Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ישראל 2012.

הוא ביקש סרטי אימה, לא סרטים איומים :cry:

אבל כן, סרט אימה הכי מפחיד שראיתי בזמן האחרון נקרא "החדשות", והוא משודר כל יום בשעה 20:00 בערוץ 22.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הניצוץ- סרט מאוד מטריד, וגם מפחיד. קצת ישן, עם ג'ק ניקולסון. הבמאי גם מפורסם, לא זוכר מי.

איך קוראים לו? נו, סלבדור קובריק, לא - סטנלי קובריק!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה לכולם! יש פה כמה סרטים שבהחלט ניראה (יום שישי ה-13 וסיוט ברחוב אלם), ולגבי השאר אני כנראה יראה לבד או עם חבר כי חברה שלי צ'יקן ברמות והיא רק רוצה סרט אימה אבל לא אימתי מידי (מהצילצול עוד יש לה סיוטים...).

מצד שני אני חובב סרטי אימה ולכן אני יצפה בכל הסרטים שהוזכרו כאן! זה רק יקח קצת זמן :-)

נ.ב, יש איזה סרט שבו אמא מתחילה לחפש את הבת שלה באיזו עיר נטושה ותוך כדי היא מגלה שיש איזה עולם מקביל עם מפלצות וכאלה, לא באמת הבנתי את התיאור שחברה שלי נתנה לי והיא שכחה את הם אז אם יש מישהו שמבין על מה אני מדבר (כי אני לא) מתבקש לתת את שם הסרט. :-D

תודה לכולם והמשך יום נעים!

פורסם

סיילנט היל. כתבו לך את זה גם. תרשום בגוגל ותראה את הטריילר. לא ממש מפחיד אבל סרט סבבה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לציין שהסרט יהיה קשה למציאה היות והוא הוחרם בהרבה מדינות.

לא קשה להשגה בכלל ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עוד סרטים שלא נזכרו כמדומני:

"שיחה שלא נענתה" המקורי (היפאני) של טקאשי מייקה הפסיכי...

לחובבי הקלסיקות - "פולטרגייסט"

לא הכי מפחיד אבל בהחלט מטריד ופשוט סרט מצוין באופן כללי - The Mist

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כמה שזה יישמע קיטשי-הנוסע השמיני 1. יש לי את הקוואדרולוגיה, הראשון והשני מעיפים את הפוני, כל השאר לזרוק למדורה :twisted:

יש גם את ג'יפרס קריפרס, ואת סדרת "יעד סופי".

פורסם

יעד סופי פרט לראשון שעוד סביר, חרא. גיפרס קריפרס סרט ענק! -gonna get those eyes!

הנוסע השמיני - יש את הסרט עם היצור הלבן המוזר הזה (המעורב). באיזה סרט מדובר? (הכוונה לסרט מספר...).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יעד סופי פרט לראשון שעוד סביר, חרא. גיפרס קריפרס סרט ענק! -gonna get those eyes!

הנוסע השמיני - יש את הסרט עם היצור הלבן המוזר הזה (המעורב). באיזה סרט מדובר? (הכוונה לסרט מספר...).

הנוסע השמיני-התחייה, הסרט הרביעי. חבל ש"פרומתיאוס" של רידלי סקוט לא יצא היום, אומרים שהסרט הזה מסביר את כל העניינים מאחורי המפלץ נוטף החומצה.. :lol:

פורסם

בדקתי שניים מהסרטים שהומלצו כאן (ואני מאמין שיהיו עוד כמה בהמשך):

rec - סרט מעניין ומותח. די עונה על ההגדרות של סרט אימה. יש לא מעט קטעים מקפיצים, מזל שאני ילד גדול כבר :-P

the mist - יותר סרט מתח מאשר אימה, אבל בהחלט סרט מומלץ. ואיזה סיום...

פורסם

בדיוק שמתי על הורדה פעילות על טבעית 3. סרט שחוזר אל הילדות של שתי האחיות, והמטריילר שראיתי, הסרט אמור להיות הכי מפחיד.

אין עדיין איכות HD אבל למי שזה לא כלכך משנה להוריד מטופדאון. תהנו.

פורסם

כשתראה תגיד לנו מה דעתך עליו. ממש לא התלהבתי מהסרטים האלה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...