Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך ייעוץ בנוגע לa3 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

ראיתי היום a3 2004 בגדול הרכב נחמד חוץ מכמה דברים :

צריך לעשות רענון צבע לטמבון אחורי וקדמי

שמכניסים לטיפטרוניק הגיר לא מזהה שזה בטיפטרוניק כאילו שיש שם איזה חיישן שגורם לרכב לא לזהות את המעבר למצב טיפטרוני, בהילוך D רגיל הרכב נסע נהדר

והיה מאוד קר איזה 10 מעלות ושניסיתי לבדוק את המזגן ולשים קירור הרכב לא קירר והמוכר אמר שזה בגלל הבקרת אקלים שמזהה שבחוץ קר זה הגיוני?? או שהוא חירטט? החימום עבד מעולה

מישהו יכול לדעת כמה יעלה לסדר את כל הבעיות?

תודה רבה וסליחה על המגילה

פורסם

הקטע עם הבקרת אקלים נשמע לי כמו חירטוט. לגבי הגיר, אני לא מומחה, אבל נשמע לי כאילו משהו שם דפוק. אם הגיר לא מזהה שהוא נמצא במצב מסויים, כנראה יש בעיה (מן הסתם). לדעתי לא כדאי בכלל להתעסק עם רכב שבמעמד הקניה יש בעיה לא ברורה עם הגיר. בטוח יש אקזמפלר שמור\תקין יותר.

בהצלחה

פורסם

בבדיקה יכולים לומר לי אם יש בעיה במזגן

בכל מקרה צלצלתי למוסך אדמונד הוא אמר שבעיה כזאת שהגיר לא מזהה את הטיפטרוני זה משהו חשמלי יכל להיות צ'יפ או משהו במקרה הכי הכי גרוע זה להחליף את הידית הילוכים שזה יכול במקסימום להגיע לבין 400 שקלים ל 2000 שקלים והוא אמר שבוודאות זה לא משהו בגיר עצמו מבחינה מכנית

הדבר היחיד שבאמת מדאיג אותי זה המזגן.

פורסם

שלום,

אני כבר היה לי כמה רכבים גרמנים בחיי, גם אוודי משנתון 2002 וגם 2006. אז אני ממליץ לך לשם לב בכמה דברים שהם מחלות שלהם, פשות מחלות שאוכלים לך כסף ועוד כסף. להחליף כל חלק קטן שאאודי זה סיפור, לבכל מקום יעודים לטפל ברכב הזה כמו ברכבים יפנים. אז לפי ניסעיות שני ושל כמה חברים שלי עם רכבי אאודי (כולל A3) :

1. תתרחק ממנוע 2.0, הוא אוכל שמן עם תיאבון גדול, וזה מחלה שלא ניתן לטיפול גם לפי יצרן.

2. האם מדובר בגיר MULTITRONIC (גיר רציף 6 ילוכים) תזהאר, לא צריך להיות תקלה אחד!!! לא גיר מאוד עדין ובעייתי, תקלה

קטנה וזה יעלה לך כמו עוד רכב :-D , אז ציפ או לא ציפ זה לא מצחיק!!! בבדיקת קניה מכונים לא מתחייבים על גיר אוטומטי !!!

3. -חשמל- זה עוד נקודה בעיתי של כל אאודי וגם של כל רכב גרמני, אז לפני קנייה תבדוק כל כפתור ברכב, גם מזגן!!! מה זה החירתות הזה שמזגן לא עובד בגלל הקור מחוץ :lol: בקרת הקלים לא קשור, הוא רק מסדר מעלות לפי בקשתך בלבד.

אז האם מזגן לא עובד זה כבר בעייה גדולה ( או נזילה של גז מאחד הצינורות שזה כמה מאות שקלים או מתחס של מזגן שרק חלק יעלה לך לא פחות מ3000 שח ואיפה עבודה??? ) אז שלא הבלבלו לך מוח!!!

אז תהיה סבלני ותחפש רכב עם פחות תקלות עדיף רכב שטיפלו בו... באאודי טעות אחד יעלך לך סכום של עוד רכב יפני :lol:

בהצלחה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תתרחק כמו מאש.

לי היתה אחת כזו ,רכב יקר מאוד לאחזקה,הגיר מתקלל מהר מאוד ועלויות תיקון יקרות מאוד.

אם המוכר אמר לך שהתיקון הוא 500 שקל עד 2000 אז אני אגיד לך כזה דבר, "הבן אדם עובד עליך",העלות היא 2000 בתוספת 0,כן כן,עלות תיקון של גיר כזה עולה בסביבות 22000 שקל במצב הטוב,זה מה שעלה לי לתקן את הגיר של הרכב שהיה לי

,בחברה בכלל הגזימו, רצו 35000 שקל!!!!.

כנראה שמדחס מזגן זה מחלה ברכבים האלה,תיקון מדחס מזגן ברכב הזה עולה 8000 שקל.

לפי דעתי תתרחק,תקנה רכב נורמלי,האודי הזאת היא סיוט,אתה רק תבכה ממנה.

פורסם

צלצלתי למקום בשם אדמונד ששמעתי עליהם רבות הם אמרו שהבעיה לא נובעת ממכניקה בגיר אלא משהו חשמלי בלבד אבל מומלץ להגיע לבדוק מהיכן בדיוק זה מגיע

האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה במוסך כמו נגיד מוסך רון,מוסך תושיה בגלל המזגן או לבדוק במכון בדיקות כמו מכון אלן,קומפיוטסט וכו והם יכולים לדעת גם מה הבעיה?

תודה רבה

• תוכן חדש...