Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד על איפד שלוש ?!?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברור שצריך להתאמץ יותר בשביל להכפיל פיקסלים ב-1.5 נניח, אבל מכאן ועד לקרוא לזה גאונות? אתה באמת חושב שאפל המציאו את הרעיון של ההכפלה?

זה בלתי אפשרי להכפיל ב1.5 גם אם תרצה.

ההכפלה ב2 זה אומר שכול פיקסל הופך ל4 פיקסלים , הכפלה ב1.5 תניב תוצאה של 4 פיקסלים שמתוכם 2 פיקסלים מחולקים ל2 ופיקסל אחד ל4 משהו שלא אפשרי בכלל מבלי לשנות את גודל הפיקסל עצמו או הכפלה של כלל הפיקסים ב3 וחלוקה ל2 בחלק מהפיקסלים.

לכן אם הם לא היו שומרים על אספקט רזולוציה מוכפל ב2 היה צריך לתכנת את כול האפסטור מחדש אפליקציה אחר אפליקציה לתאימות נורמלית למסך החדש.

אודי A4

דימה.

פורסם
זה בלתי אפשרי להכפיל ב1.5 גם אם תרצה.

ההכפלה ב2 זה אומר שכול פיקסל הופך ל4 פיקסלים , הכפלה ב1.5 תניב תוצאה של 4 פיקסלים שמתוכם 2 פיקסלים מחולקים ל2 ופיקסל אחד ל4 משהו שלא אפשרי בכלל מבלי לשנות את גודל הפיקסל עצמו או הכפלה של כלל הפיקסים ב3 וחלוקה ל2 בחלק מהפיקסלים.

לכן אם הם לא היו שומרים על אספקט רזולוציה מוכפל ב2 היה צריך לתכנת את כול האפסטור מחדש אפליקציה אחר אפליקציה לתאימות נורמלית למסך החדש.

נכון, אבל אתה עונה למהנדס תוכנה.

פורסם
יש למישהו הערכות כמה יעלה בארץ ?

ואם כן - האם ניתן לעשות PREORDER ?

כן

void preorder(tree t) 
{
       if(t == NULL)
               return;
       printf("%d ", t->val);
       preorder(t->left);
       preorder(t->right);
}

פורסם

שניר,

לצערי אנחנו לא נכללים במדינות שיקבלו אותו ראשונות, יש להניח לפחות 3 חודשים מעכשיו להגעה רשמית לאידיגיטל.

המחיר בארה"ב נשאר זהה אני מקווה שזה אומר שאידיגיטל גם לא יתחזרו וישאירו את המחיר לחדש זהה לישן מה שאומר 2300 לדגם כניסה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בלי ה-typedef מפספסים את הפואנטה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קונים גלקסי נוט [אפילו לא טאב] ונהנים יותר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שניר,

לצערי אנחנו לא נכללים במדינות שיקבלו אותו ראשונות, יש להניח לפחות 3 חודשים מעכשיו להגעה רשמית לאידיגיטל.

המחיר בארה"ב נשאר זהה אני מקווה שזה אומר שאידיגיטל גם לא יתחזרו וישאירו את המחיר לחדש זהה לישן מה שאומר 2300 לדגם כניסה.

ממתי אידיגיטל הם רשמיים?

בנוסף, המחיר שלו בארה"ב הוא 100$ יותר מה-iPad 2, כך שבמונחים ישראלים... 500 שקל יותר ?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עוד לא הבנת? החישוב בישראל הוא דולר כפול 10.

100 דולר = 1000 שקל. :evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה עושה חישוב לפי המחיר החדש,

האיפד 2 הוזל במאה ולכן הגיוני שבישראל הוא יהיה ב 1950~

והחדש ירש את מחיר ה 2300

כמו בארהב שהחדש ירש את המחיר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
כי אין לי איפד 2, ברגע שאמרו שהמסך מ 1 ל 2 נשאר זהה לא ראיתי סיבה להחליף את שלי.

מה, אפל לא השביתו אותו מרחוק ברגע שיצא דגם מחליף? :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא , זה לא כמו באנדרויד שמפסיקים לתת עדכונים שנה אחרי שהמכשיר יצא כי הוא "מיושן" :)

(אני רוצה לראות מכשיר בגיל של ה3GS , או האייפד אחד שעדיין רלוונטי ומקבל עדכון לICS לדוגמא)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...