Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן... רכשתי השבוע אוטו חדש וקניתי לה מערכת מולטימדיה.

במערכת מולטימדיה רשום שיש מגבר מובנה 45WX4 יש אפשרות לחבר לה סאבוופר ?

המערכת של caska

פורסם

אין אפשרות לחבר סאב,לא תקבל שום עוצמה והסאב ידבר ויהרס.

אם אתה מעוניין להתקין סאב באוטו אתה צריך לרכוש HU עם יציאה למגבר,מגבר 4 ערוצים או מונובלוק,חיווט להתקנת מערכת,סאב ותיבה,וזהלא נגמר כאן,,נירא לי שאתה צריך לעבור על כל הFAQ וללמוד קצת על עולם האודיו. כי לפי מה שניראהאתה לא ממש בקי וחבל שתהרוס משהו באוטו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אין שום בעיה

למערכת CASKA הנ"ל יש 3 יציאות למגבר

אתה צריך סאב +מגבר ,ורצוי שעל הדרך תתקין קומפוננט

בסיסי טוב מקדימה אם התקציב מאפשר לך.

מה התקציב .?

פורסם

אני באמת לא מבייין בכל הדברים כאן, זה בשבילי כמו סינית.

קנו לי אוטו והשבוע רק אני מקבל אותו.

יש לי מגבר של שארק 1600 v באותו של אח שלי מגבר כזה הוא טוב ?

ויש לי תקציב של מקסימום 3-4

פורסם

גולף 2012 מנוע 1600

למרות שיש לי הטלבות עם אופל אסטרה טורבו של אמא שלי שיש לנו אותה כבר בבית שנת 2011

והמגבר של שרק 1600 V הוא טוב ?

ואני לא אחד שמתלהב מכל הבאסים וכל השטויות האלה אני אוהב לשמוע כזה מוסיקה מזרחית השקטים רק רוצה באיכות טובה

פורסם
גולף 2012 מנוע 1600

למרות שיש לי הטלבות עם אופל אסטרה טורבו של אמא שלי שיש לנו אותה כבר בבית שנת 2011

והמגבר של שרק 1600 V הוא טוב ?

ואני לא אחד שמתלהב מכל הבאסים וכל השטויות האלה אני אוהב לשמוע כזה מוסיקה מזרחית השקטים רק רוצה באיכות טובה

לך על קומפוננט של מורל מקדימה סאב וופר של JBLGT5 275RMS חזק יחסית והייתי הולך על מגבר של JBL 1004 אני שומע מוזיקה כמו שלך וחבר שלי מרוצה מהתזמורת הזאת שמתפעלת את העסק :wink:

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...