Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

רציתי להתיעץ עם חברי הפורום לגבי חיבור האייפוד 4 שלי למערכת.

יחידת הראש המדוברת היא אלפיין 9887 והאייפוד מחובר עם כבל יעודי kce-422i.

הכבל בעל שנאי מתח מובנה ל5V, והבעיה היא שכשאני שומע מוזיקה דרכו קיים רעש שכנראה נובע משנאי המתח.

קיים כבל נוסף של אלפיין הממיר את כניסת הצ'יינג'ר לrca .

רציתי לדעת אם חיבור האייפוד דרך מתאם HDMI ואז שנאי ל-spdif וממנו ל-RCA לא יגרום להפרעות/ירידה באיכות האות.

אני שואל כי ראיתי שהשנאי צריך מקור מתח של 12 וולט מה שיכול לגרום לכניסת רעש לאות.

אני יודע שאני מאבד את השליטה על האייפוד מיחידת הראש ואצתרך להשתמש באופציית ה-aux

אבל אם זה ישפר לי את איכות האות אז כמובן שזה עדיף.

דעתכם בנושא?

אלי.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

פורסם

הרעש הוא כמו רעש אלטרנטור מלווה בפיקים בווליום גבוהה ולא מושפע מהגז.

ואני די משוכנע שהרעש מגיע מהשנאי כי בזמן שאני שומע דיסקים הרעש לא קיים.

כמובן שרוב הזמן את הרעש מסווה המוזיקה.

השאלה היא האם יהיה שיפור באיכות האות בהוצאת HDMI מהמכשיר,

והאם כל הממירים למיניהם לא יגרעו מאיכות האות הקיימת?

בנוסף אני בקרוב מאוד מתכנן לבצע מקצה שיפוצים להתקנה כך שהכל יהיה על הצד הטוב ביותר.

מטרת השרשור למעשה היא להבין איך אני מקבל אות יותר איכותית מה-iPod תחת האילוצים הקיימים.

פורסם

תראה לגבי רעשי אלטרנטור אני לא יודע, אבל לגבי צקצוקים ופיקים כאלה היה לי ניסיון.

היה לי את האלפיין Ida-x305 שמותאמת לאייפון וגם לי הייתה את התופעה הזאת, האמת שזה דיי שכיח ויש מלא תגובות לגבי זה אפילו באתר של אפל עצמה.

מאז מכרתי את האלפיין אז לא יצא לי להתעדכן, הרבה אמרו שזה קרה להם לאחר העדכון ל5.0.1 לי זה היה גם בלי העדכון, ומסתבר שהמקור שה האייפון.

תנסה לאחר שאתה מחבר את האייפון לכבל לעשות לו ריסט ע״י כפתור הבית+הכיבוי ברצף.

לי זה עזר.

אולי עכשיו שיצאה ה5.1 זה ייפתר (כמובן בתקווה שהבעיה אצלך היא אכן מהאייפון).

פורסם

תראה קודם כל הכבל הוא לא כבל מקורי של אלפיין אלא אפטרמרקט עם שנאי מתח מובנה באמצע הכבל

ככה שאני די בטוח שהרעש נובע ממנו.

אני מבין שאף אחד לא התנסה עם יציאת ה-HDMI של האייפון/אייפוד ככה שכנראה אני אצתרך להיות הראשון. כבל מתאם Ai-Net to RCA כבר הוזמן עכשיו צריך להזמין את כל השאר ולהתנסות.

מקסימום יהיה אותו דבר.

• תוכן חדש...