Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה"עליה" במחירים החל מ-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לרבים ידוע כי הרבה סוכנויות ויבואנים האיצו בקונים לקנות ב-2011 לפני שהמחיר יעלה ב-2012.

רבים מהרוכשים הפרטיים גם כן המתינו בדריכות, כי חשבו שמחירון ינואר יהיה נמוך בהרבה מזה של דצמבר/נובמבר/אוקטובר.

הפלא ופלא, לפחות בכל הנוגע לפונטו שלי, המחיר נשאר זהה.

אני ידעתי שהיבואנים והסוכניות לא יעלו מחירים, כי אין סיבה לכך. זה קורה כל שנה המבצעים של "מהר לפני שיתייקר".

אך לאן פניו של השוק מבחינת הפרטיים? (עוד לא קרה שרכבים שעלו הרבה, נמכרים היום בזול - ועדיין לוקח הרבה זמן למכורם וגם כאן בפורום לא חסר דוגמאות).

האם מישהו מכיר מחיר של רכב שנפל?

משכנתא זה קל

פורסם

תגיד אתה רציני? רוב היבואנים העלו אתמול את מחירי הרכבים, והשאר צפויים להודיע על כך בהמשך השבוע.

יוצאי דופן קרסו שהורידה את מחיר המגאן ושלמה שהוריד את מחיר האסטרה.

הגדילו לעשות יפנאוטו שהעלו את מחיר ה B3 המוחלפת אוטוטו ל 125K!

פורסם

לפי וואלה אופל אסטרה 1.4 טורבו ירדה מ-135 אלף ל-124 אלף (!)

"עדכון: ביום פרסום המבחן (שני, 2 בינואר 2012) הודיעה יבואנית אופל כי מחירה של האסטרה טורבו יוזל לכדי 123,900 שקלים, מה שעשוי להטות לחלוטין את הכף לטובתה בתוצאת מבחן זה בזכות התמורה הטובה יותר לכסף לעומת מחירה של הגולף המקבילה."

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1890296

זה כבר תמחור הרבה יותר תחרותי והגיוני לרכב כזה. נותן פייט לוולוסטר, לגולף ליונדאי ולפוקוס החדשה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

וכרגיל אצלנו, הממונה על ההגבלים העיסקיים שותק. מעניין איפה יציעו לו ג'וב כשיסיים את תפקידו? :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

שומאכר

נכון לאתמול המחירים ללא שינוי.אתמול הזמנתי וולוסטר והמחיר זהה למחיר שהיה בסוף דצמבר.

נאמר לי ע"י הסוכן במידה והמחיר יעלה אצטרך להוסיף כסף.

נשמע לי קצת הזוי,סוגרים על מחיר במעמד הקנייה ומשלמים מחיר אחר במעמד הקבלה של הרכב

פורסם

אני מאמין שאם תשלם הכל עכשיו, לא תשלם את התוספת בעליית המחירים. אבל לפי הכתבה פה, העליה היא זניחה עד לא משמעותית כלל. נחיה עם זה אני מקווה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המחירים עלו, ועוד יעלו. האמת שסוף 2011 היתה באמת הזדמנות לקנות רכב במחיר טוב.

בכל מקרה לא חיביים לקנות רכב חדש, תמיד יש את אלו שקונים רכב ואחרי חצי שנה מעמידים למכירה,

חוץ מזה יש היום את חברות הליסניג כמו אלבר ושלמה סיסק שמוכרות רכבים כמעט חדשים, כאלו שעשו קצת קילומטרים בכביש אבל עדיין נראות ומריחות כמו חדש וההנחה עליהם ממש טובה.

איך אני אומר, צריך לדעת להריח מבצע טוב וללכת עליו לא לחשוב שמחר יבוא מבצע יותר טוב.

פורסם

חברות הליסינג מצמצמים השנה רכישות, בגלל כל הרכבים משנת 2008 שעדין תקועים אצלם.

השנה אני מקווה שיקרה הפיצוץ ותהיה ירידה בכמות המשפחתיות שנמכרות...ואז נקווה שהשוק הזה יעבור להיות תחרותי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני הזמנתי (לפני כ-7 חודשים) במבצע חבר, קיה פיקנטו - שלחו לי בדואר מכתב שהיא מוכנה (ב.20.12). התקשרו ב24.12 והאיצו בי לבוא ולשלם, הגעתי ב-2.1 ושילמתי סכום זהה למה שצויין במבצע, לא פלות ולא יותר.

כעת ממתין לרכב

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
יש עליה, הולוסטר למשל התייקרה ב3000 שקלים.

לצערי,קיבלתי היום טלפון מהסוכן על כך שהוולוסטר עלתה ב 3000ש"ח

• תוכן חדש...