Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי ליראות דוד פתוח על רכב שהיציאות של הדוד מופנות בזווית כלפי מעלה (יש לרמוס דגמים כאלה)

אני אוהב את הלוק ומעוניין בזוג דודים כאלה אבל במחשבה שניה -לא יכנס מיים לדודים? עם היציאות שלהם בזווית למעלה ?

מה גם ששותפים את הרכב אמור להיכנס מיים לא?

חבר המליץ ליקנות כאלה דודים ולעשות חור קטן בתחתית שהמיים ירדו ולא יתנקזו בדודים.

למישהוא יש ניסיון אשמח לתגובות.

תודה רז...

פורסם

תקשיב גבר.

גם אם אתה לוקח מי עדן ענק ה19 ליטר של הקולרים ושופך אותו לאזוז

לא יקרה לו כלום.

סתם להמחיש לך, אם אתה מוריד את האגזוז כלולו כלומר את כל הצנרת

ומשאיר רק את היציאה שלו מהמנוע בנגיד.. קטנוע 50 סמ"ק, הכלי הכי פשוט

סותם אותו עם הרגל, אתה תמצא חור בנעל תוך שניה ותוך עוד שניה חור ברגל שלך חחח (:

מוסר השכל... אין למים אפשרות הגיונית להכנס לאגזוז יותר מאיזה 10 ס"מ

וגם זה לאיזה שניה או שתיים(:

מקווה שעזרתי לך

ואתה יכול לשים כל דוד שאתה רוצה מבלי לפחד ממשו כזה.

פורסם

ihazardous, כל מה שאתה אומר נכון לגבי רכב מונע. אבל מה קורה כשהמנוע מכובה? אין סכנה שמים יחדרו למערכת הפליטה והתקדמו עוד ועוד פנימה (חיישנים, ממיק קטליטי)??

Aprilia Shiver 750

פורסם

לא יודע מה איתך אבל כשרוצים לכבות קטנוע שהסוויצ שלו נדפק חוסמים את האגזוז ולא הלכה לאף אחד רגל מזה ..

ולפותח השרשור אני חושב שכדאי שתפנה לרמוס ותשאל אותם באיימיל

פורסם

אני רואה שתי טיפות, בטח יש לו גם ניקוז...:lol:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

לSH

קטנוע זה לא רכב ודיברתי הרבה יותר קרוב למנוע האגזוז הרבה יותר קר בדוד,

וPEDELT יש משו בדבריך אבל כל עוד זה רק גשם אין שום בעיה.

חוצמזה כל צנרת האגזוז אינה ישירה אלא שיש לה עיקומים לצצדים וכולי ולרוב האגזוז בקו ישר כך שהמים יעמדו, ואם זה לא מספיק

יש דאון פייף שכשמו כן הוא, מהמנוע כלפי מטה מה שאומר שהמים יצטרכו לטפס כלפי מעלה, מה שלא אפשרי לפי ההגיון חחחח.

אז לא אין שום סיכוי לגרום נזק למנוע.

לגבי הדודים והממירים לדעתי גם אם יש סיכוי שיגיעו מים זה לא מזיק בכלל והם עמידים בשטויות כמו מים.

פורסם

אפשר לעשות חור קטן בין סוף הדוד לצינור הפליטה המוטה למעלה וכך כל המים יירדו למטה, שנית אם מדובר בדוד איכותי הריי שהוא מנירוסטה ולעולם לא יחליד אז ייכנס קצת מים = לא אמור לקראת כלום.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...