Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד על איפד שלוש ?!?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובנימה זו: האם משתלם להביא אייפד 3 מארה"ב ולמכור אותו פה? יש סיכוי לרווח?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטוח שכן

אני מוכן לקנות אחד עכשיו ב 10% תוספת מהמחיר בו הוא נקנה.

(אפילו לדגם הכי נמוך זה רווח של יותר מ 200 שקל)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
ובנימה זו: האם משתלם להביא אייפד 3 מארה"ב ולמכור אותו פה? יש סיכוי לרווח?

בגדול כן. אם אתה מביא אותו(ודגש על מביא, ולא מזמין), הוא יעלה לך בסביבות ה-2100 שקל, ופה בארץ דרך USHOPES הוא יעלה לך 2600 שקל. ככה שאתה יכול לעשות איזה 500 שקל רווח.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

"מחסני חשמל שלום" בקול רוסי כבד.

שלום רציתי לדעת באיזה מחיר אתם מוכרים את האיפד 3 החדש ואיזה דגם שלו.

"אנחנו לא מוסרים מחרים בטלפון!" בקול רוסי כבד שעכשיו צועק עלי

תקשיבי, אם תגידי לי מחיר אני יכול להיות אצלכם תוך 15 דקות לקנות, אבל אני לא בא כדי לגלות שאתם מוכרים את הדגם הבסיסי ב 5000 שקל, אז תגידי לי בבקשה מה המחיר.

אני אחסוך מכם את הנזיפה שקיבלתי שוב.

יופי של שירות, כל הכבוד מחסני חשמל, ח"ח (NOT)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

47 מעלות? אני ראיתי 34 מעלות

47 זה כבר באמת חמים למדי

לגבי המטען / זמן טעינה, ראיתי שזמן הטעינה שלו ארוך מאוד, לא מפריע לי, שיטען כל הלילה מצידי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מתוך כתבה בגלובס:

4. מתחמם מהר: אחרי רכישת אייפד 3 הבחינו כמה מהרוכשים כי המכשיר החדש מתחמם. ואכן, בדיקה שבוצעה על ידי Consumer Reports, ב-20 במארס, הראתה כי האייפד 3 הגיע לטמפרטורה של 116 מעלות פרנהייט, 13 מעלות יותר מהאייפד 2.

כלומר כמעט 47 צלזיוס

פורסם

זה לא תקלה , זה פיצ׳ר.

אפל קשובים ללקוחות שלהם, ואחרי פניות חוזרות ונשנות של ״למה אי אפשר להשתמש באייפד כמחמם סדינים חשמלי״ הוחלט להוסיף את הפונקציה הזאת לאייפד 3.

אייפד 4 גם יידע להכין לכם טוסט.

V5

פורסם

מסתבר שגם באפל יש חמורים.

הרי ברור שמעבד בשטח כל-כך גדול, יפלוט כמות חום אדירה אותה יהיה קשה לסלק באמצעים פאסיביים.

פורסם

לא הייתה להם ברירה, תעשה את החשבון של הרזולוציה - יש להם בדיוק פי 4 פיקסלים לדחוף למסך. מה שגדל בA5X הוא החלק הגרפי במעבד, היתר נשאר אותו דבר כמו בA5 מהאייפד 2.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

47 מעלות זה עדיין יותר קר מבערך כל לפטופ בשוק כרגע ומשמעותית מאוד יותר קר מרוב האנדרויידים שהשתמשתי בהם (נסו להשתמש ביצירות המופת של ארכוס לדוגמא...).

האם זה מבאס קצת? כן

האם זה דילברייקר או ממש מציק בשימוש? לא ממש.

אתה צריך ממש לטחון אותו (במשחקים ואפליקציות עם האצת תלת מימד כן? CPU כמו שנאמר נשאר אותו הדבר) כדי להרגיש הבדל.

מהומה גדולה על לא יותר מדי באמת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השטח הכולל של יחידת העיבוד באייפד 3 הוא 165 מ"מ (לעומת 122 מ"מ בדגם הקודם)

אילוץ טכני לייצור המעבד בליתוגרפיה ארכאית של 45 ננו מטר גרם לחריגה הגדולה, לא יודע את הנוסחה של כמות החום ביחס

לשטח הצ'יפ אבל ברור לי שהיא לא לינארית, ולפחות ריבועית אם לא יותר.

לא מבין איך אפל לא הצליחה למצוא קבלן ייצור כמו TSMC או אחרים שכבר עובד בליתוגרפיית 32 ננו.

פורסם
השטח הכולל של יחידת העיבוד באייפד 3 הוא 165 מ"מ (לעומת 122 מ"מ בדגם הקודם)

אילוץ טכני לייצור המעבד בליתוגרפיה ארכאית של 45 ננו מטר גרם לחריגה הגדולה, לא יודע את הנוסחה של כמות החום ביחס

לשטח הצ'יפ אבל ברור לי שהיא לא לינארית, ולפחות ריבועית אם לא יותר.

לא מבין איך אפל לא הצליחה למצוא קבלן ייצור כמו TSMC או אחרים שכבר עובד בליתוגרפיית 32 ננו.

השטח של הרכיב גדל כי הם הגדילו משמעותית את הGPU, מה שמחוייב על ידי הרזולוציה הפסיכית של המסך.

יכול להיות שלא היו yields מספיק גבוהים בשביל לייצר את המעבד הזה ב32 ננו. תחשוב כמה טרנזיסטורים נוספים הם דחפו שם בשביל שתהיה כזו עליה בdie, ובכמויות המעבדים שאפל צורכת, הם חייבים לשמור על yield מעולה. אני לא אתפלא אם הכמויות שלהם עוברות את הכמויות של כל הליין של OMAP...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...