Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות לגבי גלאקסי 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה? מקווה שהכל בסדר איתכם.

לא מזמן התחדשתי בגלאקסי 2, איך שחברה שלי אומרת, גם 2012 הגיע אליי...

יש לי מספר שאלות לגבי הגלאקסי שלא ממש הצלחתי לסדר אותם.

1. הסוללה נגמרת מהר מאוד.

אני מגיע למצב שאני כל יום מטעין את הפלא'.

יש לציין שאני הרבה בוואטסאפ, ומידי פעם באינטרנט. והסוללה נגמרת מהר.

יש אולי הגדרות מסויימות וטובות לבצע בפלא' על מנת לחסוך בסוללה?

2. הכנתי 3 תיקיות של סוגי שירים, בכל תיקיה יש שירים.

אני רוצה להכין רשימת השמעה. זאת אומרת, להיכנס למוזיקה, לבחור רשימת השמעה (אחד מהסוגי המוזיקה) ולשמוע רק את השירים שיש בתיקיה הזו.

איך מבצעים זאת? נכנסתי למוזיקה> רשימות השמעה> פתחתי רשימת השמעה אבל אי אפשר לבחור שירים מהתיקיות אלא שיר שיר (כאילו אחד אחד).

מקווה שהבנתם את השאלות שלי.

אשמח אם תוכלו לעזור לי. המשך יום נעים ושבוע טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

1.תוריד את הסינכרון האוטומטי עם האינטרנט [הגדרות --->חשבונות וסינכרון-->תוריד את הV מהסינכרון אוטומטי]

אם זה לא עוזר אז תגיד ננסה עוד משהו.

2.תוריד את האפלקציה הזאת: בטוח תמצא שם את האפשרות הזאת.

http://ul.to/f0j8263u

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

תשים בחלון הראשי שליטה על המכשיר ותוודא ש gps כבוי כשאתה לא משתמש, תכוון בהירות מסך לפי הנדרש, כבה חיבור WIFI כשאתה מחוץ לבית ולהפך כבה אינטרנט סלולארי כשאתה ב WIFI כל זה יחסוך לך המון בסוללה.

אולי זה נישמע מסובך אבל באמצעות לוח שליטה פשוט שאתה שם בעמוד הראשי אתה עושה את זה בשניה.

פורסם

הצרכן הכי גדול של אנרגיה מהסוללה הוא המסך. ככל שתשתמש בטלפון יותר באינטרנט, ניווט, סרטים, משחקים וכולי (כולם דורשים מסך פועל) הסוללה תיגמר מהר יותר.

אם אתה לא משתמש במסך פועל זמן רב, יש הגדרה לזמן ההשהיה עד לכיבוי אוטומטי של המסך. תבחר בהשהיה הקצרה ביותר.

פורסם

1. סוללה: נתחיל בזה שהטלפונים האלה גומרים סוללה ולא יעזור כלום. גם אני מטעין בערך אחת ליום, אין ברירה. אני משתמש ב-juice defender בגרסתו המלאה (ב"תשלום"). קרא שם היטב את ההוראות ותכוון אותו לעשות דברים מסוימים. למשל, אצלי כשהמסך מכובה הוא מכבה את האינטרנט, ומדליק אותו אחת לרבע שעה כדי להסתנכרן (עם המייל או וואטסאפ). הוא גם אוטומטית מפעיל את הויפי והבלוטות', יודע לכבות את הכל בלילה בזמן שאני ישן וכן הלאה. GPS אצלי פועל קבוע כי מעצבן אותי להפעיל אותו כל פעם שאני משתמש בוייז. בנוסף אפשר לכוון את בהירות המסך להיות מותאמת לתנאי הסביבה ויש עוד המון שיפורים כאלה ואחרים לזמן הסוללה. ועדיין, אם תשחק עם המכשיר במשך שעתיים רצוף, היא תיפול בנפילה חופשית...

אגב, אצלי פעם בכמה שבועות אני כנראה עושה משהו שמעצבן את הטלפון, והוא מתחיל לאכול סוללה בלי חשבון ברמות מטורפות, גם כשלא נוגעים בו. איתחול מחדש תמיד פותר את הבעיה.

2. אתה צריך אפליקציה ייעודית שיודעת להכנס גם לפי תיקיות. למשל ubermusic. לחילופין, אתה יכול לבנות פלייליסטס בעזרת אפליקציות כמו playlist builder או משהו דומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הצרכן הכי גדול של אנרגיה מהסוללה הוא המסך. ככל שתשתמש בטלפון יותר באינטרנט, ניווט, סרטים, משחקים וכולי (כולם דורשים מסך פועל) הסוללה תיגמר מהר יותר.

אם אתה לא משתמש במסך פועל זמן רב, יש הגדרה לזמן ההשהיה עד לכיבוי אוטומטי של המסך. תבחר בהשהיה הקצרה ביותר.

הזללן הרציני הינו דווקא שבב ה-GPS ולא המסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

• כפי שכתבו לך פה, המסך אוכל המון סוללה במיוחד במכשיר הזה. בתקופת ההתלהבות הראשונית מהמכשיר שמשחקים הרבה עם ההגדרות הסוללה נגמרת מהר, אח"כ זה משתפר. אני על בהירות אוט' וזה לרוב בסדר ורק באור שמש חזק זה מפריע.
  • juice defender היה מותקן על הגלקסי שלי במשך חודש ועף מהמכשיר כי כדי שהוא יהיה אפקטיבי יותר מפרוטוקול חיסכון בסוללה המובנה של המכשיר צריך לבחור בפרופיל שממש הורג את הקישוריות של המכשיר וזה מציק ובעיקר מפספס את המטרה של המכשיר המדהים הזה.
  • GPS במכשיר הזה לא עובד כשאין אפליקציה שדורשת אותו. גם אם במסך השליטה (הוילון למעלה) ה- GPS מופעל זה לא אומר שהוא פועל. רק כשתכנס לתוכנת ניווט או פייסבוק תראה בשורת הסטטוס למעלה אייקון קטן של עיגול וצלב (כיווני רוחות השמיים) ואז ה- GPS עובד וזולל סוללה. GPS אגב לא זללן כזה גדול של סוללה (להזכירכם, מדובר במקלט בלבד שלא משדר) ומה שזולל סוללה זה המסך שמואר יותר מהרגיל בזמן ניווט.
  • לכבות wifi כשלא צריך, זה זולל סוללה.

לגבי המוזיקה.

1. כנס לנגן המוזיקה המקורי של המכשיר
  2. כנס להגדרות של המכשיר דרך המקש התחתון השמאלי
  3. שם תבחר ב"תפריט מוזיקה"
  4. תוריד את כל ה-V מהאפשרויות שם ותשאיר רק V ירוק ב"תיקיות"

עכשיו כל המוזיקה מסודרת לפי תיקיות ולא לפי אמנים, אלבומים, שנים וכו'.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

casper תודה על העצה, לא הייתי צריך שום אפליקציה, הפיתרון שלך עזר.

לקחתי מכל אחד את העצה שלו ויישמתי בפלא', אראה אם יעזור או לא.

אני כמעט ולא משתמש ב-GPS ו-WIFI רק מידי פעם שצריך.

ככה רוב הזמן זה מכובה.

יכול להיות שבאמת רוב הבעיה הייתה הבהירות של המכשיר שהיה גבוה.

תודה רבה לכולם על העזרה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

למי שרוצה מכשיר שפועל אוטומטי לפה טריגרים, TASKER היא האפליקציה.

אני מחבר את המכשיר באוטו, פותח לי את התוכנת ניווט GPS ואינטרנט סלולרי, ובמקביל סוגר את ה-WIFI.

בשעות מסויימות הטלפון מושתק לגמרי לבד ויוצא מזה כמובן תלוי בהגדרות.

אפשר דרכה גם לקבוע שברגע שמגיע SMS עם תוכן מסויים, המכשיר מדליק GPS ואינטרנט בודק את המיקום שלו ושולח את המיקום חזרה לשולח ה-SMS למקרה שהמכשיר נגנב ורוצים לדעת איפה הוא. ממש אפליקציה מקיפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי ה-GPS פועל כל הזמן ואכילת הסוללה בגללו מינימלית. כמו שכספר אמר - הוא באמת עובד רק כשמפעילים אפליקציה ייעודית.

מה שעדיין לא הצלחתי לעשות זה לגרום למכשיר להפעיל בלוטות' באופן עצמאי כשאני נכנס לרכב. מישהו יודע איך עושים את זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא בטוח שעם הג'וסי תצליח.

עם האפליקציה שנתתי רוני אפשר לעשות הכל, זה עובד על טריגרים שונים.

למשל שמחברים את המכשיר באוטו, הוא מפעיל GPS אינטרנט BT ואפליקצייה לניווט. אחרי 2 דקות אם שום BT לא מתחבר למכשיר, הוא סוגר אותו לבד. אם אני מנתק את המכשיר מהאוטו וסוגר את האפליקציה של הניווט, הוא סוגר את כל מה שפתח בחיבור לאוטו, ואם אני באמצע שיחה דרך BT, הוא לא סוגר את ה-BT כדי שאני אמשיך דרכו את השיחה.

in the face

with a chair

פורסם

ניסיתי את ה-TASKER, לא התחברתי. הג'וס דפנדר יודע להפעיל בלוטות' אוטומטית כשמחברים לצ'ארג'ר באוטו, אבל שים לב - אני לא מחבר את המכשיר לכלום באוטו. סתם שם אותו על הסטנד שלו. אני צריך שהוא יזהה את הבלוטות' בצורה אחרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל עוד אתה לא מפעיל את האופציה במכשיר, איך הוא יזהה את האוזניה למשל?

או שזה פועל או שזה לא, ואם זה פועל זה מבצע סריקות כל כמה זמן לאיתור אביזרי BT. צריך טריגר, בלי זה המכשיר לא יבצע פעולה מסויימת.

in the face

with a chair

פורסם

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...