Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הבוקר הגיע אליי טכנאי להתקין מקרר/תנור/כיריים שרכשנו לא מזמן.

רכשנו מקרר של סמסונג, 600 ליטר.

למרות שאני רואה את עצמי בתור איש מכירות מפולפל איכשהו נפלנו בפח ורכשנו אחריות ל4 שנים נוספות (המקרר בא עם שנת אחריות אחת).

הטכנאי המניאק הפחיד את אשתי שהתקלות במקררים החדשים (הדיגיטליים) נורא יקרות ונתן לנו 4 שנים נוספות במחיר שנתיים (אעלק).

קיצור סחבק שילם הבוקר 1700 שח ב24 תשלומים כשהמקרר עצמו עולה בסך הכל 5.5 אלף.

האם יצאתי טמבל לגמרי? :?

למישהו יש נסיון עם תקלות של מקררים כאלה ויכול לומר לי האם שווה לי השקט הנפשי את הסכום המפלצתי הזה?

האחריות כוללת את כל סוגי התיקונים ללא עלות וכמובן גם ביקורים במשך ה5 שנים הקרובות.

בכל מקרה, אתם תחליטו אם ראשון בבוקר אני מתקשר לבטל - טוב שאפשר לבטל 14 יום :twisted:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוספת אחריות ב 1700 ש"ח?

שטויות במיץ שמקררים חדשים מתקלקלים מהר ועלותם יקרה.

רכשתי מקרר חדש של נורמדי, לפני שנתיים, עד היום לא היה פיפס, דוד שלי קנה מקרר של סמסונג לא מזמן במחיר דומה.

אני לא חושב שזה הגיוני לשלם מחיר כ"כ גבוה עבור אחריות, המחיר הגיוני אם היה עד 500 ש"ח

אני הייתי מבטל את השטות הזאת ומהר.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

1700 שקל?!?! זה כול מה שיש לי להגיד.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אי אפשר לדעת האם המוצר יתקלקל או לא, זה עניין של מזל.

יכול ללכת מדחס אחרי שנה, יכול גם אחרי 10 שנים.

פשוט אי אפשר לדעת.

אחריות של שנה היא קצרה,ובמיוחד למוצר יקר כמו מקרר,ולדעתי קנית לעצמך שקט נפשי ל-5 שנים הקרובות.

תתחדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נראה לי יש פה איזה עקיצה !!!

גם לאבא שלי ולאחי צלצלו והציעו שירות דומה .

לאבא שלי על המכונת כביסה .

לאחי על המקרר.

או שזה בעקבות ירידת המחירים בקרוב על המוצרים הלבנים.

פורסם

יש לי מקרר סמסונג בנפח דומה שרכשתי בשנת 2005. כעבור קצת למעלה מ-3 שנים התקלקל הכרטיס האלקטרוני. במקום לשלם תמורת הכרטיס רכשתי ביטוח ל-3 שנים, ולאור עלויות התיקון גם חידשתי את הביטוח לאחרונה ל-3 שנים נוספות. אני מניח שבפפעם הבאה לא אחדש את הביטוח, יתכן שזה כבר יהיה הזמן לחשוב על החלפתו כ"טיפול מונע" כיון שמדובר במכשיר החשמלי הקריטי ביותר בבית.

מעבר לכך - כפי שסיפרתי בשרשור אחר - יש לי כרגע סיפור עם מכונת כביסה של AEG/electrolux שבימים אלה מלאו לה 4 שנים. לפני מספר שבועות שילמתי מאות ש"ח תמורת תיקון הכרטיס האלקטרוני ותיקון של דליפה בברז פנימי. כעבור כשבועיים הכרטיס התקלקל שוב - המכונה תוקנה שוב במסגרת האחריות על התיקון. היום המכונה שבקה שוב, נשברתי והזמנתי מכונה חדשה. אילו היה לי ביטוח הייתי ממשיך להטריח את הטכנאים עד שיפתרו את הבעיה, ואני מניח שעלות הביטוח למספר שנים עדיין לא היתה מתקרבת לעלות רכישת מכונה חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני נהגתי כך שנים רבות, ופרט למזגן המרכזי לא ביטחתי מכשירי חשמל. לאחרונה שיניתי מדיניות לאור עלויות הכרטיסים האלקטרוניים, ואני רוכש את הארכות האחריות המוצעות עם הבאת המכשיר הביתה. בד"כ בשלב זה המחיר לא גבוה מאוד תיקון בודד מצדיק אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דוקא המדחס שהוזכר פה הוא רכיב ג'נרי ואמין למדי. הבעייה היא התקלות בכרטיסי בקרה אלקטרוניים של היצרן (סמסונג במקרה זה) שעלותם גבוהה. לגבי כדאיות הביטוח תוכל להגיע למסקנה רק בדיעבד. לטעמי, היחס בין עלות הביטוח לעלות המוצר גבוה מדי. כן הייתי משלם נאמר 1000 ש"ח על הביטוח, אבל גם 1700 ש"ח יכול להתברר כעסקה מוצלחת.

בקנייה של מוצר, אני מעדיף, ומוכן לשלם יותר עבור מוצר שהיבואן נותן עבורו תקופת אחריות (אמיתית) ארוכה יותר מהנורמה.

:turn-l:
פורסם

תלוי באיזור שבו אתה גר.

אם קווי החשמל אצלכם עיליים הביטוח שווה כי הסיכוי לפגיעה בכרטיס אלקטרוני יותר גבוה. אם לא אז אני הייתי לוקח את הסיכון.

החשבון שלי הוא ששנת אחריות עולה לך כ 10% ממחיר המקרר ובהנחה של אורך חיים ממוצע של 10 שנים אתה למעשה.משלם את המקרר בתשלומים אבל מקבל במקום מקרר מתוקן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא חושב שאתה איש מכירות מפולפל.

לא כל אי מכירות.מפולפל הוא גם קניין טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עברת על החוק הראשון והיחיד בנוגע להתקנות של מכשירים לבנים:

אל תקנה שום דבר ממה שמציע המתקין, לעולם.

אפילו אם הוא יציע לך את המכונית שלו במתנה עם הירושה של חמותו.

כלום. גורנישט, נאדה מיט נאדה.

אגב, אני לא חושב שיש פה מישהו, כולל אני,

שלא נפל בפח הזה לפחות פעם אחת.

ביטוח זה סוג של הימור, ומה שמשנה הוא גובה ההימור.

במקרה של רכב, אתה מהמר על משהו בעל ערך כספי די גבוה

(פגיעות גוף לא עלינו, אשפוז, שיקום וכיו"ב מרעין בישין)

ולכן סכום הביטוח בהתאם.

תיקון מקרר הוא לא באותה סקאלה של עלויות, ולכן הסכום הצפוי לביטוח אמור להיות נמוך בהרבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר עסקו בקניין\צרכן נבון.

הרבה מהעסקאות תדרשו לקבל אחריות מורחבת ותגידו שזה התנאי היחידי שאתם לא מתפשרים על קניית המוצר מהחנות.

(אני לא מדבר על הנחות בתשלום שזה מובן מאליו)

ותראו איך באים לקראתכם עם אחריות חינם\או בעלות מזערית

פורסם

לדעתי זו טעות ולא הייתי קונה אחריות , בטוח לא בהתחלה.

הם יציעו לך לרכוש אחריות בתום האחריות שמגיע עם המוצר בכל מקרה.

בלי קשר, גם לי יש מקרר סמסונג ומוזר לי שקיבלת רק שנה אחת, סמסונג תמיד נותנים 3 שנים אחריות.

לבחור עם המכונת כביסה הבעייתית של אלקטרולוקס - אשמח לשמוע באיזה דגם מדובר, גם לי יש אחת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...