Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ Nissan SUNNY שנת 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, קיבלתי מאבא שלי את הרכב הישן שלו, הוא לפני כ20000ק"מ החליף מנוע מיבוא + גיר. כך שמכלולים אלו אמורים להיות במצב תקין לאורך זמן (טפו טפו טפו).

הרכב כבר זקן... ויש בלאי טבעי בתא הנוסעים, 2 תיקוני מוסך שיבוצעו בקרוב (תושבות גיר ובולמים)

לענייננו, גומיות הדלתות קרועות ונופלות, יש סדקים על הדש בורד, קצת קוסמטיקה מסביב אני יעשה ידני אולי אם אצליח לקפוץ לחבר עם מוסך סגור ואעשה סיבוב עם צבע על כל הרכב.

איך אני יכול לקנות ולהחליף את כל הגומיות? יש כל מני כיסויים על הדש בורד מאיפה אני יכול לקנות משו סבבה בזול?

המטרה עבודה עצמית ולא להיכנס להשקעות ורק לשפר מראה ונוחות לנסיעות הקטנות ביישוב ולרכבת.

תודה

פורסם

גומיות חדשות זה דבר יקר. תראה פה:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=datsun+sunny+weatherstrip&_sacat=0&LH_PrefLoc=2&_odkw=nissan+sunny+weatherstrip&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

כיסוי לדשבורד (שזה בערך הדבר הכי מכוער בעולם לטעמי) אתה יכול לקבל במידות המתאימות במיוחד לרכב שלך בטופ-קאר ברח' האורגים בחולון. דבר עם אייל לגבי מחיר - 050-7405349. זה נע בערך סביב 200-300 ש'- בגוון לבחירתך.

אני הייתי הולך במקום זה על שיפוץ וצביעה של הקיים בגוון שונה ויחודי (תעשה חיפוש בפורום - "שיפוץ דשבורד" , "צביעת דשבורד" , היו כמה פרויקטים מדהימים בנושא).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...