Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה לבניית תיבה לפחות 55 ליטר מבקש תיכנון לבניה,

חיפשתי באתר של סרווין מצאתי רק תכנון תיבה לסאב החדש,

אשמח מאוד עם מישהוא יכול למצוא לי תכנון תיבה לסאב הישן 200 RMS.

בשיפוצים..

פורסם

מעל ל55-60 ליטר הסאב יתחיל לברוח,מנסיון לפני שהיה לי את הדאבל,היה לי אחת בודד בתיבה ענקית 65 ליטר,עם פורט 30ס"מ והסאב בקושי נתן תקופה הוא היה הולך לאיבוד,התיבה הייתה גדולה לו מידי,והוא היה מוגבר על 500RMS..תקנה תיבה נרמלית 45ליטר עם פורט ארוך,יעשה את העבודה מעולה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

היה לי את הסאב הזה בעבר בתיבה של 61 או 62 ליטר

לא זוכר בידיוק עם פורט 4 אינץ ומשום מה הסאב תמיד נישאר לי בבאגז' :lol:

ולא ברח שום תדר!

בשיפוצים..

פורסם

בתיבה אטומה מומלץ 1 קיוביקפיט כלומר 28.3 ליטר ובפורטד מומלץ 1.75 קיוביקפיט שזה יוצא 50 ליטר בערך.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
היה לי את הסאב הזה בעבר בתיבה של 61 או 62 ליטר

לא זוכר בידיוק עם פורט 4 אינץ ומשום מה הסאב תמיד נישאר לי בבאגז' :lol:

ולא ברח שום תדר!

אתה כניראה לא מבין למה הכוונה,:roll: כשתיגדל תבין :p

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...