Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון "היכן אני נמצא"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול לזהות את המכונית הקטנה משמאל?

יוחאי, הצלחת "לשגע" אותי :-)

ראיתי כאלה, בוודאות...

התמונה הפכה ל-"דז'ה וו" מטריד, אבל אני לא מצליח לשים יד על שם הדגם...

עריכה: במחשבה נוספת - מאד מזכיר את ה"אופל אולימפיה/קדט" של שנות ה-30/40 או את "גונבתו" הרוסית - מוסקביץ' 400.

ההסתייגות היחידה היא החלון האחורי החצוי. ככל שמצאתי בתמונות הן ל-"אופל" והן ל- "מוסקביץ'" היה חלון אחורי שלם וגדול יותר.

אבל יתכן שהיו כמה גירסאות.

עודד

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתמונה בה מופיע האוטובוס, אני חושב שאני מזהה מרצדס 170 או 220 פתוחה. רכב בהחלט נדיר בישראל. אני מכיר רק אחת מדגם 170 ששופצה לפני שנים רבות על-ידי חבר מועדון ותיק.

הנה תמונה להשוואה של 170 קאבריו מ- 1936 (ומשמאל לה הקאבריו בתמונה מ- 1967). אני לא חושב שהמדובר באותו רכב.

יוחאי, הצלחת "לשגע" אותי :-)

ראיתי כאלה, בוודאות...

התמונה הפכה ל-"דז'ה וו" מטריד, אבל אני לא מצליח לשים יד על שם הדגם...

עריכה: במחשבה נוספת - מאד מזכיר את ה"אופל אולימפיה/קדט" של שנות ה-30/40 או את "גונבתו" הרוסית - מוסקביץ' 400.

ההסתייגות היחידה היא החלון האחורי החצוי. ככל שמצאתי בתמונות הן ל-"אופל" והן ל- "מוסקביץ'" היה חלון אחורי שלם וגדול יותר.

אבל יתכן שהיו כמה גירסאות.

עודד, זה לא נראה לי אופל. אלגנטי מדי...

גם לדעתי המפתח לפתרון הוא החלון האחורי החצוי, שאכן היה באדלר טרומף.

והנה עוד חידה למכונית משנתון ובסגנון דומים (ולא, לי אין פתרון!) - ים327 - צולמה בירושלים, 1949. אשמח לרעיונות.

170V Cabrio 1936.jpg

Cabrio pre-war in Hertzlia 1967.jpg

Jerusalem 1949.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
דומה מאוד, אבל יתכן שלמכונית שבתמונה יש זוית חדה יותר בקורה הקדמית ומעין המשך של קו המתניים לעבר הפגוש האחורי.

אולי זה ישכנע, כולל החלון החצויי הזהה בצורתו

adler36trumpfjunior1d.jpg

trumpf.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אולי זה ישכנע, כולל החלון החצויי הזהה בצורתו

נמכר! בשנת 1958 נעו בישראל רק שלושה אדלר טרומף ג'וניור מדגם 1G. בהנחה שהמספר הזה לא צמח מאז ועד מועד הצילום, ובניחוש פרוע כי הרכב תל-אביבי דווקא (ולא חיפאי), הרי שמספר הרישוי היה 24-001.

בכל אחד מהמקרים, הרי שהאדלר הזו היא מדגם 1937 או 1938. בעצם, בעת צילום התמונה ייתכן שעדיין לא היתה זכאית למעמד של רכב אספנות...

Adler Trumpf Junior 1939.JPG

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

בשנות השבעים מצאתי אדלר טרומף זרוקה וללא אפשרות לתיקון במגרש גרוטאות (שלא קיים היום) באזור התעשיה של חולון-אזור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
נמכר! בשנת 1958 נעו בישראל רק שלושה אדלר טרומף ג'וניור מדגם 1G. בהנחה שהמספר הזה לא צמח מאז ועד מועד הצילום, ובניחוש פרוע כי הרכב תל-אביבי דווקא (ולא חיפאי), הרי שמספר הרישוי היה 24-001.

בכל אחד מהמקרים, הרי שהאדלר הזו היא מדגם 1937 או 1938. בעצם, בעת צילום התמונה ייתכן שעדיין לא היתה זכאית למעמד של רכב אספנות...

בניגוד לחבריי המלומדים אני לא הייתי מרחיק לכת .לדעתי זו פיאט 1500 מ37-40.

חן.

פורסם
בניגוד לחבריי המלומדים אני לא הייתי מרחיק לכת .לדעתי זו פיאט 1500 מ37-40.

חן.

יתכן, אם כי הפרורציות בפינה האחורית נראות מעט שונות - מצורפות תמונות של הפיאט 1500B משנות ה-40.

אבל, לדעתי, גם ב"אדלר" יש הבדלים קלים לעומת ה"כלה" מרח' ברודצקי, בעיקר בזוית הדופן האחורית.

(בברודצקי שיפוע אחורי רציף, ב"אדלר" השיפוע "נשבר" מתחת לחלון)

Fiat 1500 -1.jpg

Fiat 1500 -2.jpg

Fiat 1500 -3.jpg

עודד

פורסם
הירידה מרמת פוריה לכיוון הכנרת,דרך המושבה כנרת

נדמה לי שבאזור שלט פני הים 0

רן קבל ח.ח ,בעל האופנוע מאשר את המיקום.

פורסם

בשנות השבעים מצאתי אדלר טרומף זרוקה וללא אפשרות לתיקון במגרש גרוטאות (שלא קיים היום) באזור התעשיה של חולון-אזור.

גם אני מצאתי חלק ממנה:

attachment.php?attachmentid=367035&stc=1&d=1389428059

(חבל שלא יותר :cry: )

נמרוד

24001.jpg

• תוכן חדש...