Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב באיזור ה 130000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

כיום יש לי מאזדה לאנטיס שנת 2000 עם מנוע 1800 סמ"ק ששירתה אותי היטב, אך נראה לי הגיע הזמן להחליפו. דברים שחשובים לי ברכב:

א. שיהיה אמין עם כמה פחות ביקורים במוסך.

ב. שהמנוע יסחוב, אני שונא לנסוע ברכבים שמרגישים שהם לא סוחבים (לא שיש בהכרח באוטו הרבה דברים).

ג. משפחתי.

ד. אני לא הנהג הכי "חלק" על הכביש (מאיץ ובולם הרבה בנסיעה), שהרכב יתמוך בזה.

ה. אני די גבוהה, אבל נראה לי שכיום כל הרכבים תומכים באנשים כמוני :)

ו. אוטומטי.

חשבתי על הפרק לחכות ללאנטיס החדשה, או ללכת על ה I35 או פוקוס, אבל אני לא יודע כלכך מה ההבדלים ביניהם והאם יש דגמים אחרים שכדאי לשקול. התקציב בין 120K ל 130K כשאפשר חריגה מסוימת אם יש צורך ממשי לכך.

פורסם

לאנטיס חדשה כבר לא תהיה, אבל אמורה להגיע 3 אחרי מתיחת פנים קלה ואולי עם יחידת כוח שמכונה סקיי אקטיב עם גיר 6 הילוכים והבטחה לחיסכון בדלק ולביצועים עדיפים. אם אתה אוהב מרווח אז יש אופציות עדיפות.

ה-I35 היא אחלה בחירה אבל הביצועים שם ממוצעים לקטגוריה ולמרות שהרכב נותן תחושה זריזה וקלילה היא לא מהירה במיוחד, לי למשל זה הספיק. המרווח בה טוב והיא נוחה ושקטה, האבזור בדגם המאובזר בסדר גמור, קח בחשבון רק שיש המתנה של חודשיים-שלושה עד לקבלת הרכב.

הפוקוס מאוד מבטיחה על הנייר, טרם נהגתי בה אבל הבנתי שהביצועים ב-1.6 לא חוצים גם הם את גבולות הסביר לקטגוריה למרות הנתונים הנאים והגיר החדשני. תגובות כאן בפורום מלמדות שהמרווח מקדימה לא מדהים והדשבורד מעט "סוגר" על הנהג. בנוסף הגיר לא תמיד חלק עקב היותו רובוטי.

אפשרויות נוספות הן סקודה אוקטביה שזכתה להמון תשבחות בפורום ובמגזיני הרכב, היא פחות מרווחת לדעתי, ציון הבטיחות שלה נופל משל המתחרות המודרניות יותר והעיצוב הפנימי והחיצוני כבר התבגרו וזקוקים לרענון. בנוסף הגיר בה כמו בפוקוס הוא רובוטי ולא תמיד חלק.

יש לך אפשרות גם לחכות לג'טה 1.2 שתגיע עם יחידת כוח זהה לזו שבאוקטביה אך היא מרווחת יותר. לדעתי החסרונות של עיצוב משעמם בפנים ובחוץ קיימים גם בה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

כמובן שהתכוונתי למאזדה 3 החדשה. גם לא התייחסת לאמינות, בהנחה שהאוטו יהיה אצלי כמה שנים טובות, אשמח לדעת עד כמה המכוניות לא רואות מוסך. נראה לי גם מכוניות של פחות מ 1600 לא יסחבו יותר מדי. יש סיבה לא לקחת פוקוס 2000 אם ה 1600 לא סוחב אבל עדיף משאר הבחינות ?

פורסם
כמובן שהתכוונתי למאזדה 3 החדשה. גם לא התייחסת לאמינות, בהנחה שהאוטו יהיה אצלי כמה שנים טובות, אשמח לדעת עד כמה המכוניות לא רואות מוסך. נראה לי גם מכוניות של פחות מ 1600 לא יסחבו יותר מדי. יש סיבה לא לקחת פוקוס 2000 אם ה 1600 לא סוחב אבל עדיף משאר הבחינות ?

ה-I35 והפוקוס חדשות מדי, עדיין אין רכבים בני כמה שנים שעברו קילומטרים מספיקים כדי לדעת אם היו תקלות ומהן.

האוקטביה מצויידת בגיר יותר עדין שידוע שהיו בו בעיות אבל לפי הפרסומים הרכבים שיגיעו כבר עברו שינויים מסויימים שיפתרו את הבעיות וימנעו את התקלות.

בנוגע לביצועים, בצע נסיעת מבחן ברכבים, השתדל בתנאים שמדמים את הכי קרוב לתוואי הנסיעה שלך ולנהיגה שלך וכך תוכל להסיק מסקנות לגבי הביצועים.

פורסם

אני חושב שבין I35 לפורטה היונדאי עדיפה עקב מרווח עדיף, מנוע חזק יותר ורשימת אבזור ארוכה יותר בדגם המאובזר.

הקיה אמורה לזכור במחליפה דיי בקרוב ואילו היונדאי טרייה יחסית על הכבישים.

מה שכן הפורטה מוצעת במחיר עדיף ובסוכנות אפשר לקבל עליה הטבות נוספות.

פורסם

סקודה אוקטביה יכולה להתאים לך...

יש לך מנוע מצוין וחסכוני (tsi),מרחב פנימי גדול ואיכות ואמינות של פולסווגן.

היא אמנם לא כל כך מושכת מבטים בכביש אבל אם לא אכפת לך מזה אז קח אותה.

פורסם

ממליץ על פורד פוקוס החדשה, נהגתי ברכב והתרשמתי מביצועים מכובדים מאוד ביחס לקטגוריה (נהגתי על 1600), איבזור בשפע כבר בדגם הליסינג, נוחות, מרווח, נסיעה חלקה ושקטה, פשוט מומלץ בחום.

אם יש לך את האפשרות הייתי בוחר בדגם עם מנוע ה-2.0 ליטר, הרכב חזק משמעותית וההפרש בצריכת הדלק זניח למדיי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הפוקוס החדשה רכב מעולה , אבל יחד עם זאת האווירה בתא הנוסעים כל כך רגועה שהוא קצת משעמם.

אני הייתי ממליץ לך דווקא להביא Audi A4 באיזור השנים 08.

האודי מגיעה עם מנוע 1.8 טורבו חלומי שמייצר 160 כח.

מנסיון שלי עם רכב כזה (נהגתי על A6 עם אותו המנוע) , זה פשוט רכב חלום!!! מפנק יותר מכל רכב חדש.

פשוט חלום.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
סקודה אוקטביה יכולה להתאים לך...

יש לך מנוע מצוין וחסכוני (tsi),מרחב פנימי גדול ואיכות ואמינות של פולסווגן.

היא אמנם לא כל כך מושכת מבטים בכביש אבל אם לא אכפת לך מזה אז קח אותה.

"אמינות של פולקסווגן"?

רק לא מזמן קראתי כאן אשכול שלם של תלונות על הDSG,

הייתי חייב לנהוג בעצמי כדי להבין קצת יותר על הגיר,

אז ניסיתי אותו על רומסטר 1.2TSI, ואת האמת - אני לא מבין מה כולם מתלהבים, קודם כל הוא לא מתנהג כמו גיר אוטומטי, הוא מתדרדר, וכדי לקבל ביצועים צריך ללחוץ, אז מה שווה הטורבו? ל3000 סל"ד אני גם מגיע ביונדאי שלי עם גיר אוטומטי משעמם של 4 הילוכים...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממליצים לך פה על הI30 שהיא מכונית מאוד מרווחת ומאובזרת אבל בסעיף הביצועים, כמו שאתה מבקש, אתה צפוי לאכזבה כי היא עגלה בסל"ד נמוך ובינוני.

יש לך דרישות ספציפיות ולכן טוב תעשה אם תזמין נסיעות מבחן באופציות שעומדות לרשותך כמו היונדאי, הפוקוס או האוקטביה ותראה מה באמת הכי מתאים לך, כי אם אתה מחפש ארבע דלתות וגיר אוט' אז באמת אפשר לקנות דרך האינטרנט. רשימת התניות כמו שאתה הצגת, כדאי מאוד שתסע על כולם ותראה למה אתה מתחבר כי אלא פרמטרים שיפריעו לך אם לא יעמדו בציפיות.

לגבי האמינות, אז באמת היונדאי והפורד חדשות לגמרי ולא ניתן עדין לדעת. לגבי הDSG של האוקטביה אז היה כתוב שהמכוניות החדשות מגיעות כבר עם הגיר המעודכן והמחוזק ככה שלא צריכה להיות בעיה.

• תוכן חדש...