Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

 

נכנסתי היום לרכב כמו בכל יום. שומע קצת רדיו, עברתי בין כל התחנות הקבועות שלי (חמישה תחנות בסה"כ) ושמעתי את הכל בסדר גמור בהתחשב בקליטה. כמ בכל יום, אני בא להחליף לדיסק. אבל מה ? אני מכניס דיסק שפועל בקביעות אצלי, והוא רושם "DSC ERROR". פעם ראשונה זה קורה לי. אמרתי טוב נו, נכניס את הUSB. אבל מה ? אני שומע שני שירים ראשונים והכל טוב, ולאחר מכן לא שומעים כלום ! הוא רושם ERROR ומנתק את הUSB.

 

הרדיו דיסק של PILOT, דגם פשוט עם דיסק וUSB (ללא AUX). הרדיו דיסק עם פאנל נשלף.

 

מה יכולה להיות הבעיה חברים ? האם יש איך לתקן או שהוא הלך לעולמו ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

חשוב לציין שאפשרי להכניס דיסק והוא מנסה לקרוא אותו אבל נכשל. ניסיתי לצרוב גם כMP3 וגם במדיה פלייר אך את שניהם הוא נכשל לקרוא.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
תנסה לעשות RESET למכשיר בתור התחלה.

 

האמתי אין לי ידע בכך בכלל, איך עושים את זה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
×
×
  • תוכן חדש...