Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שאישית שונא את הרעיון של 206+ וחושב שזה אוטו שממש לא שווה להוציא עליו סכום כסף כזה, בכל מקרה לחבר שלי יש אחת,, מלבד בעיית חשמל ברדיו לא היו לו תקלות ברכב כלל. מדובר ברכב בן חצי שנה שעשה 8200 ק"מ.

פורסם

אני יכול להגיד מהרכבים שהיו לי (גם פיזו גם סיטרואן וגם אחרים) מד חום יכול להתנדנד בנסיעה או להיות קבוע באמצע אבל חד משמעית כשמתקרב לאדום (אפילו לא מגיע) זה מצביע על משהו לא תקין. אם יש לך הקלטה שלהם אומרים את מה שכתבת תוכל לעשות עם זה משהו.

פורסם
"מד החום ברכב הוא אמיתי מלהבדיל ממכוניות אחרוות , שמד החום שלהם הוא במרכז כל הזמן" , לטענת אנשי פגיו מד חום במרכז הוא זיוף , "כשעולים עלייה הוא צריך לעלות ובירידה לרדת" לטענתם . "כל עוד מד החום לא תקוע בתוך התחום האדום ומנורת STOP לא נדלקה אתה יכול לנסוע בשקט"

זה אכן המצב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...