Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין כמה מכוניות כי אני קונה רכב חדש התקציב הוא 155 אלף.

הדגמים שאני מתלבט:

1) bmw סדרה 1 מנוע 2L עם 136 כ"ס הנעה אחורית = 150 אלף חדש מהיבואן.

2) audi A3 מנוע 1.4t fsi עם 125 כ"ס = 145 אלף חדש מהיבואן.

3) seat ibiza sc cupra מנוע 1.4TSI עם 180 כ"ס = 155 אלף חדש מהיבואן.

תודה מראש.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אאל"ט הבמוו המוצעת היא ה-118i, לא משהו מרשים במיוחד (אלא אם כן אתה ממש רוצה במוו...)

האודי לדעתי לא רעה, אבל אתה צריך לראות בסוכנות מה אתה מקבל בתמורה לשקל שלך, שלא תשלם רק על סמל (אאל"ט, המחיר הנ"ל הוא במסגרת מבצע ומשום כך יש חשיבות לבירור מדוייק).

את הקופרה אני לא מכיר. על פי התקציר כאן באתר, האבזור בדגם הספציפי הזה צנוע משהו. יכול להיות שמבין השלושה היא העדיפה, והייתי מתמקד בבדיקה שלה מול האודי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השוואה בין תפוחים לתפוזים במקרה הזה.

הקופרה פה בכלל לא אמורה להיות במשוואה. מבחינת המכלול היא נחותה בהרבה מהמכוניות האחרות שציינת. היתרון היחיד שלה הוא בסוסים.

פורסם

חבר'ה עוד 3 מכוניות נכנסות לתמונה :

1. WV Scirocco 1.4 TSI 122/160hp .

2. Polo Gti .

3. Leon FR .

אני הייתי מכל המכוניות שהוצעו קופץ על השירוקו בלי לחשוב בכלל , הבעיה היא עם אח שלי .

שלא מוכן לידני ואומר שהוא רוצה אוטומט , המחיר של השירוקו בגרסה האוטומטית קופץ משמעותית כך שבגרסה האוטומטית השירוקו כבר לא רלוונטית .

כאופציה שנייה , הייתי לוקח את הFR אבל עוד פעם אח שלי נכנס לתמונה ואומר שאיך אני יכול להשוות BMW לסיאט מסכנה או לפולו GTI . הוא טוען שBMW זה BMW והוא רוצה אותה כי זה "BMW" .

אז אמרתי לו שהוא צודק שBMW זאת באמת חברה אחת מעל , אבל הוא צריך לדגמים בתקציב שלנו ולא לדגמים הכללים של BMW ובמקרה שלנו הדגם של BMW שמתאים לתקציב שלנו הוא הכי גרוע ברשימה ובמקרה הזה הסיאט הפולקסוואגן והאודי יותר טובות .

מה אתם חושבים ? אתם תומכים בדעתי או בדעתו של אח שלי ?

אם אתם יכולים תפרטו זה חשוב .

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

ב.מ.וו חברה אחת מעל לכל מה שהזכרת זה נכון. אבל מדובר בסדרה 1, הגרסא המוצעת בארץ הוחלפה כבר באירופה לדעתי בדגם החדש, רמת האבזור יחסית בינונית. האודי A3 גם כן בסוף חייה אפשר לומר, אבל מדובר ברכב מעט יולתר מרווח (5 דלתות), אני יותר אוהב את העיצוב שלה ומנוע הTSI חדשני יותר. אני בעלים של פולו GTI ואני מאוד מרוצה מהרכב. המנוע מצויין, עיצוב הפנים ממש לטעמי ואיכות החומרים גבוה, אחיזת הכביש טובה ומדובר ברכב בוגר יחסית. את הקופה בדקתי לפני שרכשתי את הפולו, חסרונה הגדול הוא 3 דלתות בלבד, עיצוב הפנים באיביזה ואיכות החומרים לא היו לטעמי, וגם כמות האיביזות בכביש הורידה לי קצת את החשק מהרכב הזה. השירוקו מכונית מדהימה, גרסת ה122 כ"ס חביבה אבל אני לא בטוח לגבי האבזור, אם הייתי בנעליים שלך, והייתי צריך לרכוש רכב לעצמי בלי שיקול משפחתי, הייתי בוחר בשירוקו!

פורסם

אני נסעתי בחיים שלי ב2 גירסאות של ב.מ.וו, הראשונה היא 330D והשניה היא 118I.

כאשר עליתי על ה 118I, אמרתי לעצמי - זו ב.מ.וו?

רכב פשוט, ממש לא מדהים, אין ביצועים, נאדה.

אבל 330D זה רכב :D, כ"כ נהניתי מהביצועים של הרכב, אפילו שזה היה אוטומט.

אם אתה רוצה לקנות רכב עם סמל של ב.מ.וו אז לך על זה, אבל אתה כ"כ תתאכזב מהרכב.

היתרון שיש לו הנעה אחורית, אבל בלי כוח מה ההנעה אחורית שווה? תחשוב על זה..

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אתה קצת מתפזר, וזה לגיטימי כי גם אח שלך בסיפור. הפתרון הוא כזה - לקנות מצבטי פטמות ולשכנע אותו שהוא רוצה רכב ידני. ואז לעבוד לפי הרשימה הבאה:

על פי כל העדויות, BMW 118 זה להיות עם ולהרגיש בלי. מנוע עצלן, איבזור חסר, ולעומת זאת טיפולים (וביטוחים?) יקרים.

אודי, כנראה אותו סיפור.

שירוקו אתם לא יכולים.

פולו GTI נאמר עליה כי אין לה יכולות דינאמיות מלבד מנוע, ותכלס היא לא נראית משהו.

לליאון FR אני נותן אישור, והפתרון הוא לקנות קורסה OPC.

*כמובן שכל שנכתב בהודעה הוא בגדר רעיון בלבד ואין בו כדי לסבך אותי בצורה כזו או אחרת.

:wink:

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כמו שכתבתי לך בשרשור הקודם.

הב.מ.וו הנ"ל היא לא יותר מסמל.

הדגם הוחלף, המנוע מיושן וחלש והרכב צפוף וקודר.

חבל לזרוק את הכסף רק בשביל להגיד שיש לך ב.מ.וו

דפדף הלאה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מהמר שבסוף תלכו על הבמוו, בלי קשר למה שנאמר באשכול.

מבין המכוניות החדשות שהצעת, הייתי הולך על הפולו. בנוסף, אני מחזק את מה שנאמר לגבי האופל - שווה לכם להתעניין בה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עדיף תיקח לאון FR חדשה מהחברה היא במבצע הרכב יפנק אותך יותר ממה שברצונך לקנות אלא אם אתה מחפש פוזה שזה ב.מ.וו

פורסם

גם אני ממשיך את הקו הכללי של השרשור - הב.מ.וו זה סתם סמל על רכב בינוני וערום.

אם כבר אתה כל כך חם על הסמל, לכו על ה-A3, גם יש סמל יוקרתי וגם לפחות עומד מאחוריו אוטו טוב.

בנוסף תהנה מהמנוע TSI וגיר DSG מצויינים.

• תוכן חדש...