Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון,עכשיו כולם יוכלו לקבל כרטיס בהנחה,רק שהם מיקמו את ההנחה במקום ממש לא בולט באתר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה באמת רשום על ההנחה המדוברת באתר של ישראכרט? אני לא מוצא :?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאחר שהתקשרתי לישראכרט והם אמרו לי שאין כרטיסים אני מתפלא שיש באתר טוב ננסה להזמין משם

עריכה: לאחר שביררתי יש דמי טיפול בסך של חמישה עשר שקלים:brickwall: , מה שמעלה קצת את מחיר הכרטיס מאחר ואני רוצה רק אחד

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

בשנים הקודמות אפשר היה לקנות בעמדות שבתערוכה את הכרטיסים דרך ישראכרט+כוכבים ללא צורך בהזמנה מוקדמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הטעם לקנות דרך האינטרנט? מילא זה היה יותר זול אבל בסופו של דבר העסק יוצא יקר יותר ב15 ש"ח יקר מאשר בקופות. עלק 15 שח 'דמי טיפול אינטרנט'.. :x

כמו בכל אירוע בארץ אני מאמין שגם פה יהיו ספסרים ליד הקופות שימכרו בפחות, שווה לדעתי לנסות את מזלכם בקופות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חברים, אני מגיע בשלישי לקראת הפתיחה - יש כאן מישהו שיכול להגיע בשלישי ונפגש שם?

נ.ב,

הכי טוב כרטיסים על חשבון הברון (שקודה) :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מישהו יכול לשפוך קצת אור ולפרט אילו יצרנים יציגו בתערוכה?

אני הבנתי שיש הרבה יצרנים שנשארים בבית ולכן אבקש את עזרתכם.

תודה.

• תוכן חדש...