Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככל הידוע לי אין ייבוא פרללי לחלפים מקוריים (ובניהם שמנים) של טויוטה. עכשיו אני עוד יותר בטוח שהשמן שהוצע לך הוא לא מקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתם גם מודעים לזה, שאין דבר כזה שמן של טויוטה. הם סה"כ שמים את המדבקה של טויוטה על שמן של חברה כלשהי, המייצרת עבורם. וכמובן, שבמוסך גובים מחיר מופקע על השמן. סביר להניח ששמן של חברה טובה יהיה טוב כמו, או טוב יותר מהשמן ה"מקורי" של טויוטה.

פורסם

מה זאת אומרת המוסכים עצמם לא משתמשים בשמן מקורי או מיבאים אותו, חנויות חלפים מוכרות גם חלפים מקוריים של כל יצרן.

הנה התמונות של השמן מיכל של ליטר אחד.

2.JPG

תמונה.JPG

פורסם

השמן שבתמונות הוא שלך? אתה רוצה להגיד לי שכל בקבוק כזה עלה לך 27.5 שקלים? :shock:

חנויות חלפים לא מוכרות חלפים מקוריים של כל היצרנים, רק כאלה שמקושרות בדרכים אלו ואחרות או דרך יבואנים פרללים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון מאוד.. כל חנות חלפים מחזיקה לפחות חלק מהחלקים המקוריים.. פילטרים למינהם רפידות פלאגים וכדומה

אז מה לגבי השמן הזה לא מקורי??

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מאיפה קנית את השמן הזה? כנראה שהוא יוכל להשיג לך גם שמן 5W30.

בכל מקרה כל מוסך מורשה יבואן עם מחסנאי שהוא לא בוק יוכל לספק לך שמן לפי דרישה. מחסנאי שיגדיל ראש ינסה לאתר את המק"ט או להתקשר למחסן החלפים הראשי כדי לשאול אם יש במלאי.

איתמר.

• תוכן חדש...