Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש את הרכב הכי מפנק, נוח, ואיכותי (איכות בניה פנימית, מושבים, אבזור, דיפונים, דשבורד)

בתקציב עד 80 אלף ש"ח:

לאחר קריאה של שרשורים וחיפוש ברשת, אני מתלבט בין האופציות הבאות:

Audi A3 מנוע 2.0 ( שנת 2007 )

Audi A4 מנוע 2.0 ( שנת 2007 )

VW Jetta – מנוע 2.0 ( שנת 2008 )

VW Golf דור חמישי 2.0 ( שנת 2008 )

VW Passat מנוע 2.0 ( שנת 2008 )

BMW 120 מנוע 2.0 ( שנת 2005 )

Volvo S60 מנוע 2.4 ( שנת 2008 )

Volvo S80T מנוע 2.0 טורבו ( שנת 2006 )

מי מהן יותר מפנקת, נוחה ואיכותית?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

טוב, יש לי ניסיון עם כולן ואתה הצגת בקשות די ספציפיות של פינוק ונוחות.

אז לדעתי ה-S60 היא הבחירה שלך.

ולמה:

A3 - תמיד הרגישה לי האודי הכי זולה, פרט לדגמים היותר מאובזרים לא תמצא שמה יותר מדי פינוק.

A4 - רכב שלטעמי מאוד נוח ומרגיש מאוד איכותי, האבזור גם כן תלוי בדגם שתקנה, אבל! המושבים קצת קשים והנסיעה מעט נוקשה יותר מזאת של הוולבו בגרסאות שאינן T5.

ג'טה, גולף, פאסאט - הייתי מעדיף אותן על ה-A3, אך לדעתי ה-A4 מרגישה יותר איכותית ומפנקת מהן.

ב.מ.וו 120 - מצטער, אולי אני לא אובייקטיבי, אבל לדעתי הם פספסו עם הסדרה 1, רוב הסדרה 1 שישבתי בהן הרגישו לי פחות מפנקות מגולף. אם תמצא אחת מאוד מאובזרת, אולי.. לא בטוח.

S80 VS S60 - ה-S60 הייתה לי נוחה יותר, בנוסף, אתה מקבל רכב חדש יותר ולדעתי מוצלח יותר.

אם זה נטו להתפנק אז הייתי הולך על ה-S60.

פורסם

מקריאה בפורום בלבד אם אתה קונה S80 תשמור 15,000 שקל בצד ליישור קו. וגם אחריו תצפה לחלקים ותחזוקה לא זולים בכלל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כן, אבל אין לו בשביל מה לקנות S80, זה רכב עתיק שלא ממש מציע יותר מדי מעל ה-S60 (הוא גדול יותר וזהו לדעתי).

FIREBALL - רק שים לב שאני התייחסתי לנוחות ופינוק.

אבל זה לא בהכרח הרכב שאני הייתי קונה, כי יש עוד הרבה מרכיבים בדרך 8)

פורסם

אם אתה לא רוצה לקפוץ מעל הפופיק הייתי הולך על הפאסאט.

אם הירדת ערך ועלויות האחזקה לא מרתיעות אותך תתמקד ב A4 וב S60.

הS60 מאוד נוחה אבל טיפה פלסטיקית מבפנים, כנראה שתהיה טיפה יותר אמינה מהאאודי (כל עוד אתה מתרחק מגרסאות הטורבו).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני לא חובב אלפות גדול אבל בתקציב הזה וסגמנט הזה (שלא משנה איזה רכב תקנה האחזקה תקרע אותך) אני הייתי קונה אלפא 159.

גם מאובזרת, גם מפנקת, גם חזקה וגם מתנהגת (קצת פחות מהדורות הקודמים אבל עם כזה פרצוף יפה אפשר לסלוח לה).

אני הייתי מנסה להתרחק מרומן עם צ'מפיון ברכבים משומשים עם כ"כ הרבה טכנולוגיה, זה יכול להגמר בדמעות.

אם כבר אתה הולך על וולוו אז תצמד למנועים ללא הטורבו, הם אומנם פחות "כיפיים" (מבחינת כח) אבל יהיו לך פחות הפתעות במוסך.

אם אתה באמת רוצה לצאת מהעדר אז סיטרואן C5 תהיה הכי מפנקת שאפשר על הכביש (מבחינת נוחות). בתקציב שלך תכנס לך אחת משנת 2009 בדוחק, הדגם הישן הרבה יותר נוח (לדעתי) אבל הדגם החדש הרבה יותר מאובזר (וגם יקר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ניסאן פרימירה,היא כנראה תהיה פחות מפנקת מחלק מהאופציות שהוזכרו פה,אבל בטוח תפגין אמינות,עוד אופציה שכדי לקחת בחשבון,ותקציב שלך אפשר להביא אחת משנתון גבוהה יותר מהרכבים שהוזכרו פה.

לפי דעתי הפאסאט לוקחת מבחינת הפרקטיות,במקומך הייתי לוקח פאסאט דיזל, ובתקציב שלך אתה יכול להעמיד אחת בשנתון 2007-2008,רכב חזק,חסכוני,נוח ואמין יחסית

פורסם

ממליץ בחום על S60 GLT מנוע 2.4 לא ממש מכיר את השאר. שום תחושת פלסטיקיות. פאר ופינוק נטו. 170 כ"ס. אמינות טובה וצריכת דלק 1/10

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי וולבו S60 רכב גדול,מפנק ונוח

גם נראה רכב מנהלים וגם חווית נסיעה.

בדרך כלל הדגמים האלה באים גם עם מושבי עור,ככה שרק נשאר לך להנות מהנסיעה.

פורסם

הגיע הזמן שגם חצאי משפחתיות כמו הפוקוס ידנית.אוקטביה ידנית ישחקו לפנינו במחירים סבירים סביב ה 100K ולא 111K

ואז משפחות יוכלו לקנות כבר חדש

פורסם

מה הקשר לשרשור?

הגיע גם הזמן שיהיו כאן משכורות נורמליות, חלוקת נטל נורמלית, שיטה שלא מאפשרת תספורות נרחבות לעשירים וריביות מטורפות על חובות לעניים, מחירי דיור הגיוניים ועוד הרבה דברים.

אבל אוקטביה ופוקוס זה לא מפנק ולא עד 80 אלף שקל, אז רד מזה.

פורסם

מה ההפרשים בין עלויות האחזקה (ביטוח, טיפולים וכו')

בין ה-S60, ה-A4 והפולקסווגנים?

זה לא השיקול המרכזי, אבל אני צריך עלויות אחזקה שפויות...

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...