Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון "היכן אני נמצא"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תיקון: אני תמיד מתבלבל בין קרית יובל לשכנתה הצמודה קרית מנחם. טעות שלי. התמונה אם כן צולמה בקרית מנחם.

אם זה עוזר, התמונה צולמה קרוב לוודאי בסוף 71' או בתחילת 72' - התאריך המדויק אינו ידוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קדימה ירושלמים, רוב הפרטים בחידה כבר נפתרו: המכוניות זוהו, תאריך הצילום המשוער נחשף וגם השכונה (כמעט) זוהתה.

הדבר היחיד שנותר לא פתור הוא הרחוב. אני נותן רמז עבה: זה אחד הרחובות היותר ארוכים בשכונה.

עוד לא עליתם על זה? ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רענון השרשור בחידה נוספת (מבלי לפסוח על האפשרות למתן מענה לחידות קודמות).

שתי תמונות. היכן כל תמונה ומהו הקשר הסיבתי שבין שתי התמונות.8)

הפותר יקבל כבונוס תמונה נוספת.....

101C.jpg

102C.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אלעד , זו השכונה שגדלתי בה ואני לא מזהה כלום :?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
התמונה השמאלית מזכירה לי את רחוב ברודצקי ברמת אביב בשנות השישים

אמת .הצומת הצפונית עם רח' רידינג. שנת 65-66 או משהו כזה. בקיץ, ביום שבת. כולם נוסעים לים. ויש גם מכוניות לזהות, וגם התמונה השניה.

פורסם

התמונה הימני נראה גבעת המטוס והשמאלי רחוב גוטמאלה בקרחת יובל

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני חוזר לאחור, לתמונה הזו של רח' ברודצקי ברמת אביב.

ליד הצלם נמצא דודג' די-400 דגם 1959-60, במקור בשימוש צבאי וכאן כנראה כבר על אזרחי ועם מרכב סגור. ראשונות המשאיות האלו יצאו משירות במרץ 1964.

התמונה צולמה להערכתי בקיץ 1967 - הבתים הגבוהים באופק הם "המגדלים" של רחוב פסטרנק, שהושלמו בסוף 1966, למיטב ידיעתי.

האם מישהו יכול לזהות את המכונית הקטנה משמאל, שהדודג' מסתירה את חלקה הקדמי?

D-400 MoD Ramat Aviv 1967.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
אני חוזר לאחור, לתמונה הזו של רח' ברודצקי ברמת אביב.

ליד הצלם נמצא דודג' די-400 דגם 1959-60, במקור בשימוש צבאי וכאן כנראה כבר על אזרחי ועם מרכב סגור. ראשונות המשאיות האלו יצאו משירות במרץ 1964.

התמונה צולמה להערכתי בקיץ 1967 - הבתים הגבוהים באופק הם "המגדלים" של רחוב פסטרנק, שהושלמו בסוף 1966, למיטב ידיעתי.

האם מישהו יכול לזהות את המכונית הקטנה משמאל, שהדודג' מסתירה את חלקה הקדמי?

כמעט בוודאות

Adler Trumpf Juniur תוצרת גרמניה משנות השלושים. ראיתי כאלה בארץ לפני עשרות שנים....

http://digitalpostercollection.com/wp-content/uploads/2013/08/1937-Adler-Trumpf-Junior-1-Ltr1.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כמעט בוודאות

Adler Trumpf Juniur תוצרת גרמניה משנות השלושים. ראיתי כאלה בארץ לפני עשרות שנים....

דומה מאוד, אבל יתכן שלמכונית שבתמונה יש זוית חדה יותר בקורה הקדמית ומעין המשך של קו המתניים לעבר הפגוש האחורי.

UID pre-war small European saloon in Israel, 1967.JPG

Adler Trumpf Junior 1G.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

בתמונה בה מופיע האוטובוס, אני חושב שאני מזהה מרצדס 170 או 220 פתוחה. רכב בהחלט נדיר בישראל. אני מכיר רק אחת מדגם 170 ששופצה לפני שנים רבות על-ידי חבר מועדון ותיק.

• תוכן חדש...