Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה קרבי :)

Carmageddon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, אני מצטער לנפץ לכם את האשליה, הבחור אמיתי לחלוטין ולא מדובר בבדואי תושב דרום הארץ, אלא דווקא בבחור נחמד משכיל ומבין עניין.

אבל חכם הוא כן

ו

לגבי עניין הנהיגה שלו בכבישים, הוא עוד ירגע אני בטוח בזה, לא נכנס לזה בכלל הזמן רק יעשה את שלו.

מאז הנסיון שלו להמנע מבלימת חירום כי הדבר יכול לשחוק או את הצמיגים הוא כבר עשה מספר תאונות, אחת שגם הייתה מצולמת במספר זויות, וכולן באשמתו. הזמן מסתבר לא עשה את שלו, ואם לשפוט מתגובותיו בשרשרור הרי שמשכיל, מבין עניין או חכם הוא בטוח לא.

קרמגדון : תעבור לאוטובוס.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אור ס.

אני לא מבין איך אתה מסוגל לסנגר עליו!

הבנאדם חי ביקום משלו,ושם קצוץ על משתמשי הדרך.

לא זו בלבד,אלא שהוא גם סובל מאשליית ה "לי זה לא יקרה"

אלוקים ישמור כשפסיכופת כזה מסתובב לידינו בכבישים.

מה שבטוח,גם אני הולך לשמור מרחק מכל איביזה לבנה רק כדי להיות בטוח

שהגאון הזה לא ינגח אותי.

פשוט לא יאומן איך בנאדם חושב,כאילו כולנו משוגעים והוא השפוי היחיד :evil:

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
מאז הנסיון שלו להמנע מבלימת חירום כי הדבר יכול לשחוק או את הצמיגים הוא כבר עשה מספר תאונות, אחת שגם הייתה מצולמת במספר זויות, וכולן באשמתו. הזמן מסתבר לא עשה את שלו, ואם לשפוט מתגובותיו בשרשרור הרי שמשכיל, מבין עניין או חכם הוא בטוח לא.

קרמגדון : תעבור לאוטובוס.[/quote]

שישאר לנהוג על האיביזה ולא יעבור לנהוג באוטובוס. בחייאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לגבי עניין הנהיגה שלו בכבישים, הוא עוד ירגע אני בטוח בזה, לא נכנס לזה בכלל הזמן רק יעשה את שלו

אני גם מתפלא. הרושם שלי הוא שאתה נהג עם מודעות וידע מקצועי, למה לך לעודד נהיגה פורקת עול שכזאת? אני לא טוען שצריך להוקיע את הבחור, אבל שכן צריך לנסות להשפיע ולשפר את נהיגתו (גם אם הסיכוי לכך קלוש) כי אם אנחנו 'לא ניכנס לזה,' כלשונך, הוא ייכנס במשהו!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא מסנגר עליו ולא על אף אחד, סהכ סיפרתי לכם שהוא קיים באמת ולא איזה טרול, אם אתם חושבים לנכון מצידי תעמדו במחלף שעריה עם אבנים ותחכו לו.

אשליית "לי זה לא יקרה" קיימת אצל כולם מסתבר, רק ברמות שונות ומובנים שונים.

ואני יכול לנפץ אותה, זה קורה, לכולם !

ושוב, פסיכופת הוא לא, פשוט חסר הבנה לתוצאות שיכולות להגרם מהמעשים שלו, אני מבטיח לכם שלאחר סיבוב ממצה עם הבחור בלווינשטיין הוא לא ישתולל יותר, לפחות לא על ההגה ובטח שלא בכביש.

לעניין שחיקת צמיגים ועלויות כלכליות, כאמור היו פה כבר גאונים שמוכנים לעצור באמצע כביש מהיר ללא שוליים להחליף גלגל, רק שלא יקרע להם הצמיג ב1000 שח (מת לראות פרצוף של אחד כזה שהוא מגיע לפנצ'ריה ומסתבר שהצמיג נקור בצד ויש להחליפו, גם סיכן חיים וגם יצא טיפש).

לדעתי זה שנטפלים אליו לא יביא אותו להבנה, ובטח לא הבחור ההוא שאמר לו "אוי ואבוי מה יקרה לך אם תתקל בי על הכביש" (גיבורים כאלו כבר שמעתי, רק שהוא שכח לבדוק מי עומד מולו טרם האיום).

אני חושב שעם הסברה נכונה (כולל סיבוב בלווינשטיין כמו שאמרתי) אפשר להביא את הבחור להבנה ושינוי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי הגדרת הפסיכופת הולמת אותו יפה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%94

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא מסנגר עליו ולא על אף אחד, סהכ סיפרתי לכם שהוא קיים באמת ולא איזה טרול, אם אתם חושבים לנכון מצידי תעמדו במחלף שעריה עם אבנים ותחכו לו.

אשליית "לי זה לא יקרה" קיימת אצל כולם מסתבר, רק ברמות שונות ומובנים שונים.

ואני יכול לנפץ אותה, זה קורה, לכולם !

ושוב, פסיכופת הוא לא, פשוט חסר הבנה לתוצאות שיכולות להגרם מהמעשים שלו, אני מבטיח לכם שלאחר סיבוב ממצה עם הבחור בלווינשטיין הוא לא ישתולל יותר, לפחות לא על ההגה ובטח שלא בכביש.

לעניין שחיקת צמיגים ועלויות כלכליות, כאמור היו פה כבר גאונים שמוכנים לעצור באמצע כביש מהיר ללא שוליים להחליף גלגל, רק שלא יקרע להם הצמיג ב1000 שח (מת לראות פרצוף של אחד כזה שהוא מגיע לפנצ'ריה ומסתבר שהצמיג נקור בצד ויש להחליפו, גם סיכן חיים וגם יצא טיפש).

לדעתי זה שנטפלים אליו לא יביא אותו להבנה, ובטח לא הבחור ההוא שאמר לו "אוי ואבוי מה יקרה לך אם תתקל בי על הכביש" (גיבורים כאלו כבר שמעתי, רק שהוא שכח לבדוק מי עומד מולו טרם האיום).

אני חושב שעם הסברה נכונה (כולל סיבוב בלווינשטיין כמו שאמרתי) אפשר להביא את הבחור להבנה ושינוי.

אף אחד לא ייקח אותו לסיבוב בלווינשטיין כיוון שאנחנו לא משועממים חסרי חיים זה א' , אז צא מהסרט הזה .

ב'. אנחנו גם לא אמא שלו ולא נגיד לו מה לעשות , אבל אם הוא חושב שהוא יכול לבוא לפה ולכתוב ולהראות את ה"פעלולים" הפרובקטיבים האלה ולאחר מכן מתפלא שיוצאים עליו כאן במילים כמו "טרול" וכו' אז הוא טועה .

אם הבחור רציני , תשיגו לי פרטים שלו ואני אישית יידע את המשטרה עליו למען הסר סכנה לעצמו קודם כל , ולסביבתו .

תאונות דרכים כואבות גם לאמהות של טרולים .

פורסם
נאמר לי שכן אפשר לשים מערכת גז, אך לצערי לא שמים על הגג או בתא הנוסעים שאני לא משתמש בו.

אני רוצה לשמור על תא המטען פנוי, ומושב אחורי פשוט אין לי צורך בו (וגם בגג).

אולי אפשרי לעשות התקנה "זמנית" לעבור את האישור לאחר התקנה ולהעביר את הבלון לגג בצורה "לא רשמית"?

אף אחד אפילו לא יבין שזה בלון גז למעלה.

עכשיו אני כבר ממש תוהה אם זה אמיתי או טרול שהיה מוכן לעשות תאונה רק כדי להראות שהוא רציני. :?

למה לא להתקין דוד שמש על הגג עם קולטנים וזהו ?

פורסם

ממש מצב של מעל המחירון הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הוא נחשב טרול אם הוא באמת נוהג ככה במציאות? כי הסיאט המעפנה הזאת בהחלט אמיתית.

ברור. אחרי הכל, יש גם טרולים בחיים האמיתיים

אור .ס.: אם הוא נחשב אצלך לבנאדם חכם, אז מתקיים אחד משני התנאים הבאים:

א - אף פעם לא פגשת בנאדם חכם

ב - ההגדרה שלך לבנאדם חכם היא הכי ליברלית, והכי רופפת שקיימת. בעולם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בינינו, הוא נוהג ומתנהג כמו חצי מהישראלים שעל הכביש - ההבדל היחידי זה שהוא מודע למה שהוא עושה וגם גאה על כך... כל האחרים עושים את זה בהכחשה וכמו כל האחרים הוא בטוח שהוא הנהג הכי טוב בעולם ובגלל זה אין לו שום סיבה לשנות את דרכיו.

יש את "הישראלי המכוער" שבורח מהמראות רק כדי לא להסתכל על עצמו ולהתבייש ויש אותו שמסתכל במראה בחיוך ואומר לעצמו "כמה שאני יפה"...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
שישאר לנהוג על האיביזה ולא יעבור לנהוג באוטובוס. בחייאת.

דווקא אם יבוא לעבוד ב"נתיב אקספרס" בחדרה, הוא וצורת הנהיגה שלו ישתלבו יפה שם. ימצא הרבה נפשות תאומות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה, מה האלטרנטיבה? לשלם עלויות דלק? נמאס :(

צריך או לסדר את זו ולהמשיך להשתמש עם גז, או לעבור לרכב חסכוני יותר (כששברולט וולט זה האידיליה של חסכון).

אני מסכים איתך לגמרי בכל מה שקשור בהגמלות מנפט.

אבל הפתרון של גז אצלך הוא בעייתי.

אם יש לך אפשרות מבחינה כלכלית לעבור לרכב חשמלי אז לך על זה, אני האחרון שיגיד לא בעניין.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...