Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב חדש מהחברה

עכשיו השאלה שלי

כדאי לקנות עכשיו או שאמורים לצאת דגמים יותר חדשים

איזה רכבים עומדים לצאת בחודשים הקרובים ומתי

ואם אפשר קצת פרטים

(שמעתי עומד לצאת מאליבו חדשה ועוד...

פורסם

השאלה שלך לא ברורה.

תמיד יהיה דגם יותר ותיק ודכם יותר חדיש ודגם שיגיע רק בעוד X זמ.

השיקול צריך להיות:

1. האם אני צריך רכב כעת?

2. מה מאפייני הרכב הדרוש לי?

3. מה התקציב העומד לרשותי?

4. איזה דגמים העונים לקריטריונים 2+3 מוצעים למכירה כעת.

לאחר שיהיו לךתשובות לשאלות אלה חזור לפורום עם רשימת המועמדות, הצ אותן (לצד הצרכים), ואז יהיה אפשר לענות לך ולתת המלצות כמיטב דעתם של חברי הפורום (שרובם, אנשים כמוך, עם היכרות עם דגמים אלה ואחרים, טעם אישי ונסיון אישי). מתוך חוות הדעת שתקרא יהיה עליך למצות את המידע ולקבל החלטה.

תביא בחשבון - רכב אינו מוצר "קר" ולטעם ולרגשות יש השפעה על בחירתו. אין רכב טוב אט רע - אלא רכב התאים לצרכים שלך או דווקא לשל אחר (והאחר יכול להיות ז'אן פייר מצרפת או יוהנס מגרמניה, כלומר רכב שכלל אינו מתאים לטעם הישראלי המצוי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לעניות דעתי - אין לדבר סוף. תמיד יהיו כמה דגמים חדשים מעבר לפינה.

בניגוד למה שחלק מהאנשים חושבים כאן - לדגם ותיק יש את יתרונות שלו, ולדגם חדש את החסרונות שלו.

אחת המכוניות היותר מעניינות שהיו לי, היתה אופל אומגה שנת 1988 שהיתה אחת מ-100 הראשונים שעלו על הכביש בארץ, והיו לרכב הזה לא מעט מחלות ילדות שנבעו מהיותו דגם חדש בשוק.

כמה מכוניות אחריו היתה לי וולוו 940 2.3 שנת 1995 שקניתי בהנחה גדולה משום שהיא היתה אחת מהמכוניות האחרונות עם מנוע ללא טורבו. המכונית הזאת שרתה אותי למעלה מ-8 שנים ללא תקלות והיתה אחת המכוניות המוצלחות שהיו לי (אם לא המוצלחת שבהן)

בנוסף לא ציינת איזה גודל רכב וובאיזה תקציב מדובר, כך שקשה להתייחס לשאלתך בצורה עניינית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...