 הדלק יעלה עד אז:? )

יצא לך 495 שקל לנסוע לאילת ולחזור.

לדעתי שווה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני עשיתי את הנסיעה הזו עם 307 מנוע 2000. בכל הדרך נסעתי במהירות 100 פחות או יותר.

יצאתי עם 3/4 מיכל דלק וכשהגעתי מד הדלק הראה קצת מתחת לחצי (המיכל הוא 60 ליטר).

בחזרה מילאתי דלק באילת (הוא זול יותר בגלל המע"מ) מיכל מלא.

אחרי הנסיעה חזרה המיכל הראה קצת פחות מרבע מיכל.

אני נסעתי רק עם בקרת שיוט ברכב והשתדלתי לא לסחוט את האוטו.

אם רוצים לנסוע ולחסוך אז אפשר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אוטו מה ההתלבטות בכלל?

במאזדה מנוע 2000 מירושלים בנסיעה מתונה 100 110

פול מיכל הספיק הלוך חזור קצת נסיעות באילת לריף וכדומה

ועד חזרה לראשון

אז תהיה רגוע

פורסם

JANT18 אתה מגזים בענק.

נסיעה לאילת היא 310 ק"מ לכיוון, משמע 620 לשני כיוונים. נסיעות בתוך העיר זה בקטנה ואני בטוח שהם לא יגיעו לתרחיש של 60 ק"מ נסיעה בתוך העיר לדבריך.

מכיוון שזו נסיעה בינעירונית שרובה הגדול מישורי למדי ואין רמזורים (כביש 90) אין סיבה שתהיה צריכת דלק גרועה יותר מ-1/15 בנהיגה נורמלית, יש לי רכב עם נתונים דומים מאוד וזו הצריכה הבינעירונית והיא גם יכולה להיות יותר טובה מזה.

לכן נסיעה כזו אמורה לשתות בסביבות ה-40 ליטר לשני הכיוונים.

תתדלק באילת (אין מע"מ), הדלק עולה שם 6.55 בתחנה של טן וככה תחסוך עוד קצת.

נגיד ותדלקת 40 ליטר באילת יצא לך 262 שקלים.

פורסם

^

אין לי ספק חשבתי שזה היה ברור בגלל זה לא ציינתי את זה.

רציתי לתת לו את המצב הכי הכי גרוע ועוד הוספתי למצב הזה!.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

ואוו תודה רבה, 250 (לחלק לחצי) עדיין נשמעים יותר טוב, באילת אני מתדלק ב-יעד אפילו יותר זול מטן לפי מה שאני יודע מירושלים.

לא נשמע כזה גרוע, באילת לא בטוח שאסע באוטו אבל נוסיף 50-100 למוניות מתחנה מרכזית למלון ולכל מיני מקומות באילת זה דווקא יצא איכשהו בסדר.

אני שמח לגלות שהבחירה באוטו בהחלט תשתלם יותר, תודה רבה לכולכם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אל תשכח לעדכן אותנו. (גם איך היה:lol: )

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אם אני אזכור עוד חודש, אני ארשום חווית נסיעה מירושלים לאילת באיביזה :), למרות שאת מי כל כך מעניין האיביזה 2003 ועוד מנוע 1400 עם צורך בכיוון טורים :p

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אם ירושלים-אילת וחזרה זה מיכל מלא, ואתה יוצא עם הרכב, כדאי לך לצאת עם חצי מיכל ולמלא באילת מיכל מלא (הדלק פה הוא בלי מע"מ).

אני ממליץ לך על תחנת טן ליד היציאה מהעיר, בכיכר האחרונה של אילת לוקחים שמאלה (בהנחה שאתה בא מכיוון שדה התעופה) לכביש העוקף, התחנה היא כמה מטרים אחרי הכיכר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

itsik, האם המחיר בטן יותר זול מהמחיר בתחנת דלק "יעד", סתם תהייה שלא קשורה לנושא :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...