Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת לא השוואה נכונה - זה היה סופ"ש מיוחד בו היערכות המשטרה הייתה גדולה מהרגיל. צריך לעשות השוואה בין סופ"ש רגיל לבין ערב הסילבסטר עם אותה פרישה של משטרה, ולראות אם יש הבדלים.

באופן כללי, פתרון טוב הרבה יותר מלשים שוטרים בנקודות מפתח על הכביש וליצור פקקי תנועה הוא להגיע ישירות אל מקומות הבילוי ולעצור את הנהגים מלהכנס למכוניות כשהם שיכורים. כך מגיעים להרבה יותר אנשים (אבל מצד שני מחלקים פחות דו"חות). בכל מקרה, זה ידרוש כ"א הרבה יותר גדול ממה שיש כיום...

אבל אז שוטר התנועה "הנכבד" לא יוכל לתת לאותו אחד שלילה ולהחרים את רכבו כי הוא לא תפס אותו נוהג, ואז הוא לא יעמוד במכסה שלו אז למה לו?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני מאוד שמח שיש אכיפה כזאת בסופי שבוע ובמיוחד בחגים בעלי פקטור פורענות גבוה כגון תחילת השנה האזרחית.

בנוסף, אני חושב שזה הרבה יותר כייף פשוט להחנות את הרכב ,לקפל לו את המראות, לכסות אותו, לומר לו לילה טוב ולבלות בבית עם חברים והרבה אלכוהול שלא עולה $9,000,000 לכוס. :buddies_drink:

נ.ב.- אתמול בנוסף לנוהל הרגיל חסמו לי את הרכב בחנייה, אז אפילו אם הייתי רוצה לא יכולתי לעשות שטויות :lol:

זמין 8)

פורסם

אני מצטער להגיד, אבל האכיפה ביום שבת בלילה (ממה שראיתי) הייתה על הפנים.

נסעתי בסביבות 3:00-3:30 בלילה מקריית חיים מהמועדון בו עבדתי ועד לאיזור מתחם הקוסמוס (מצפונית לחיפה לטירת הכרמל, למי שלא מכיר את האיזור) ואז לעתלית, כשיצאתי הייתי בטוח שיעצרו אותי לפחות 4-5 פעמים בדרך אז מן הסתם הגבלתי את עצמי בשתייה (שליש בירה אחד במהלך כל הערב).

מה רבה הייתה הפתעתי שחוץ משתי ניידות שראיתי נוסעות לא ראיתי אף לא ניידת אחת עוצרת רכבים, לא בכיווןן הנסיעה שלי ולא בכיוון ההפוך.

על אחת כמה וכמה אחרי שביום חמישי בלילה, גם אחרי שחזרתי מאותו מועדון (גם עבדתי) עצרו אותי לבדיקה על הכביש של הטכני בנקודה שלפניה מעולם לא ראיתי ניידת, שאי אפשר לפנות או להסתובב ולברוח ושבגלל שהיא נמצאת בתוך סיבוב (יש מין מפרצון קטן) מרגע שראית את הניידת, אין לך לאן ללכת. הייתי בטוח שגם בשבת אני אעצר באותה נקודה, אבל לא.

גם ההורים שלי, שנסעו לחברים שלהם ברמת ישי (עמק יזרעאל) לחגוג את החג, דיווחו שלא פגשו אפילו בניידת אחת.

*מדובר על נסיעה של 30-40 דקות.

שמעתי במהלך הימים האחרונים ברדיו ששנה שעברה נתפסו 360 נהגים שיכורים במהלך חגיגות הסילווסטר (תחילת השנה האזרחית להוא שטען שזה חג נוצרי). אז איך לעזאזל השנה תפסו חצי/שני שליש מזה? קשה לי להאמין שהרבה יותר אנשים יצאו בלי רכבים השנה מאשר שנה שעברה (כאלה שטיפשים מספיק לצאת עם רכב ולהשתכר ולנהוג אחרכך, במיוחד ביום כזה)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מצטער להגיד, אבל האכיפה ביום שבת בלילה (ממה שראיתי) הייתה על הפנים.

נסעתי בסביבות 3:00-3:30 בלילה מקריית חיים מהמועדון בו עבדתי ועד לאיזור מתחם הקוסמוס (מצפונית לחיפה לטירת הכרמל, למי שלא מכיר את האיזור) ואז לעתלית, כשיצאתי הייתי בטוח שיעצרו אותי לפחות 4-5 פעמים בדרך אז מן הסתם הגבלתי את עצמי בשתייה (שליש בירה אחד במהלך כל הערב).

מה רבה הייתה הפתעתי שחוץ משתי ניידות שראיתי נוסעות לא ראיתי אף לא ניידת אחת עוצרת רכבים, לא בכיווןן הנסיעה שלי ולא בכיוון ההפוך.

על אחת כמה וכמה אחרי שביום חמישי בלילה, גם אחרי שחזרתי מאותו מועדון (גם עבדתי) עצרו אותי לבדיקה על הכביש של הטכני בנקודה שלפניה מעולם לא ראיתי ניידת, שאי אפשר לפנות או להסתובב ולברוח ושבגלל שהיא נמצאת בתוך סיבוב (יש מין מפרצון קטן) מרגע שראית את הניידת, אין לך לאן ללכת. הייתי בטוח שגם בשבת אני אעצר באותה נקודה, אבל לא.

גם ההורים שלי, שנסעו לחברים שלהם ברמת ישי (עמק יזרעאל) לחגוג את החג, דיווחו שלא פגשו אפילו בניידת אחת.

*מדובר על נסיעה של 30-40 דקות.

שמעתי במהלך הימים האחרונים ברדיו ששנה שעברה נתפסו 360 נהגים שיכורים במהלך חגיגות הסילווסטר (תחילת השנה האזרחית להוא שטען שזה חג נוצרי). אז איך לעזאזל השנה תפסו חצי/שני שליש מזה? קשה לי להאמין שהרבה יותר אנשים יצאו בלי רכבים השנה מאשר שנה שעברה (כאלה שטיפשים מספיק לצאת עם רכב ולהשתכר ולנהוג אחרכך, במיוחד ביום כזה)

לא יודע מה הלך באזור צפון, אבל פ"ת,ת"א,ר"ג והסביבה היו מפוצצות במשטרות ומחסומים,אותי עצרו מול הספורטק בת"א,ושמעתי שהיה מחסום רציני עם פקק אדיר בכביש 5 מכיוון מורשה לכיוון מחלף התקווה (איפה שבית עלמין ירקון).

ההגה הוא עגול!

פורסם

ידעתי שיקפצו עלי בגלל מה שרשמתי, עזבו גם מי שמבין את הכוונה שלי עדיין ינסה להראות את חוכמתו כאן.

רק תזכרו שיהודי ויהדות זאת דת ולא לאום, ובשביל להיות יהודי ועם סגולה צריך לקיים מצוות, אחרת אתה סתם אחד מעם ציון.

לא לא מטיף פשוט הבלבול שנוצר בשנים בגלל כל מיני סיבות העיקרית שלא הפרידו דת מהמדינה הן אלה שגרמו לעיבות.

בכל מקרה שלא תחשבו חברים שלי חגגו, האחד אבא שלו נוצרי והשני אבא שלו רוסי עשינו על האש, ואני אמרתי להם שבגלל משחק המספרים איני מחשיב שוב חשיבות לתאריך, אבל סוף סוף יצא להפגש לתותש קצת עם חברים, כי בתור יהודי איני יחגוג משהו שהוא לא כתוב בתורה אפילו לא את חנוכה.

תעשו מה שבה לכם רק אל תגידו שלא ידעתם.

• תוכן חדש...