Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש זוג רמקולים קדמיים שיחליפו את המקוריים שגוססים.

פיג'ו 206 2003. עד כמה שאני מבין מדובר ב6.5'?

אני מחפש משהו זול, 200-300 ש"ח, שיכנס בבניה המקורית של הרכב ושלא יצטרך הגברה כלשהי.

(אם זה עוזר - מדובר במערכת המקורית של PSA מהשנים האלו, בגרסא הישנה שלא קוראת MP3)

תודה רבה לעוזרים

Aprilia Shiver 750

פורסם

המידה אכן 6.5, אבל יש בעיה עם העומק שנפתרת ע"י חיתוך של כמה פסי פלסטיק שיושבים מאחורי המגנט- לא משפיע בשום צורה על הסאונד, לא גורם נזק ומאפשר הכנסת רמקול עם מגנט גדול יותר, עבודה פשוטה של כמה דקות.

בגלל שהתקציב שלך ממש נמוך, ואי אפשר הכניס בו קומפוננט איכותי, אז הייתי ממצליץ על רמקול מבית JBL, מדגם GT5652- נותן תמורה דיי טובה למחיר שלו, כ- 280 ש"ח.

אם תוכל להוסיף עוד קצת, הייתי ממליץ לך על קומפוננט של JBL, מדגם GT5650, שעולה כ- 350 ש"ח, שישמע יותר טוב מכל רמקול קואקסיאלי בסכום הזה.

הבחירה שלך.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אין בעיה למתוח קצת אם ההבדל באמת מורגש.

מה לגבי מקום מומלץ לרכישה שלהם?

*ואל תראו אותי ככה, אני אכן יודע להעריך סאונד איכותי (אם כי בקטן, cowon s9 + shure se535) פשוט לא רוצה להוציא הרבה על רכב שעוד כמה חודשים ימכר כנראה.

Aprilia Shiver 750

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני החלפתי לחבר בסופ"ש הזה את הרמקולים שהיו לו שם שאגב היו מקוריים של הרכב ו MADE IN ITALY :-D אבל היו מפוררים לגמרי ...

אם זה המצב גם אצלך כמעט כל רמקול שתתקין שם יתן לך שינוי מהותי לעומת הקיים

את האמת ב 206 יש מעין "בניה" זויתית מפלסטיק שמחוברת לפח ומכוונת כלפי לוח השעונים ולכן נתקלתי בשום בעיה בעומק ההתקנה

ד"א הדלת בפז'ו דיי קלה לפירוק כך שאם יש לך קצת יכולת תכנית וידע תוכל לעשות זאת בעצמך ללא קושי מיוחד .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

כן אני מנסה לראות אם ילך לבד.

צריך קצת עזרה פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=415213

יש לי מן תחושה כאילו שכחתי לפתוח משהו. הפאנל יושב חזק על הפח.. כאילו יש עוד ברגים או משהו. אולי אני סתם מפחד לא יודע :lol:

וכן, הרמקולים כנראה מפוררים לגמרי. טיפטיפה באס והרמקול מרעיש כמו מנוע

Aprilia Shiver 750

פורסם

הוספתי לך תאור בשרשור שצירפת

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...