Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באתר FOCAL PRICE אנדרואיד סיני זול מאוד, שעולה 95$ (כ350 ש"ח).

הנה המפרט שלו:

http://www.focalprice.com/MHT16B/35_Resistive_Touch_Screen_Android_23_Smartphone_with_GPS_WiFi_and_TV_Black.html?utm_source=radica&utm_medium=EM&utm_campaign=DM_1206NR_MHT16B

והנה עוד אחד רק עם מסך מגע יותר קטן אבל Capacitive:

http://www.focalprice.com/MHS06B/28_QVGA_Capacitive_Touch_Screen_Smartphone_with_Android_OS_GPS_WiFi_TV_Black.html

לא מצאתי שום אנדרואיד בארץ בתחום המחירים הזה (הכי זול שאפשר למצוא זה P500 משומש באתר 2 ממקור לא ידוע ב500 ש"ח, ואני מפחד שאני אקנה ויחסמו אותו לאחר מכן).

האם המכשירים האלה עובדים בכלל? אני רוצה להשתמש בו ברשת רמי לוי עם חבילת גלישה.

למכשיר לא תומך בתדר 2100, אלא רק ב850- האם הוא יעבוד ככה?

תודה רבה לעונים.

פורסם

המכשירים יהיו מצויינים כמשקולות נייר. אולי אפילו כמכשירים לדיבור, SMS וגלישה איטית מאוד ברשתות סלקום ואורנג'. בהעדר תמיכת דור שלישי בכלל הם לא יפעלו ברשת פלאפון (ולפיכך גם לא ברמי לוי).

אם אתה מחפש מכשיר לשימוש ברשת פלאפון (וזה כולל גם רמי לוי) עליך לשים לב לתמיכה בדור השלישי בפסי 850 ו-2100 מה"צ. הם יצויינו ה-3G או UMTS או HSDPA/HSUPA או HSPA. מכשיר בעל קישוריות GSM בלבד לא יפעל ב"פלאפון".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי רמי לוי- מובן.

מה עם כל הXPREIA X10 MINI או הX8, מיילסטונים, HTCים ישנים מריצי אנדרואיד? איזה מהמכשירים אני יכול לקנות מיד 2 ולהיות בטוח שלא יחסמו לי אותו כגנוב לאחר כמה זמן?

פורסם

בפעם היחידה שהיא גם הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שקניתי מכשיר סלולר, הוא התפגר אחרי חצי שנה, ומאז אני לא מוכן יותר לקנות דברים אלקטרוניים ביד 2 אלא אם הם חדשים באריזה.

לדעתי הפלאפון המינמלי שהייתי ממליץ לקנות שהוא לא מיושן לגמרי והוא בגדר הסביר זה -

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=808965

אמנם הוא עולה 750 שקל שזה בערך 30 אחוז יותר ממה שיצא לך ביד 2, אבל זה בסופו של דבר סביבות ה-200 שקל...(לא קובע אם זה הרבה או קצת, אבל לעזאזל, אנחנו בפורום רכב, כול שטות במוסך עולה לפחות 400 שקל :) )

פורסם

כן, בגלל זה גם אין לי רכב כבר מעל חצי שנה :|

ביד 2 כרגע מה שטוב זה שיש לי רכב ליסינג לשבועיים, ככה שאני יכול להגיע לכל הארץ והמבחר די גדול, המחירים די זולים- מלא מכשירים ב500-600 שקלים, שעם קצת מיקוח אפשר להוריד ב100 ש"ח.

ממש לא יודע מה לעשות בנושא, לקנות מכשיר זול משומש או להשקיע יותר כסף בחדש, או להשקיע אפילו יותר כסף במכשיר חדש מתקדם יותר (SGS או משהו בסגנון).

העניין הוא שאני חוזר לצבא ומתחיל מסלול לוחם, ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש לי צורך במשהו מתקדם ויקר יותר מדי, ולכן אני חושב על האופציה הזולה ביותר, שגם לא יהיה חבל מדי אם יקרה למכשיר משהו.

פורסם

מצאתי באחת מחנויות האינטרנט DEFY מתצוגה ב800 ש"ח (כ500 מתחת למחיר של מכשיר חדש), האם עקב העובדה שמדובר במכשיר עמיד, אפשר לקנות אחד מתצוגה מבלי לחשוש שהוא יתפגר יותר מהר מאחד חדש? או שדווקא מכיוון שהוא כזה עמיד, עשו עליו הדגמות לא קלות ללקוחות שבאים לקנות אחד כזה?

פורסם
כן, בגלל זה גם אין לי רכב כבר מעל חצי שנה :|

ביד 2 כרגע מה שטוב זה שיש לי רכב ליסינג לשבועיים, ככה שאני יכול להגיע לכל הארץ והמבחר די גדול, המחירים די זולים- מלא מכשירים ב500-600 שקלים, שעם קצת מיקוח אפשר להוריד ב100 ש"ח.

ממש לא יודע מה לעשות בנושא, לקנות מכשיר זול משומש או להשקיע יותר כסף בחדש, או להשקיע אפילו יותר כסף במכשיר חדש מתקדם יותר (SGS או משהו בסגנון).

העניין הוא שאני חוזר לצבא ומתחיל מסלול לוחם, ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש לי צורך במשהו מתקדם ויקר יותר מדי, ולכן אני חושב על האופציה הזולה ביותר, שגם לא יהיה חבל מדי אם יקרה למכשיר משהו.

לאור זאת מ ומלץ לך לרכוש מכשיר פשוט וזול, במחיר 100-200 ש"ח - כגון נוקיה מסדרה 120X. אולי כדאי לקנות אפילו מכשיר ספייר. כמובן זאת בתנאי שאתה לקוח אורנג' או סלקום, שכן לפלאפון תזקק למכשיר קצת יותר יקר התומך בדור השלישי.

יש לכך כמה סיבות:

1. המכשיר עשוי להחשף למכות, לחות ואבק, מעשיר פשוט יהיה עמיד, וגם אם יתקלקל הנזק קטן.

2. מכשיר נוצץ יקרוץ לגנבים. יש כאלה רבים בצבא, מאידך המכשיר יהיה הרבה זמן מחוץ לשדה הראיה שלך (כלומר - מונח בקיטבג באוהל בזמן שאתה מתאמן).

3. מכשירים פשוטים צורכים מעט זרם - ולכן המכשיר יוכל לפעול זמן רב יחסית בלי טעינה. אם תביא בחשבון שהאפשרויות לטעון מכשירים בצבא מוגבלות מדובר ביתרון קריטי, כאשר לאחר שבועיים תרצה שאבא\אמא יאספו אותך מהרכבת ולסוללה יהיה עוד קצת מיץ בשביל לתאם את האיסוף.

4. ממילא לא יהיה לך זמן להנות מהשכלולים של מכשיר יקר - שעת ט"ש מנוצלת למקלחת ושינה, בדרכים ממילא תהיה עיף מכדי לשחק במכשיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במידה והתקציב שלך מוגבל, ואתה רוצה מכשיר אנדרואיד. לי הביאו מהעבודה סמסונג גלקסי מיני מכשיר לא רע, והוא גם לא יקר יחסית בחנויות הפרטיות סביב ה600 ומשהו שקלים אם לא טועה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ZTE BLADE מכשיר אנדרואיד סיני עם קהילה ענקית במודקו שמעדכנת כל הזמן את המערכת הפעלה.

עולה באנגליה בסביבות ה100 פאונד ומטה. יבוא בארץ עולה בערך 800-1000 ש"ח.

פורסם

היה לבני הצעיר מכשיר כזה (ZTE blade) שקניתי לפני כמה חודשים בספרד, עלה 90 אירו, כולל 15 אירו לשיחות, כלומר בקו התחתון פחות מ-400 ש"ח. המכשיר היה זוועתי, עם ריסטים לא צפויים מספר פעמים ביום. צריך להוסיף שיצא מתצוגה. לאחרונה הוחלף ב- SE Live with Walkman (ובקיצור LWW) שעושה רושם ראשוני (3 שבועות) טוב.

פורסם

מניסיון על מכשיר שחבר רכש לא להתקרב, מוצרים באיכות מאוד נמוכה, מעבד חלש, מסך פלסטיק שבקושי מגיב, רזולוציה נמוכה, כמעט ואי אפשר להשתמש בו כסמארטפון.

מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

• תוכן חדש...