Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחסכן ממני שאלות על איך היא נפלה...פשוט הראש של הסכינים של המכונה נפל.

המכונה עדין עובדת, אבל הריח מהראש הוא לא נעים בלשון המעטה.

איזה דרך הכי טובה לנקות אותה וגם להעיף את הריח מהראש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שאלה חשובה.

ואני לא צוחק. האסלה הייתה נקיה? או עם תוספות?

במידה והיא הייתה נקיה. זה כמו מים רגילים. שטיפה וסיבוב של חומר ניקוי (כמו סבון. וזה נקי ותקין. )

במידה והאסלה היתה עם תוספות. ניקוי עם אקונומיקה. (אני לא יודע את תגובת החומר על הראש של המכונה)

ניקוי של הראש עם חומר ניקוי חזק. יחטא טוב. אחרי זה שטיפה טובה במים.

ותהנה מהגילוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איפה בדיוק גילחת לפני שהמכונה נפלה לאסלה ? למטה או למעלה ?

לאחר הניקוי מומלץ לייבש היטב בעזרת פן ולשמן את השיניים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לנקות היטב עם אקונומיקה (אקונומיקה מסירה ריחות ומנקה מעולה).

לייבש היטב.

לשמן את הסכינים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למי ששואל, לא גילחתי למטה.

פשוט אני נוהג כאשר אני מנקה את המכונה, לרוקן את השיערות מהראש לאסלה במקום לכיור (כי זה מרגיז לשטוף את הכיור).

נראה לי שנחזור לרוקן אותם לכיור.

אגב, מישהו אמר לי לשים אציטון, אבל אני די חושש מזה.

פורסם
למי ששואל, לא גילחתי למטה.

לא מאמינים. תמונה בבקשה. אפשר עם אבטיח לקנ"מ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מנחש שמדובר בבראון או רמינגטון עם ראש מתפרק - אני מקווה שלא החזרת את הראש למקומו, כך שהריח לא דבק בגוף המכונה.

כדי שלא יהיו תחושות לא נעימות - השקע 200 ש"ח וקנה ראש חדש. בדרך תרויח גם גילוח יותר טוב לכמה חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בפיליפס, קצת מבאס לרכוש ראש חדש ב-200 שמכונה כזאת כחדשה עלתה לי 400.

פורסם

אני אחזור שוב על מה שכתבתי:

ניקוי עם אקונומיקה ושטיפה עם מים חמים

לייבש היטב

לשמן את הסכינים

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נקה עם אלכוהול בריכוז 90 אחוז, נער היטב וייבש. חזור על הפעולה כמה פעמים עד שהראש נקי לחלוטין. אני הייתי אפילו שופך אלכוהול או משרה את הראש ל 2-3 דקות.

לאחר מכן שמן לפי הוראות התחזוקה של המכונה.

אתה לא רוצה חיידקים מהאסלה על עור מגולח.

לא צריך לרכוש ראש חדש לדעתי אלא אם יש נזק מכני.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הרבה דגמים של פיליפס עמידים בשטיפה וניתנים לפהעלה תחת זרם מים.

אני מציע לשים אותה הפוכה - כלומר ראש המכונה למטה - בתוך נוזל חיטוי כפי שהיציעו, לנקות עם מברשת את חלקי הראש ואז לטבול שוב את חלקי הראש בנוזל מבושם (סבון ריחני מאוד, בושם מדולל) ובסוף לייבש היטב. אולי כדאי לפתוח ולפרק את המכונה בזמן היבוש, אחרי כל הטבילות האלו.

לא כל כך נורא עם החיידקים, ממילא הם באו ממך...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ככלל הדרך הנכונה לטיפול במכשירי חשמל שספגו נזק מים היא פתיחתם המיידת וניקוי המעגלים המודפסים באמצעות חומרי חיטוי נכונים. כטכנאי אלקטרוניקה אומר לך שיש לי ניסיון עבר עם שימוש בחומר בשם איזופרופנול - חומר חיטוי למעגלים חשמליים מודפסים.

זהו חומר דליק מאוד ורעיל, ועבודה איתו מצריכה משנה זהירות - מקום מאוורר וכפפות. יש לפתוח את המכשיר ולהוציא את רכיביו החשמליים החוצה, לייבש אותו ולעשות עליו לחץ אוויר. לאחר מכן יש לשפשף אותו היטב בעזרת מברשת שיניים ולמלא אותו בשכבה דקה של איזופרופנול ולתת לו כמה דקות להיספג בתוך הרכיבים. לאחר מכן יש לנקות את השאריות באמצעות לחץ אוויר.

בנוגע לריח ניתן למרוח בעזרת קיסם אוזניים כמה טיפות בושם בתוך המכשיר, ועל הלהבים לעבור בעזרת מי קולון או פרפיום עם כמה שיותר אחוזי אלכוהול נקי בתוכם, לחיטוי הלהבים עצמם משומנים וחיידקים, וגם לריח טוב.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...