Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה שלך, לא חסר לך שמן! המצב שלך תקין לחלוטין, כאשר המדיד נמצא בין המינימום למקסימום. אבל אני מבין שאתה לא רגוע אם כל הנוזלים שלך לא מלאים. שים לב, שגם אם נגמר לך הדלק, הרכב יכבה ויגרם נזק למשאבת הדלק, אז תדלק פול טנק, ותקפיד לעצור בכל תחנת דלק ולמלא שוב, כדי שתמיד יהיה מלא לגמרי. :?

ועכשיו נפסיק עם הציניות ונענה על השאלה האחרונה ששאלת:

במקרה חרום אתה יכול למלא כל סוג של שמן מנוע, בכל צמיגות וכל תקן, וזה עדיף על חוסר שמן. (חוסר שמן, זה כאשר מפלס השמן מתחת למינימום במדיד! )

פורסם
במקרה שלך, לא חסר לך שמן! המצב שלך תקין לחלוטין, כאשר המדיד נמצא בין המינימום למקסימום. אבל אני מבין שאתה לא רגוע אם כל הנוזלים שלך לא מלאים. שים לב, שגם אם נגמר לך הדלק, הרכב יכבה ויגרם נזק למשאבת הדלק, אז תדלק פול טנק, ותקפיד לעצור בכל תחנת דלק ולמלא שוב, כדי שתמיד יהיה מלא לגמרי. :?

ועכשיו נפסיק עם הציניות ונענה על השאלה האחרונה ששאלת:

במקרה חרום אתה יכול למלא כל סוג של שמן מנוע, בכל צמיגות וכל תקן, וזה עדיף על חוסר שמן. (חוסר שמן, זה כאשר מפלס השמן מתחת למינימום במדיד! )

שום נזק לא ייגרם למשאבת הדלק מכיוון שהמשאבה תפסיק לעבוד ברגע שהמנוע כבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

SN CURRENT

SM Current For 2010 and older automotive engines

SL Current For 2004 and older automotive engines

SJ Current For 2001 and older automotive engines

דירוג השמן צריך להיות תואם את מה שקבע יצרן הרכב.

שלושת הדרגות SJ/SL/SM הן בתוקף.

בהכללה אפשר לשים שמן בדירוג גבוה יותר, אך לא נמוך יותר.

SN מתאים לרכב שלך - זו הגרסה האחרונה של התקן.

מרק 10

לפי התיאור של הבחור - לא חסר שמן ברמה המחייבת מילוי מיידי. מכיוון שהוא מתכוון לבצע טיפול בעוד 1500 ק"מ, והיה ספקני לגבי סוג השמן הרצוי, הצעתי שימשיך לבדוק את קצב ירידת השמן.

כמובן שכל שמן שהוא עדיף על מחסור בשמן (מתחת לקו התחתון).

לדעתי גם ערבוב של שמנים העונים לאותו תקן, אך בצמיגות שונה - לא יזיק למנוע. במיוחד כאשר השמן כולו יוחלף בקרוב.

פורסם

אתה יכול להעלות צילום של מד השמן?

מעניין לראות מה גובה השמן בין הקו העליון לתחתון.

אם ספר הרכב אומר לשים שמן בדירוג SL , זה הדירוג המינימלי.

אתה יכול לשים גם שמן SM או SN.

פורסם
למה אתם סתם מבלבלים את העיגולדים ? חסר לבחור שמן מנוע ואין שום סיבה בעולם שהוא לא ימלא את החסר עד סימן ה-MAX.

אתה יכול למלא 15W40 SJ ללא שום חשש.

למרות שהתקן המינימלי הוא SL...???

שמו לי כבר חצי קילו בערך

פורסם

אם זה שמן של יצרן מוכר זה ממש לא משנה, תפסיק להילחץ.

בעוד חודש אתה עושה טיפול ומחליף את השמן בכל מקרה.

אם כמות השמן על המדיד נמצאת באמצע בין קו עליון לקו תחתון, אינך חייב להוסיף שמן כלל.

פורסם

האם מישהו מכיר את השמן המקורי של טויטה ? 10W30 SN

האם יש שמן העדיף עליו? אני מניח שהוא יהיה יותר טוב משמן של פז או Z1 ששמים בחברה.

מה הכמות שיש במנוע זה?

פורסם

למה אתה מתעקש?

כן, זה שמן טוב וסביר להניח שהוא איכותי יותר מפז ודומיו (ובעיקר מתאים ב 100% למפרט ולדרישות של טויוטה).

לא, אין שום סיבה להשתמש בו כי הוא סתם מייקר את הטיפול.

את הכמות הנדרשת תמצא בספר הרכב ואם לא שם אז תקבל את המידע במוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה בטוח? זה זול מאוד ולא נשמע לי הגיוני. מי הציע לך את זה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...