Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסמה היום בעיתון (מעריב) כתבה קצרה ובה נכתב על היסטוריון גרמני שמוציא לאור בימים אלו ספר על חיו של מהנדס יהודי בשם גנץ. לטענתו גנץ הינו ממציא הרעיון של המכונית לכל פועל והוא אפילו הספיק לייצר אחת שהיתה לאבטיפוס נוסע. המכונית המדוברת הוצגה בתערוכת רכב בגרמניה כבר בשנת 33 ושם התלהב ממנה מאוד הצורר הנאצי,. כל זה קרה לפי דברי ההסטוריון 3 שנים לפני הפגישה ההיסטורית של היטלר ופרדי נד פורשה שם לפי ההיסטוריה הובא בפני פורשה הדרישה לבנות מכונית לכל פועל. מרגע זה אנשי פולקסווגן דאגו להעלים כל זכר לאותו מהנדס יהודי והוא ברך על נפשו לשוויץ ומת בשנת 67 באוסטרליה

אם זה אמיתי כנראה שההיסטוריה שאנחנו מכירים על המכונית העממית הראשונה לא מדויקת ואיך שהוא גם לסיפור הזה יש מקור יהודי:lol:

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

יש על זה המון חומר באינטרנט. ותמונות שלא משאירות הרבה מקום לדמיון.אפשר לגגל את זה .

ובנוסף יש גם סרט ביו טיוב שראיתי על כך.

סליחה שאני לא מפרסם.

פשוט קצת עצלן

פורסם

אם בא לכם יש לי את הכתבה על היוזף גאנז הזה, מ-classic&sports car של החודש הזה, לא מדוייק כל מה שכתוב כאן, או אולי בכלל אצלי..

בכל אופן אשתדל לצלם בפלאפון ( הסורק שלי עושה בעיות לאחרונה). אגב הוא לא ממש בנה את החיפשוית עצמה, אלא קונספט רעיוני מאוד דומה וקרא לו "פולקסווגן", אבל נאלץ לברוח מגרמניה מסיבות ברורות.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לא ידעתי שהנס (לא גנץ) לדוינקה (אפילו לא דומה ליוזף) היה יהודי .

ראיתי את התמונות, הסרטונים והתרשימים ברשת, ומסתבר שאין לי מספיק דמיון בשביל לראות קשר כלשהו בין המכונית של יוזף גנץ לחיפושית.

פורסם
לא ידעתי שהנס (לא גנץ) לדוינקה (אפילו לא דומה ליוזף) היה יהודי .

ראיתי את התמונות, הסרטונים והתרשימים ברשת, ומסתבר שאין לי מספיק דמיון בשביל לראות קשר כלשהו בין המכונית של יוזף גנץ לחיפושית.

אולי זה יעזור....

המכונית של יוסף גנץ.

250px-Standard_Superior_1934.jpg

והחיפושית

images.jpg

בנוסף (אני יודע שזה לא המקור הכי מהימן) תוכל לקרא כאן.

http://en.wikipedia.org/wiki/Josef_Ganz

פורסם

היהודים האלה דוחפים את האף שלהם לכל מקום :lol: :lol: :lol:

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

עדיף מצורר נאצי שרצח 6 מליון ולקח לעצמו את הקרדיט על ההמצאה....

ידעתם שהיטלר (ימ"ש) בעצמו היה "ממתכנני" הרכב ו"לקח" חלק פעיל בעיצובו.

פורסם

אכן!

והנה כמה שאולי לא שמעתם עליהם

זיגפריד מרקוס, היה הראשון שהצליח להסיע רכב ממונע בכוחות עצמו באמצעות מנוע בנזין בשנת 1870!

(16 שנה לפני שדיימלר ובנץ עשו את זה)

יעקב שפירו היה הבעלבית של ב.מ.וו הוא זה שגרם (או אילץ) לב.מ.וו לייצר מכוניות אחרי שקנה את הזיכיון לייצר את מכונית האוסטין 7 האנגלית.

וכמובן מרצדס ילינק, לא סתם יהודיה אלא בחורה עם ייחוס, (נכדתו של רב מאלג'יריה) שעל שמה נמצא מותג כלשהוא בתעשית הרכב...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...