Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש הזמנתי צינור לפילטר עם פילטר מאיביי. העלות היא מעל 50$ כולל משלוח. הפריט נשלח ב29 לדצמבר מארה"ב לכיוון ישראל. המוכר ציין שהפריט הוא מתנה וציין שהוא עולה(כולל משלוח) פחות מ50 דולר. לפני שבוע פניתי אליו כדי לברר איפה הפריט נמצא כרגע, כי הtracking number ציין שהוא עדיין במשלוח. המוכר אמר שהפריט כבר הגיע לארץ וכנראה שהמכס מעכב את זה. חיכיתי שבוע ועדיין לא קיבלתי הודעה מהדואר או המכס לגבי הפריט.פניתי בשנית למוכר והוא המליץ לחכות עוד מספר ימים ואם אין כלום אפשר להתחיל בהליך refund. משמע שהפריט בארץ כבר יותר משבוע. השאלה מה אני עושה עכשיו? יש מדיניות של החזר עד45 יום מרגע הקנייה,לא? לחכות עד 45 יום או לפנות לבד למכס ולשאול מה קורה?

נ.ב

אני מודע שהמכס יכול לבקש אישור מוסך מורשה לגבי הפריט. בגלל זה אני מחכה להודעה מהמכס או מהדואר(בתקווה שזה יהיה דואר :) )

תודה רבה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

תבדוק שוב את המספר מעקב באתר של הדואר.

זה לא כותב לך שהחבילה בעמילות מכס או משהו בסגנון תגיד לו שהחבילה עוד לא הגיעה ואז יחזיר לך את הכסף.

בקטע הזה המוכרים באייבי בסדר גמור-מחזירים את הכסף בלי להתווכח.

יש את המדיניות של התקופה שאפשר לטפל בעסקה, לא זוכר כמה ימים זה. לא ממליץ לך לחכות יותר מדי.מניסיון.

פורסם

וואלה לא ידעתי שאפשר לבדוק בדואר ישראל על הפריט. רשום שהפריט מעוכב במכס וב19/1/2012 נשלחה הודעה לנמען לצורך שחרור הפריט.

אני אישית לא קיבלתי שום דיווח על כך.

מה עושים?

2008 AUDI S3

פורסם

טוב עדכון קל, התקשרתי 171 מוקד של דואר ישראל. הגעתי מהר מאוד לנציגת תמיכה שהודיעה לי "הפריט עבר את המכס ונשלח אלייך ללא חיוב". שאלתי איפה כרגע הפריט והיא אמרה "נמצא במיון בת"א ולא נדרש שום תשלום נוסף".

תודה רבה לבחור שענה לי.

זה ניסיון ראשון שלי עם המכס, לשמחתי עבר בשלום. :)

2008 AUDI S3

פורסם

האמת שרציתי להביא לך קישור לדף שבודקים בו את מיקום החבילה,אבל תיארתי לעצמי שאתה מכיר את זה בגלל שהזכרת את המס' מעקב.. :D

אם יהיו לך עוד שאלות שקשורות לאיביי אשמח לעזור, אני מזמין משם הרבה דברים.

שיהיה ערב טוב

פורסם

עדכנתי אותו איך שסיימתי את השיחה עם הנציגה. אני מבחינתי מאוד מרוצה מהשרות.

2008 AUDI S3

פורסם

לא רציתי לפתוח שרשור חדש לכן אני ימשיך פה את השתלשלות הארועים.

אז ככה, כנראה שהדואר לא יודע בדיוק מה הוא עושה או שהפקידה הקודמת התבלבלה. כי היום קיבלתי את המכתב שכביכול נשלח ב19/1/12. במכתב רשום הזמנה לשחרור דבר דואר. הפריט הוצהר כ-20$, לאחר שורות רבות של חוקים ונהלים כאלו ואחרים הגיע בסוף סעיף 9:" הערות והבהרות נוספות: ע"פ החלטת מ.התחבורה הפריט מאושר. לצורך שחרורו, יש למלא את הטופס המצורף. 18/1"

דבר ראשון לא צורף אף טופס למילוי, רק הדף הבודד הזה היה במעטפה.

דבר שני התקשרתי לדואר(171) ענתה מישהי אחרת שטוענת שהפריט עדיין מופיע כמעוכב במכס מ19/1/12 וכרגע(9 בערב) אין עם מי לדבר במכס ושאני יתקשר מחר.

איך יכול להיות שמישהי אומרת x והשניה אומרת y?

ואם רשום שמשרד התחבורה אישר את הפריט אז למה אני צריך לשחרר אותו?

מה אני אמור לעשות חוץ מלהתקשר מחר לדואר ולקבל תשובה יותר ברורה?

2008 AUDI S3

• תוכן חדש...