Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב באיזור ה 130000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"אמינות של פולקסווגן"?

רק לא מזמן קראתי כאן אשכול שלם של תלונות על הDSG,

הייתי חייב לנהוג בעצמי כדי להבין קצת יותר על הגיר,

אז ניסיתי אותו על רומסטר 1.2TSI, ואת האמת - אני לא מבין מה כולם מתלהבים, קודם כל הוא לא מתנהג כמו גיר אוטומטי, הוא מתדרדר, וכדי לקבל ביצועים צריך ללחוץ, אז מה שווה הטורבו? ל3000 סל"ד אני גם מגיע ביונדאי שלי עם גיר אוטומטי משעמם של 4 הילוכים...

הtsi הוא המנוע הטוב ביותר במכוניות מסוג זה והרומסטר הוא הדוגמה הגרועה ביותר וגם הוא מצוין.

מנוע חזק, שקט וחסכוני, מה אפשר לבקש יותר?

פורסם
ממליצים לך פה על הI30 שהיא מכונית מאוד מרווחת ומאובזרת אבל בסעיף הביצועים, כמו שאתה מבקש, אתה צפוי לאכזבה כי היא עגלה בסל"ד נמוך ובינוני.

יש לך דרישות ספציפיות ולכן טוב תעשה אם תזמין נסיעות מבחן באופציות שעומדות לרשותך כמו היונדאי, הפוקוס או האוקטביה ותראה מה באמת הכי מתאים לך, כי אם אתה מחפש ארבע דלתות וגיר אוט' אז באמת אפשר לקנות דרך האינטרנט. רשימת התניות כמו שאתה הצגת, כדאי מאוד שתסע על כולם ותראה למה אתה מתחבר כי אלא פרמטרים שיפריעו לך אם לא יעמדו בציפיות.

לגבי האמינות, אז באמת היונדאי והפורד חדשות לגמרי ולא ניתן עדין לדעת. לגבי הDSG של האוקטביה אז היה כתוב שהמכוניות החדשות מגיעות כבר עם הגיר המעודכן והמחוזק ככה שלא צריכה להיות בעיה.

ניראה לי שהתכוונת ל- I35 כי ה- I30 זה רכב שכבר יש לו זמן על הכביש והאמינות שלו מוכחת והוא גם נחשב די זריז.

דווקא מבחינת ביצועים, I35 עגלה בסל"ד נמוך ובינוני? פעם ראשונה שאני שומע את זה, לא נהגתי על הרכב אבל נשמע מאכזב ולא תואם את מה שקראתי עד היום.

• תוכן חדש...