Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה אחרי כל השדרוג מעוניין לקנות סאב קטן שיתלבש בצד הרכב יש מין מקום כזה מעל הבית גלגל בבגאז מדובר ברכב 4 דלתות השאלה היא כמה תעלה בנייה של הסאב במקום כזה איזה גודל מומלץ שגם יספק וישלים את הסט מקדימה וגם לא יתפוס הרבה מקום אני פתוח גם ליד שניה..

ראיתי פה את ה idq 8 בתיבה של 10 ליטר זאת אומרת יש סיכוי גדול שהוא ישב שם וגם את es250/300 שהם טיפה יותר גדולים אבל לא צורכים תיבה ענקית.

כמה אמורה לעלות נייה כזאת קטנה שהסאב ישב בצד של הבגאז ככה שהוא לא יתפוס הרבה מקום וגם זה יראה יותר יפה?

הרכב הוא קאיה פורטה כרגע מותקן על הרכב

סט קידמי מורל טמפו

מנחת/סאונד פרססור שלjl cleansweep

ומגבר של סאנדאון 100.4

אני צריך המצלה לסאב שיעבוד טוב בגישור על המגבר הזה וגם כמה תעלה בערך בנייה כזאת?

תודה לעוזרים

פורסם

אני יכול להמליץ לך על סאן דאון אודיו סדרת SA

לי יש את הSA10 - הוא עושה עבודה נהדרת ברכב ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא יושב יכול לשבת בתיבה של 15 עד 20 ליטר.

הSA8 שלו - ברגע שתגיע הסדרה החדשה - יושב בתיבה של 14.5 ליטר והוא מוצהר לספוג 400 וואט - לדעתי 200 וואט של הגברה יספיקו כאן (זו היתה התכנית המקורית שלי) אבל אם אתה חושש יש לו אח קטן יותר שנקרא E8.

אם אתה מוכן להשקיע מחיר כפול הייתי ממליץ לך ללכת על זה :twisted::twisted::twisted:

http://www.woofersetc.com/p-2076-8w7-jl-audio-8-svc-subwoofer.aspx

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי עשיו השאלה בקשר לבנייה איך היא נעשיית ? מה הטווח צחיאים של דבר כזה והאם זה בכל אפשרי לעשות דבר כזה?

לעשות בנייה בצד בבגאז ככה שלא יפוס מקום?

פורסם

לגבי הבניה עצמה - עלות החומרים יכולה להיות כמה מאות שקלים בודדים ויכולה גם להגיע לאלפייה או יותר - תלוי בכמות הפיבר שתיאלץ להשתמש.

כשאתה הולך למתקין שהוא גם אומן פיבר אתה משלם מעבר לזה כי אתה צריך לקחת בחשבון הרבה דברים שאתה לא מודע אליהם ואחת מהן היא שבניית פיבר לוקחת הרבה מאוד זמן והיא בדרך כלל משביתה חלק גדול מאוד מיום עבודה או כמה ימי עבודה בכדי שהיא תיעשה ולכן בכדי שזה יהיה כלכלי זה גם מן הסתם לא יהיה זול במיוחד.

תיקח בחשבון גם שזה חומר לא בריא וגם כן, מסוכן - נפיץ. זה גם חלק מהעניין.

אם אתה תעשה בעצמך ויש לך ידיים טובות אתה בהחלט תחסוך כאן לא מעט - אבל מנסיון - רמת הגימור יכולה להוריד מהפסים, צריך מקום, זמן, כלי עבודה והמון המון סבלנות - תריץ כאן חיפוש על מדריכי בניה מפיבר ותראה בעצמך.

אל תצפה מזה להיות משהו זול אם אתה בוחר להשקיע בזה אצל בעל מקצוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...