Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה טובה- MTEC Super White vs. Philips Blue Vision Ultra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תצא בהכרזות של בלי ERROR כי בכל רכב זה סיפור אחר.

כבר הזמנתי 10 סוגים שונים של לדים שהמוכרים התחייבו שהם בלי ERROR וכולם ללא יוצא מן הכלל כובו ע"י המחשב והדליקו נורת תקלה.

כרגע בקדמיות יש לי MTEC בגוון מעט דומה מהדיימונד (יותר סגלגל) עד שאמצא לד ראוי.

יותר חשוב לי למצוא לד ללוחית רישוי האחורית ששם לא משנה מה אני שם, המחשב מכבה ומדליק תקלה ברגע שאני מחבר שני לדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שאין סיכוי לעבור טסט עם הקיט קסנון של דיגה לד לא?

נחייה ונראה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אפשרי מאוד לעבור טסט ,תלוי בצורת התקנה,איך התקינו והחביאו את הממירים ובגוון הנורות.

בסוף היום אם זה לא מסנוור אין כל כך בעייה.

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אז אפשר לומר של philips x-treme vision יהיה גם לבן בגוון וגם ישפר את עוצמת ההארה והוא יהיה הכי אטרקטיבי למי שרוצה גם יופי וגם שיפור בעוצמת ההארה?

פורסם
אז אפשר לומר של philips x-treme vision יהיה גם לבן בגוון וגם ישפר את עוצמת ההארה והוא יהיה הכי אטרקטיבי למי שרוצה גם יופי וגם שיפור בעוצמת ההארה?

לא!

זה עדיין צהוב,ושוב פעם זה חצי חצי הסיפור הזה של העוצמה.

בסוף היום אין דרך שונה לשפר באופן משמעותי נורת הלוגן אחרת זה היה מגיע סטוק ברכבים אחרים..זה נורה פשוטה למדי.

פורסם

הדר למה לתת תשובה ללא ניסיון ?

פרסי xtrreme של פיליפס הרבה יותר לבנות מנורות רגילות וההילה שלהם לבנה כשלג נקודה ,אבל זה רק הבונוס ,כי הם מאירות למרחק כפול מנורה רגילה ,ומצליחות לתת הילה לבנה! ולהאיר דברים שלא ידעת על קיומם קודם בדרך.

נורות מדהימות לא מסנוורות וחוקיות לחלוטין ,כבר הסט השני על הרכבים שלי ממליץ בחום והן הרבה יותר טובות מכל הנורות כאילו ,שנותנות אור כחול כמו קסנון ופשוט מגוחחות, מה חשבתם שכל פעם שנהגים רואים רכב עם אור כחול בחוזק של לד מסין , אז הוא אומר לעצמו ,וואו איזה קסנון מדהים, לא ידעתי שזה הומצא בשנות התשעים, זה בטוח מקורי

נו באמת

פורסם
diamond vision

אין ל diamond שום ייתרון על נורה אחרת מבחינת חוזק חוץ מהבלטת השלטים שמחזירים אור

בוא נגיד בעדינות, בחושך מוחלט אני לא אסע איתם ללא אור גבוהה (h7)

ובמילים אחרות יותר לפוזה, אם תחזיר אותי אחורה הייתי רוכש סט קסנון איכותי או נורה באמת חזקה

אצלי ברכב, כבר 3 שנים מותקנים הנורות המדוברות , ואני מחזק את מה שנאמר בציטוט.

לגבי הטסט - אני נכשלתי פעמיים בגלל הנורות, זה תלוי במכון טסטים, אני מאמין שיש מכונים שלא יעשו בעיות.

לגבי משטרה - עצרו אותי לביקורת פעם אחת בגלל הנורות, הסברתי לשוטר שלא מדובר בקסנון וזה בסה"כ H4 והוא הבין שאין עם זה בעיה ושיחרר אותי.

בכל מקרה אניי מאוד אוהב את הגוון שלהם, ונהנה לנסוע איתם כבר 3 שנים (מחזיקות מעמד יפה מאוד).

פורסם
אפשרי מאוד לעבור טסט ,תלוי בצורת התקנה,איך התקינו והחביאו את הממירים ובגוון הנורות.

בסוף היום אם זה לא מסנוור אין כל כך בעייה.

נתחיל בזאת שהסט כולל נורות יעודיות לרפלקטור (בדומה לנורות המקוריות של הסיוויק / פאת'פיינדר / מקסימה) - לא כאלה המיועדות לפרוז'קטור ואכן נוטות לסנוור.

מעבר לכך, לא מדובר בקיט זבל סיני אלא בקיט איכותי משמעותית, עם נורות איכותיות ובפועל התוצאה שונה לחלוטין.

הזמנתי נורות בגוון 4300K - הגון של נורות קסנון OEM.

לטעמי כל נורה מעל גוון זה היא סתם בשביל השואו ולא מעבר לכך, כמו קיט 6000K ומעלה, או הסגולים / ורודים למיניהם. מבחיל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שאלה קצת טיפשית אך אם לא נשאל לעולם לא נדע

את כל סוגי המנורות שציינתם פה יש אפשרות להרכיב גם על רכבים ישנים? (מזדה לנטיס למשל?)

פורסם

Rs ברור מסכים איתך, גם לגבי הגוון.

ההבדלים בין הרכבים זה סוג השקע.

אפשרי לשים את כל הנורות האלה הן באות במבחר של כל השקעים הקיימים

Honda Civic Mugen RR

פורסם
שאלה קצת טיפשית אך אם לא נשאל לעולם לא נדע

את כל סוגי המנורות שציינתם פה יש אפשרות להרכיב גם על רכבים ישנים? (מזדה לנטיס למשל?)

להרכיב אתה תמיד יכול....

החיסרון שכל שוטר/בוחן רכב יעצור אותך כי תאורה כזו מעולם לא היתה אופציה עם הרכב שלך.

אם אתה מחפש הורדה מהכביש - שים זה מתכון טוב :evil:

קובי

:-)

פורסם
להרכיב אתה תמיד יכול....

החיסרון שכל שוטר/בוחן רכב יעצור אותך כי תאורה כזו מעולם לא היתה אופציה עם הרכב שלך.

אם אתה מחפש הורדה מהכביש - שים זה מתכון טוב :evil:

ניראה לי שהוא התכוון לגבי החיבורים, ואני גם שואל,אם אני מזמין אז החיבור יהיה טוב לכל המכוניות? כל המכוניות יש להם את אותו חיבור לאורות ראשים?

ומה ההבדל בין H7 לH4?

• תוכן חדש...