Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו כמעט סוגרים עם אופרייט ליס

על מגאן 08 67 אלף ק"מ

מה דעתכם על הרכב הנל

ידידי, הנושא באמת נטחן כאן עד דק! תריץ חיפוש ותמצא חומר שיעסיק אותך לשבועיים הבאים לפחות!

מילה על אופרייט ליס: אני נוהג ברכב הליסינג השלישי שלי דרכם. מאוד מרוצה מהשירות והטיפול; בכל מצב! מטפלים ומתקנים הכל במוסכים מורשים.

בהצלחה!

פורסם

השבוע חבר שלי לקח רנו מגאן 2008 מהטריד אין של לובינסקי לבדיקה... אני לא האמנתי לתוצאות שניראו לאחר שהרכב נבדק בקומפיוטסט... הרכב תקין לחלוטין מנוע עם הספק של 108 כ'ס מתוך 110 גיר מעביר הילוכים בצורה חלקה ללא השהיות ובעיות אחרות , הרכב עם הזעה קלה באזור המנוע וזהו יש לציין כי הרכב עשה 85 אלף ק'מ . יש צורך בטיימניג. אבל שורה תחתונה הרכב במצב מעולה. יד ראשונה כליסינג ושניה פרטי.... הכי חשוב שהמחיר הוא רק 32000 שח עם אחריות על מנוע גיר והגה לשנה. יש לציין כי לאחר הבדיקה כל הריג'קטים הקטנים הוחלפו. סה'כ נשמע טוב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

באיזה סניף?

אופרייט ליס בדרך כלל לא מוכרים רכבים של לקוחות פרטיים. אתה בטוח שזה לא סוחר במסווה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בצ'ק פוסט חיפה

בחוזה עשינו איתם כתוב הואיל והחברה אופרייט ליס הינה הבעלים של רכב מסוג פרטי דגםמגאן ביזניס 1600 אוט' שנת יצור 2008

וחוץ מזה יש לנו חבר טוב שעובד שם והוא אחראי על ציי הרכב שם

פורסם

אההה... אוקי!

הרכב הוא רכב פרטי, כלומר הוא לא רכב משא או מכונה חקלאית. הבעלות הקודמת היא של חברת ליסינג. אני מתפלא על מאיה, שלא הסבירה לך את זה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אופרייט ליס אכן הוגנים, יגידו לך הכל בתחילת העסקה, מתחייבים לטפל בכל הבעיות ללא מילים קטנות ולא ברורות, גם אם תתקל בבעיה עתידית הם לא יתעלמו ממך, אכן חושבים על העתיד.

יש בסניף בצ'ק פוסט איש מכירות בשם אהרון- בחור חבל על הזמן שמבהיר מלכתחילה שאתה גם לקוח עתידי שלו ,כך שממש אין לו עניין "לסדר" אותך-בונה עליך גם לטווח רחוק גם אם לא סגרתה איתו עיסקה.

חבל שלא כולם נוהגים כך.

פורסם

ירידת הערך ממש מטורפת.

לא היה פה איזה שרשור ענק של מישהו שקנה לפני חצי שנה מגאן 2008 מקרסו לפי מחירון ב-66 אלף שקל?

ועוד משהו - זה רק נדמה לי או שבמחירון לוי יצחק נפתח פער אדיר בין רכבים יוצאי ליסינג בשנה שלישית (כלומר שנת 2008-9) לבין 2007? מדוע דווקא המחירון של השנה שבה מצויים רוב הרכבים יוצאי הליסינג בידי החברות גבוה לעומת השנה שלפניה?

פורסם

כל אחוז הורדה במחירון של רכב בן 3 משפיע בסופו של דבר על שורת הרווח של חברות הליסינג. אם המחירון של רכב בן 3 יהיה גבוה, הם ימכרו אותו ביותר כסף. אחרי שהם מוכרים (כלומר כשהרכב כבר בן 3.5-4) כבר לא אכפת להם שהמחיר יורד למחיר השוק האמיתי. עכשיו תשאל למה לוי יצחק משתף עם זה פעולה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...