Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נגשתי למכון המעבדה שבחולון במטרה לבדוק את הניסן אלמרה שאני חושב לקנות,

ולמרות שהסבירו לי די ברור מה יש לרכב, בגלל שנשפח עלי הרבה מידע בו זמנית לא זכרתי את הכל..

אז כשפתחתי את הטופס לעבור עליו שוב, לא הבנתי את רוב הדברים שהיו שם..

מדובר בניסן אלמרה פרפקט 1.8 אוט', שנת 2002 שעשתה 120,000 ק"מ.

אני פונה לעזרתכם לפענח את מה שיש לי בטופס + חוות דעת על הרכב.

*לבדוק זמני טיפול ושרשרת תיזמון, נזילת שמן מנוע, שריפת שמן, ניקוי תיקון מע' קירור,לתקן ולכוון מערכת דלק כללית והצתה.

*לתקן ולכוון פרונט וציר אחורי.

*בולמי זעזועים חלשים.

*לחיצות פח פגיעות ושריתות, תיקוני פח וצבע, פגמים בצבע, חלקי פלסטיק פגום\חסר+ריפוד.

*לפרק גלגלים לבד' בולמים.

*תאריך מצבר 10, פנסי איתות וחניה פגומים.

*שמן כהה מבלאי דיסקיות הילוכים, חופש ונקישה בשילוב ההילוכים, רעשים וחופשים ממע' ההנעה.

*על הלקוח לאמת מונה ק"מ לפי ספר הטיפולים+אחריות יצרן.

בסוף הבוחן אמר שרוב הדברים פה הם קטנים ובסך הכל הרכב מאוד חמוד יחסית שמור בשביל השנתון הזה.

תודה מראש, דן.

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

תתחדש. נשמע רכב שמור. עם זאת עליך לוודא טוב טוב את היסטוריית הבעלות של הרכב והמוכר העומד בפניך.

אם תחליט לרכוש אותו, כדי להיות בראש שקט הייתי מכניס אותו למוסך אמין שיבדוק עד כמה (ואם בכלל) נזילת השמן חמורה ועל הדרך עושה טיפול גדול, "יישור קו".

באמת שהבדיקה מצויינת לרכב בן 10 והצוות של המעבדה יודעים את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1

לפי מה שרשום מדובר על בדיקה סבירה לרכב בין 10 שנים .

כמו שאיתמר אמר , שווה לגשת למוסך ולבדוק עלות של ישור קו ( חשוב לבדוק אם עשה טיפול טיימינג ואם כל הטיפולים בוצעו בזמן)

פורסם

UP!

מישהו?

אני צריך לעשות: הח' שמן גיר, הח' נוזל קירור, פרונט וציר אחורי(כנראה עושה במעבדה) + טיפול גדול.

פורסם

כמעט כל הדברים שצוינו, הם בחזקת כסת"ח שנפוץ במכוני בדיקה - לא יאומן כמה שהז'אנר הזה הופך להיות מיותר (כלומר, בדיקה לפני קנייה במכונים ייעודיים).

ובכל מקרה, בסך הכל נתונים טובים לרכב, וכמובן בראש ובראשונה, מעט מאד קילומטרז'.

אתה חייב לאתר היסטורית טיפולים או לפחות מתי בוצע טיימינג לאחרונה. אין מידע? תעשה יישור קו הכולל טיפול גדול עם טיימינג.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מכוני הבדיקה טובים לקונה,שיוכל "להתפנק"על המוכר להורדת מחיר.

חוץ מזה אין מה להסתמך על הבדיקה שלהם,שכפי שכתב קודמי היא

בבחינת כסת"ח.

הסטורית טיפולים חשובה כדי לוודא שאכן הקילומטרז' אמיתי ושבוצאו טיפולים

בזמן.

120000 ק"מ באלמרה מטופלת, הם כמו רנו חדש מבחינת תוחלת החיים וכנראה

שהגזמתי לטובת הרנו(וכל הארופאיות המפנקות בנוחותן כשאתה מחכה לגרר).

אגב לאלמרה אין רצועת טיימינג.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

נכון, יש לה שרשרת תזמון.

רק ב-2003/04 עשו נסיון לייצר אלמרות בעלות רצועה, אך כנראה שהניסוי כשל והחזירו לה את השרשרת כבר בדם הבא..

פורסם

אני מטפל בניסאן שלי במוסך הילוך שישי ביפו (דרום ת"א) ליד בלומפילד.

לא מכיר שם אף אחד.

לשמחתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...