Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי עכשיו את הכתבה בYNET, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4197243,00.html

המאריך טווח הזה בעצם זה גנרטור לא?

כמו שאמרו שם, יש לה מנוע 1L עם 3 צל', "מנוע הבנזין אינו מניע את הגלגלים ישירות ומשמש כסוג של מטען נייד."

לדעתי זה יכנס חזק העניין של "גנרטור" בתוך הרכב.

(מקווה שיכנס טוב לשוק, יהיה יותר עבודה לחשמלאים, וחוץ מזה יש לזה הרבה יתרונות.)

פורסם

המאריך טווח זה מנוע בעירה פנימית רגיל שמשמש כגנרטור (ולכן הוא לא מחובר לגלגלים ובעצם מורכב בצורה פשוטה יותר ברכב).

מכוניות כאלה הן כרגע עדיין יקרות מדי. הוולט עם קונספט דומה אמורה לעלות כ-200 אלף שקלים. עם שיפור הטכנולוגיה אני מניח שהמחיר ירד.

אין קשר לחשמלאים, אגב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד שלא תוצג מכונית עם מקור כח עצמאי פנימי אמיתי כל המכוניות ימשיכו לזהם בצורה זו או אחרת.

זה כנראה שלב ביניים הכרחי במעבר מדלק לאנרגיה ירוקה והוא מלא באילוצים וגם הרבה פוליטיקה ומניפולצית המונים.

פורסם

אם נתעלם מעניין יצור הסוללות ונניח שרכב חשמלי טהור מאוד ידידותי לסביבה (ובטח ידידותי לשכונה שבה הוא נוסע):

הרכב הזה מאוד ידידותי. הוא סוג של היברידי הפוך (מקור אנרגיה היברידי) יש לו טווח של 120 ק"מ בתוך העיר, יכול לנסוע רק על טעינות. מחוץ לעיר הוא מאוד יעיל (40 ק"מ לליטר).

אני מאוד אהבתי את הרעיון של הסמארט עם "נגרר מנוע" מחוץ לעיר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4191847,00.html

פורסם

זה בדיוק מה שרוצים שתחשוב, במשפט התמים של בוא נתעלם לרגע מהסוללה טמון כל הבלוף. תהליך היצור של הסוללה בכללותו הופך את מה שנקרא "מחזור החיים" של רכב חשמלי להרבה יותר מזהם את הכדור מרכב סטנדרטי.

אבל שוב, זה כנראה שלב ביניים הכרחי בתהליך נקוי הכדור.

פורסם

לא יודע מה רוצים שאחשוב, ואני גם לא רץ לקנות בטרפלייס או היברידית (מסיבות אחרות).

אבל אי אפשר להתעלם מכך שלרכב חשמלי אפס זיהום לסביבה הקרובה.

הייתי רוצה שיחליפו אוטובוסים עירוניים למשהו שהוא לא דיזל (דיזל ידידותי יותר מבנזין לכדור, אבל פחות לשכונה)

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה לא עושים רכבים כאלו במקום הייברידים. הרי אם אתם חושבים על זה בנסיעה יום יומית לא עוברים, בממוצע על גבי כל הנסיעה, את ה-10-20כ"ס. אם יש לך גנראטור שעובד ב-100% לספק את אותו הספק, אפשר לשים גם מנועים (חשמליים) של 500 כ"ס, ועדיין בכל רגע נתון (אם יש רזרבה במצברים), ניתן מה שנקרא let her rip.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...