Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופיר,

תעיף מבט מעבר למשרות מפתח מתחיל בגאווה או c# ותראה איך זה משתנה למפתח מוכשר עם ניסיון...

מה גם שבתחום הזה משרות שוות כמעט לא הולכות דרך לוחות. חבר מביא חבר וציידי ראשים זה יותר הכיוון במקומות שמתעסקים עם הדברים החמים בתחום וטכנולוגיות מתפתחות.

אם החלום שלך זה להיות מפתח מתחיל במפלצת ענקית כמו קומברס ושות אז אתה צודק.

אבל הולם הזה הרבה יותר רחב , מעניין ומאתגר. במיוחד במדינה חדשנית מלאה בסטארטאפים , מרכזי פיתוח וחברות בצמיחה מדהימות כמו כאן.

אני מבטיח לך שברוב המקומות יעדיפו לראיין קודם בוגר מכללה שהגיע דרך חבר מאשר בוגר טכניון מלוח או חברת השמה.

מניסיון.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה לגמרי צודק.

אלא שלרוב אותם חברים הם בוגרי אוניברסיטה או יוצאי יחידות מודיעין למינהן.

לפחות מהנסיון שלי.

עם כל הכבוד לקומברס (ואין הרבה), יש עוד הרבה חברות, סטארטאפים ומרכזי פיתוח שיעדיפו בוגר אוניברסיטה גם כשיש למועמד נסיון.

פורסם

יעדיפו מבין שני מועמדים זהים לגמרי - כנראה.

אבל כבר יזמנו את שניהם לראיון כנראה.

פשוט אל תעשה מבוגרי אוניברסיטאות ויוצאי יחידות מודיעין כאלו עילויים - הרבה פעמים הם לא , וגם הידע הזה בפני עצמו פשוט לא מספיק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברור שאני מדבר על משרה של מתחיל (זה מה שרלוונטי לפותח השרשור כרגע)

וברור שכשיש נסיון התואר הוא משני (איפה עשית ומה הממוצע)

פורסם
איך כל החברות מתיחסות לבנאדם שעשה תואר במכללה?

אני לא יודע איך כל החברות במשק מתייחסות - אבל אני יכול לספר לך על אלה שאני מכיר. למשל איביי, פייפאל, HP, אמדוקס, מייקרוסופט, צ'ק פוינט, וכו'. בכולן יש גם בוגרי מכללות ובתפקידים טובים. זה תלוי בעיקר בך.

נתנו לך טיפ פה לענות על שאלות ב-stackoverflow, להשתתף בפרוייקט של קוד פתוח, אז אני מציע לך גם להצטרף לאחת מהקבוצות שעוסקות בפיתוח ונפגשות מדי פעם.

למשל:

אני לא מכיר הבדל מעשי בין תואר במדעי המחשב לבין הנדסת תוכנה, וגם לא בקבלה לתואר שני במדעי המחשב ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
...

בהתאם למסקנות, הפתעה, אני מבואס. אבל במקום להתבאס אני צריך לפעול בנידון. נרשמתי לקורס פסיכומטרי לבחינה שתתבצע ביולי. הסיבה שאני רוצה לבצע את הפסיכומטרי בשנית היא שאני אמור לקבל הקלות עקב הסוכרת.

...

שלא יהיה לך ולמרכז הארצי ספק. אתה אוטומטית מקבל מפע"ם!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...