Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול לצעיר, 10K+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב בשבילי, בסביבות ה10 אלף שקל.

כעיקרון הרכב ישמש אותי רק לנסיעה לבית ספר, מדי פעם נסיעות בתוך העיר בשעות הבוקר-צהריים.לקראת הערב יהיה לי את הרכב של אבא כך שאני לא ישתמש ברכב שלי.

חשוב שהרכב יהיה אמין, לא שותה דלק, טיפולים זולים ובכללי שהאחזקה שלו תיהיה זולה בשבילי.

לא אכפת לי שיהיה ידני, אם זה יותר אז זול אז מה אכפת לי אני אפילו מעדיף ידני מאוטומט.

לא אכפת לי ממזגן, לא אכפת לי מחלונות חשמליים, העיקר שיהיה זול לאחזקה.

ראיתי שממליצים פה על פונטו 2000, יש עוד משהו?

תודה!!

פורסם

בשביל נסיעות בתוך העיר ולבית ספר בלבד חבל לקנות אוטו,סתם הוצאות מיותרות,אם אתה לא מתכוון לצאת מגבולות העיר עם כלי הרכב הזה אז תקנה לך אופניים חשמליות\קורקינט חשמלי,ואם אתה לא בקטע כזה ירוק אז תרכוש קטנוע 125 סמ"ק ייצא לך הרבה יותר משתלם.

אבל אם אתה נעול על רכב אז תריץ חיפוש בפורום הנושא נטחן מכל כיוון אפשרי.

פורסם

הבית ספר לא כזה קרוב.

זו נסיעה של 20 דקות באופניים משהו כזה, הרכב לא ישמש אותי להלוך וחזור, כל מיני נסיעות וסידורים, אויל הוא ימשיך איתי גם לצבא.

הקטע שבפורום כל אחד "ממליץ" על משהו אחר, אני מוצא הרבה אנשים לא אובייקטיבים בסיגנון של "אני בדיוק מוכר את שלי צור קשר".

בחיפוש קצרצר הרבה העלו את הרכבים:

פונטו ספייס

פיגו 206/205

רנו קליאו

שרייד

אקסנט

היתרון שהבנתי שנמצא בספייס הוא שהוא בטיחותי יותר לעומת אחרים, וניתן למצוא אותו בשנתונים חדשים יותר מרכבים אחרים.

פורסם

אם אתה באמת נעול על רכב,אז הפיאט או השרייד תהיינה הבחירה הטובה ביותר לפי דעתי,אם אתה רוצה מכונית טיפה יותר גדולה תחפש מיצובישי כריזמה\סופר לנסר ידניות שיתנו לך גם ביצועים נחמדים וגם צריכת דלק נורמלית בשילוב עם מרווח פנים ואמינות יחסית זוהי הבחירה החכמה ביותר לפי דעתי. אם אתה לא צריך רכב גדול ואתה מעדיף קטן קח את ספייס או השרייד.

פורסם
פיג'ו 206 , מנוע 1400 סמ"ק.. לא מספיק?

כך לעצמך 205 משנתון 98 יש ביד 2 גם קלומטראג נמוך וגם סלון נורמאלי, רכב זול בטיפולים ופשוט מאד וגם צורך לא הרבה דלק, שווה לחשוב גם על סקסו כי זה אותו סיפור.

רכבים כאלה אפשר לקנות ב 5 - 9 ש"ח במצב טוב.

פורסם

לא הייתי מתמקד ברכב ספציפי אלא ברכב מתוחזק היטב.

חפש לך את כל הרכבים באיזור שלך, שנמצאים במרחק נסיעה, שגם נראים נורמלי - ק"מ נמוך, בלאי מינימלי וכו'.

בשביל כמות הנסיעות שאתה תעשה, ההבדל בין רכב משפחתי אוטומט לבין רכב ידני קטן יסתכם ב-100-150 ש"ח בחודש.

אם זה נראה לך הרבה, כנראה שרכב זה לא בשבילך :roll: כי מספיק שיתפגר לך רכיב אחד מרכזי ברכב, כדי שתצא בנזק של 1000 ש"ח במינימום. (רדיאטור, לדוגמא).

• תוכן חדש...