Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה בקרוב את הרכב הראשון שלי. התקציב הוא 12-13 אלף גג.

הדרישות מהרכב לפי סדר חשיבתן:

1. אמינות מבחינת תיקונים וכ'ו.

2. חסכוני בדלק עד כמה שאפשר.

3. נוחות, אבזור, יופי.

כרגע אני מתלבט בין: דייהטסו סיריון 1999, פולקסווגן פולו 2000-2001, פיאט פונטו ספייס 2002-2003 (אני מתכנן לקנות רכב ידני).

על מה אתם ממליצים ולמה?

כרגע הכיוון הוא הסיריון בגלל המנוע הקטן והאמינות (לפי מה ששמעתי) למרות שהפולו מושכת יותר מסיבות ברורות.

תודה :-D

פורסם

הסריון אכן אמינה לא חזקה אך חסכונית,הפונטו גם כן אופציה טובה,זולה לתחזוקה לדעתי מרגישה יותר מודרנית בפנים והיא גם יותר בטיחותית.

פולו תהיה קצת יותר יקרה לתחזוקה,הפלסטיק יותר איכותי אך סובל מקילופים של הלקה.

אני הייתי מתמקד בין ה ספייס לפולו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מדבר על סיריון עם מנוע 1,000 סמ"ק? כי אם כן, המנוע הזה ממש לא נחשב לאמין במיוחד. מדובר במנוע חלש, שלא מאריך חיים בדרך כלל. דווקא ה-1,300 סמ"ק עדיף מהבחינה הזאת.

אם אתה מחפש רכב שהוא כמה שיותר אמין וכמה שיותר חסכוני, אז דווקא סוזוקי סוויפט או דייהטסו שרייד או פורד פיאסטה הן המכוניות שמתאימות לך. אבל מה, נוחות אבזור ויופי מהן והלאה. פונטו ספייס, אם תצליח למצוא אחת במצב טוב, היא פשרה טובה בין חיסכון לנוחות/אבזור/יופי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כאחד שיש לו פונטו ספייס כרכב שני, בבעלותי 4.5 שנים, אני יכול להמליץ לך בחום.

לא נתקלתי בבעיות אמינות טפו טפו טפו, עלויות החזקה נמוכות יחסית. הנוחות כיאה למכונית קטנה ולא חדשה סבירה בלבד.

קשה מאוד למצוא פונטו שנת 2002 בערך במצב טוב. אבל סבלנות תשתלם.

פורסם
כאחד שיש לו פונטו ספייס כרכב שני, בבעלותי 4.5 שנים, אני יכול להמליץ לך בחום.

לא נתקלתי בבעיות אמינות טפו טפו טפו, עלויות החזקה נמוכות יחסית. הנוחות כיאה למכונית קטנה ולא חדשה סבירה בלבד.

קשה מאוד למצוא פונטו שנת 2002 בערך במצב טוב. אבל סבלנות תשתלם.

תודה :mm_yeah:

פורסם

מה דעתכם על הפורד פיאסטה?

הבנתי שהרכב מאוד אמין וזול לתחזוקה, זה נכון?

הנפח מנוע של ה 2002 הוא 1.3 ושל ה 2003 הוא 1.4, האם זה אומר שה 2002 יותר חסכונית בדלק בצורה משמעותית?

תודה רבה.

פורסם

לגבי הסיריון, תוריד מהרשימה.

אני לא ידוע מה הנוחות של הרכבים שציינת, אך ברשותי שרייד 97 כבר שנתיים וחצי, אמינה מאוד.

מה שכן הרכב לא שיא הנוחות בלשון המעטה ולא מתנהג טוב באופן כללי., לא ידוע בהשוואה לרכבים שציינת למעלה.

אבל אמינות וצריכת דלק של 1:14.

הבלת"מ היחיד שהיה לי זה האלטרנטור שנהרס בגלל המצבר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...