Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל מאז התקנת הרדיו דיסק(שנעשה בצורה בורטלית),בהתחלה לאחר לילה שהרכב היה עומד או כמה שעות,בניסיון ההתנעה הראשון,הרכב היה מניע תוך שנייה-שתיים(מצב נורמלי,הרכב בבעלות אבא שלי כבר 10 שנים,והוא תמיד הניע ללא בעיה,גם לאחר שבועיים שלא נגעו בו,הוא הניע בקלות רבה!),ואז משום מהמתכבה כאילו משהו מנתק אותו,(מניע לכמה שניות ואז מתכבה)ןלאחר מכן הוא לא מניע בכלל,צריך לחכות קצת ואז לנסות שוב בתקווה שלא יתכבה,(ניסיתי גם להשתמש בגז על מנת שהרכב לא יתכבה,אך באיזשהו שלב הוא הפסיק להגיב לגז,והתכבה),לאחר כמה ניסיות שמתי לב,שאם אני מסובב את המפתח למצב 3 מתוך 4(מצב 4 הינו התנעה)ומחכה קצת זמן,אני שומע לאחר כמה שניות 4 תיקתוקים מאזור הקונסולה(מכיוון הרדיו דיסק),לאחר התיקתוקים אני יכול להניע ללא בעיה והרכב גם לא מתכבה.

היום הבעיה הגיעה לשיאה!,במהלך נסיעה בכביש מהיר,על מהירות של כ-100 קמ"ש,לפתע כל החשמל ברכב התכבה(כנראה קרה קצר),והמנוע החל לגמגם,ובסוף כבה,ורק לאחר כדקה היה אפשר להניע את הרכב,כאילו כלום לא קרה.

 

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

 

הינה כמה נתונים שאני חושב שכדאי שתדעו:

- לאחר התקנת הרדיו דיסק,כל פעם נשרף פיוז ברדיו דיסק של 2A,עד שלא החלפנו אותו ל-5A

-לרכב אין שום בעיות מכניות וזאת פעם ראשונה שקורה דבר כזה!(כיבוי המנוע במהלך הנסיעה,וכיבוי מנוע לאחר התנעה...)

-מצבר חדש הוחלף שבוע לפני החלפת הרדיו דיסק.(לא חושב שזה קשור כי הבעיות החלו לאחר התקנת הרדיו דיסק.)

-לא ניראה לי שמדובר בפלגים,מהסיבה הנ"ל,יכול להיות שפגעו במערכת של הקודנית וזה מה שגורם לניתוק החשמל?(האזעקה ברכב מכובת כבר עשור)

פורסם

אני לא יודע איך זה במיצובישי אבל אני יכול להגיד לך איך זה בסאאב שלי ומה שאני עשיתי.

לפני כמה חודשיים הייתה לי בעיה דומה פרט לגמגום המנוע.

 

ברכב שלי למשל ישנו חלק שנמצא מתחת לסוויץ ואחראי על כל מערכת החשמל של הרכב. ברגע שאתה מדליק את הרכב כל החשמל נדלק וברגע שמכבה כל החשמל נכבה ומתאפס.

מה שקרה לי זה שהייתי מדליק את הרכב לפעמים כל מערכת החשמל שלי לא הייתה עובדת(וישרים, חלונות, מזגן, אורות איתות)

אז פירקתי את החלק שנמצא מתחת לסוויץ והיה צריך לנקות שם ולסדר את המגעים קצת ואחרי זה הכל הסתדר בלי בעיה.

אני חושב לפחות שחיברו לך רדיו שבכלל לא מתאים לרכב ויצרו לך קצר. הספק גבוה או נמוך מדי לצורך העניין.

אפשרות שנייה שהמצבר שלך חלש מדי ולכן הרדיו משפיע גם עליו.

 

מקווה שעזרתי, בהצלחה!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תודה על התגובה.

לא ניראה לי שזה קשור להספק הרדיו דיסק,מהסיבה שניסיתי לנתק את הרדיו דיסק,ועדיין בעיית ההתנעה המשיכה...(כמו כן גם התקתוקים שמעולם לא היו...)ניראה לי שהנזק כבר נעשה...

פורסם

נישמע כמו בעיה באמובוליזר או בממסר של הקודנית,

ויש מצב שחיבור לקוי של הדיסק גורם לקצרים או לנפילות מתח באמובוליזר או בקודנית או אפילו במחשב הרכב.

לדעתי גש לחשמלאי רכב, שאתה סומך אלו, שיטפל בבעיה.

פורסם
נישמע כמו בעיה באמובוליזר או בממסר של הקודנית,

ויש מצב שחיבור לקוי של הדיסק גורם לקצרים או לנפילות מתח באמובוליזר או בקודנית או אפילו במחשב הרכב.

לדעתי גש לחשמלאי רכב, שאתה סומך אלו, שיטפל בבעיה.

יש לך אולי המצלה לחשמלאי רכב טוב ואמין באיזור נתניה?

×
×
  • תוכן חדש...