Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה קרבי :)

Carmageddon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נחמד משכיל ומבין עניין.

אימא שלי הבן אדם הכי נחמד ומשכיל שאני מכיר, אבל היא עדיין לא יודעת לנהוג.

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק עכשיו ראיתי ביוטיוב את הסרטון של התאונה.

חבר, בחיים האמיתיים, לא מקבלים נקודות על takedown...

זה נראה כאילו החלטת להעניש את הרכב השחור על זה שהוא ניסה לעקוף אותך מימין.

אתה צריך להבין שלא כולם משחקים במשחק שלך, ולא כולם שמים ז*ן על המכוניות שלהם. (שלא לדבר על פציעות)

אם היית נכנס בי עם הגרוטאה הזאת בגלל משחק מטומטם שלך בכביש, גורם נזק לרכב היפה והאהוב שלי ומתרץ את זה בתירוצים המטופשים שהבאת פה, אני באמת לא יודע איך הייתי מגיב. רק מלחשוב על זה אני מתחיל להתעצבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה ההמשך לשרשור "בדיחה שקרעה אותי באינטרנט" או שטעיתי בכתובת?

אגב, yulianx, בדוק הוא יקבל מחירון על הרכב (;

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

או שאתה חולה נפש או שאתה מחפש צומת לב.

יותר מזה אין מה להגיד.

מי מנסה להוציא מפתח מהרכב ב100 קמ"ש?

פגשתי הרבה מוזרים בעולם הזה אבל לא ברמה כזאת.

פורסם

ראיתי גם את הסרטון בעקבות סקרנות, ואני חושב שקלות הדעת שלך מאוד מסוכנת.

מילא שאין לך כבוד לרכושך ובריאותך. קצת כבוד לרכושם ובריאותם של אחרים???

עכשיו אתה מבסוט כי זה משעשע, אתה דופק את האוטו שלך, דופק קצת מכוניות אחרות, ממש אדרנלין טהור.

כשתכנס לכלא, בעקבות גרימת מוות ברשלנות, ותסתכל על הורים שהרגת להם את הילד או על ילדים שתשאיר יתומים, לא נראה לי שכ"כ תשמח, וזה ילווה אותך כל חייך.

במציאות אי אפשר לעשות ריסטרט ולהתחיל את הכל מחדש.

פורסם

חלש מאוד כל מה שקורה כאן.

איפה האיש עם המפתח שצריך לנעול?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
1. אני לא מבין למה אתה לא פונה "למנהלים" בפרטי, כנדרש.

2. הנהלת הפורום איננה עורכת תכנים רק כי הכותב קשקשן שעף על עצמו. אם אתה רוצה להיות אזרח טוב אתה יותר ממוזמן לקחת את העדויות הנמצאות בפורום ולהגיש את תלונה במשטרה, במסגרת מאמציך האזרחיים למנוע נהיגה פושעת.

אל תשכח לעדכן.

חלש מאוד כל מה שקורה כאן.

איפה האיש עם המפתח שצריך לנעול?

עידן

היה כבר כאן :-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טוב, אני מצטער לנפץ לכם את האשליה, הבחור אמיתי לחלוטין ולא מדובר בבדואי תושב דרום הארץ, אלא דווקא בבחור נחמד משכיל ומבין עניין.

הוא אולי נחמד ומשכיל, אבל בנהיגה הוא לא מבין כלום, ההתנהלות שלו היא מסוכנת, אנטי חברתית, והוא ללא ספק איננו קורא מציאות, שלא לאמר, פשוט טיפש.

הוא ראוי לכל הוקעה שזכה לה בפורום.

ולא השרשור הזה לא יינעל.

תופעות חברתיות שליליות צריכות להיות מוצגות על במה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רק עכשיו ראיתי ביוטיוב את הסרטון של התאונה.

חבר, בחיים האמיתיים, לא מקבלים נקודות על takedown...

זה נראה כאילו החלטת להעניש את הרכב השחור על זה שהוא ניסה לעקוף אותך מימין.

+1

או שזמן התגובה שלך לוקה בחסר או שהחלטת בכוונה להמשיך לגרור אותו איתך בגלל שהעז לנסות לעקוף אותך מימין.

אני אקח את זה יותר קדימה - נראה שנכנסת בו בכוונה כדי להעניש אותו.

למה אני חושב כך - כי בסרטון אחר שפרסמת בעבר, לקחת את הפרסה עם מעצור יד תוך התעלמות מזכות הקדימה של הרכב השחור וכנראה ניסית לקחת את הסיבוב חזק לכיוון השער מהנתיב השמאלי, כי זה כיף לקחת סיבובים בחדות (כן, גם אני אוהב). הנהג ברכב השחור התעצבן על מה שעשית וניסה לעקוף מימין (גם עבירה). אתה ראית את זה, ועוד איך ראית את זה - והחלטת ללמד אותו לקח על מה שהעז לעשות לך. בדיוק מה שעושים במשחק שעל שמו הכינוי שלך. אני מגיע למסקנה הזו בהתחשב בהתנהלות שלך על גבי הפורום.

אם הייתי שופט, בהסתמך על הסרטונים ומה שכתבת בפורום הייתי פוסק את הדבר הבא:

פיצויים מלאים לנהג ברכב השחור בניכוי מה שהיה צריך לשלם אילו היה מקבל דו"ח על עקיפה מימין.

לנהג ברכב הלבן - מקסימום עונש הקבוע בחוק, כולל מאסר בפועל + טיפול פסיכולוגי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כולם מדברים על אותו סרטון של התאונה, האם מישהו יואיל בטובו לצרף אותו לכאן? תודה

השרשור של מעבר באדום כאן :arrow:

השרשור של הסרטון "מי אשם" כאן :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
+1

או שזמן התגובה שלך לוקה בחסר או שהחלטת בכוונה להמשיך לגרור אותו איתך בגלל שהעז לנסות לעקוף אותך מימין.

אני אקח את זה יותר קדימה - נראה שנכנסת בו בכוונה כדי להעניש אותו.

למה אני חושב כך - כי בסרטון אחר שפרסמת בעבר, לקחת את הפרסה עם מעצור יד תוך התעלמות מזכות הקדימה של הרכב השחור וכנראה ניסית לקחת את הסיבוב חזק לכיוון השער מהנתיב השמאלי, כי זה כיף לקחת סיבובים בחדות (כן, גם אני אוהב). הנהג ברכב השחור התעצבן על מה שעשית וניסה לעקוף מימין (גם עבירה). אתה ראית את זה, ועוד איך ראית את זה - והחלטת ללמד אותו לקח על מה שהעז לעשות לך. בדיוק מה שעושים במשחק שעל שמו הכינוי שלך. אני מגיע למסקנה הזו בהתחשב בהתנהלות שלך על גבי הפורום.

אם הייתי שופט, בהסתמך על הסרטונים ומה שכתבת בפורום הייתי פוסק את הדבר הבא:

פיצויים מלאים לנהג ברכב השחור בניכוי מה שהיה צריך לשלם אילו היה מקבל דו"ח על עקיפה מימין.

לנהג ברכב הלבן - מקסימום עונש הקבוע בחוק, כולל מאסר בפועל + טיפול פסיכולוגי.

מסכים, 1+

.I Rock, There For I Am

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...