Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני רשאית לבחור בין מספר רכבים אשר אקבל ממקום עבודה.

יש לי 3 ילדים,ללא כסא תינוק.

1. פורד פוקוס-דגם חדש 4 דלתות

2. פורד פוקוס טרנד-דגם חדש סטיישן

3.מאזדה 3

4. סיטרואן C4

5. יונדאי I30 או i35 או i30 סטיישן

6. מיצובישי לנסר 1.5

7.הונדה רכב היברידי insight

8.פזו' 308

9. טיוטה סאן

10.רנו פלואנס

תודה רבה

שרון

פורסם

כל אלו רכבים ממוצעים שלא הולכים להיות בבעלותך, ככה שלא צריך להפריע לך שווי השוק לאחר תקופה מסויימת או אמינות לאורך זמן. לכן היתי מייעץ לך לבחור בסיטרואן C4. זה בהחלט הרכב הכי נוח ומפנק שתוכלי לקבל מכל הרשימה הזו.

אלא אם יש לך פרמטר ספציפי שממש חשוב לך ברכב

פורסם

לא ציינת מה הדרישות והציפיות שלך מהרכב, אבל באופן כללי אני הייתי בוחר בפוקוס או בפלואנס. הפלואנס הכי גדולה ומרווחת בקטגוריה, אם יש לך שלושה ילדים זה כנראה חשוב לך כמו גם גודל תא המטען. הפוקוס היא המודרנית וכנראה גם הטובה ביותר מבין כל שאר המתחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי בוחר בפוקוס סטיישן (טורר) שילוב של ביצועים טובים ושימושיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את הטויוטה, המאזדה וה I30 הייתי מוריד מהרשימה ובקשר לשאר פשוט ללכת לראות ולבחור את מה שאת הכי מתחברת אליו.

שימי לב שאם מדובר בפלואנס 1.6 ליטר בנזין היא חלשה (גירסת הדיזל וה 2 ליטר מצויינות).

הפוקוס תציע תכונות דינאמיות הכי טובות אבל קצת צפופה, ה I35 יפה (אבל קצת צעקנית לטעמי) ואנשים די מרוצים ממנה, הפלואנס תהיה הכי מרווחת ונוחה וה C4/308 מהוות פשרה בין כולן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם לא פסלת את I35, אז לדעתי לא נכון שפסלת את I30CW מכיוון שמדובר ברכבים לא שונים מהותית מבחינת מה שהם נותנים.

גם לא ברורה לי ההמלצה על C4 שהוא רכב קטן יחסית לאחרים שצויינו בקטגוריה וגם ה- 308 לדעתי צפופה בהנחה ומחפשים מרווח. אני מסכים שההמלצה הכי טובה היא למרכב סטיישן קודם כל כאשר כרגע ההצעה הכי טובה בשוק היא של הפורד פוקס טורר, במידה ולא רוצים במרכב סטיישן אני הייתי מתלבט בין הפלואנס ל- I35 אך גם זה רק בתנאי עושים נסיעת מבחן על הדגם הספציפי שהולכים להזמין.

פורסם

+1 לפלואנס. דיזל. הדגם המאובזר (EX) - אם אפשר.

אם הנ"ל לא מתאפשר, הפוקוס טורר תציע את החבילה השלמה יותר - בתנאי שביצעת נסיעת מבחן, כדי שלא תופתעי מתיבת ההילוכים הרובוטית, הטובה כשלעצמה ותורמת לביצועים וצריכת דלק נאותים, אך לא חלקה כמו תיבה אוטומטית רגילה.

פורסם

ההונדה אינסייט קטנה, צפופה ולא מפנקת.

המכונית המרווחת ביותר היא הפלואנס - אך היא באה עם המנוע העצל בחבורה ולא ממש מאובזרת (לכל המציעים 2 ליטר או דיזל - זה לא רלוונטי בהתחשב ברשימה שהיא קבלה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קודם כל מודה לכולכם,לא חשבתי שהרנו מכונית כ"כ טובה.

אף אחד מכם לא התייחס היברידית של הונדה. סיבה מיוחדת?

חשוב לי המקום,והפינוק

שוב תודה

שרון

היא לא, היא פשוט הגדולה ביותר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אם לא פסלת את I35, אז לדעתי לא נכון שפסלת את I30CW מכיוון שמדובר ברכבים לא שונים מהותית מבחינת מה שהם נותנים.

גם לא ברורה לי ההמלצה על C4 שהוא רכב קטן יחסית לאחרים שצויינו בקטגוריה וגם ה- 308 לדעתי צפופה בהנחה ומחפשים מרווח. אני מסכים שההמלצה הכי טובה היא למרכב סטיישן קודם כל כאשר כרגע ההצעה הכי טובה בשוק היא של הפורד פוקס טורר, במידה ולא רוצים במרכב סטיישן אני הייתי מתלבט בין הפלואנס ל- I35 אך גם זה רק בתנאי עושים נסיעת מבחן על הדגם הספציפי שהולכים להזמין.

יש הבדל בין ה I30 ל I35 למרות שמדובר במכוניות דומות.

ה 35 יותר מרווחת, יותר מאובזרת, יותר שקטה ויותר נוחה.

לגבי ה C4 וה 308 לא פסלתי אותן כי יש להן את היתרונות שלהן וכאן כבר נכנס עניין הטעם האישי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתור הורה לשני ילדים, אני מאוד אוהב את הפרקטיות והגודל של הסטיישן. גם הפוקוס וגם היונדאי נותנות הרבה יותר מקום מרכבים רגילים. בעיקר בתא המטען אבל גם בתא הנוסעים.

אני לא מכיר אישית את הפלואנס אבל לאור ההמלצות הרבות על גודלה, הייתי ממליץ לכם לבחור את אחת מהסטיישנים (פוקוס או יונדאי) , ולנסות לשבת בהם מול הפלואנס.

מה שיהיה יותר נוח למשפחה הוא המנצח.

בקשר להונדה, כל עוד אין שיקולי דלק בעיסקה, אני לא רואה בא יתרונות...

• תוכן חדש...