Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

וכך אנו פותחים את היום, כאשר אנו במלחמה בתאונות דרכים עושים הכל על מנת לצמצם אותם

בכל הארץ במהשך ה24 שעות האחרנות נתפסו 230 נהגים שיכורים.

למען האמת אני חושב שההתנהלות של המשטרה היא בזיונית אבל זה כבר נושא אחר

כאשר כבר הוחלט לעשות פעילות מועילה ולהוריד נהגים שיכורים שבאמת מסכנים את חיינו האם זה מספר שניתן להתגאות בוא?

אתמול כאשר יצאתי לבלות יכולתי להצביע במקום אחד מסויים על למעלה מ150 נהגים שנכנסו לרכב לאחר ששתו

אז האם מספר כה נמוך של 230 נהגים שיכורים בכל הארץ זה באמת להגיד שהמשטרה עשתה פעילות טובה?

הייתי חייב לשתף את הכעס.

לכתבה המאלה

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/1890053

פורסם
בוקר טוב,

וכך אנו פותחים את היום, כאשר אנו במלחמה בתאונות דרכים עושים הכל על מנת לצמצם אותם

כאשר כבר הוחלט לעשות פעילות מועילה ולהוריד נהגים שיכורים שבאמת מסכנים את חיינו האם זה מספר שניתן להתגאות בוא?

אתמול כאשר יצאתי לבלות יכולתי להצביע במקום אחד מסויים על למעלה מ150 נהגים שנכנסו לרכב לאחר ששתו

אז האם מספר כה נמוך של 230 נהגים שיכורים בכל הארץ זה באמת להגיד שהמשטרה עשתה פעילות טובה?

הייתי חייב לשתף את הכעס.

לכתבה המאלה

על מה בדיוק אתה כועס? על זה שלא תפסו את כל השיכורים שנכנסו לרכב??? אולי אם תשלם פי 3 מיסים יהיה כסף לגייס עוד שוטרים, לרכוש עוד ניידות ואז יוכלו לתפוס את כל השיכורים שראית... נו, באמת. :? עם כוח האדם הכל כך מועט של המשטרה היא עושה כל שביכולתה על מנת להוריד את השיכורים והעבריינים הכבדים מהכביש.

פורסם

תודה לאל שלא יצאתי לחגוג אתמול. מי יודע באיזה מטומטם הייתי מתנגש (או יותר נכון היה מתנגש בי).

אני מקווה שהטמבל בוידאו לא יזכה לנהוג יותר בחיים שלו.

פורסם

אני מאוד מבסוט מהאכיפה הזו, ומעודד כמה שיותר אכיפה כנגד נהגים שיכורים!

אתמול בלילה יצאתי עם חברה שלי למסעדה ובדרך חזרה נסעתי מאחורי מיצובישי לנסר שלפתע באחד הסיבובים נזרק מתוכה בקבוק וודקה להערכתי שהתנפץ בצד הכביש, חצי דקה מאוחר יותר נזרקה מתוך האוטו שקית מלאה בקרח, אין לי ספק שהנהג בפנים היה שיכור. ניסיתי מעט להתקרב לרשום את המספר ע"מ לדווח אבל הוא פשוט נסע בפראות אז העדפתי להתרחק ממנו כמה שיותר ולשמור על שנינו בחתיכה אחת, מאוד מסוכנים אותם אידיוטים תסלחו לי על הביטוי שמסכנים את כולנו כל פעם מחדש.

אבי.

פורסם
על מה בדיוק אתה כועס? על זה שלא תפסו את כל השיכורים שנכנסו לרכב??? אולי אם תשלם פי 3 מיסים יהיה כסף לגייס עוד שוטרים, לרכוש עוד ניידות ואז יוכלו לתפוס את כל השיכורים שראית... נו, באמת. :? עם כוח האדם הכל כך מועט של המשטרה היא עושה כל שביכולתה על מנת להוריד את השיכורים והעבריינים הכבדים מהכביש.

אנחנו יהודים החיים במדינת ישראל.

לא משנה מה יעשו לנו אנחנו נמצא דרך להתלונן ולראות את חצי הכוס הריקה,

ואת מה שלא נעשה, או שלא נעשה מספיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
230 זה יפה אבל גם לי זה נשמע מעט יחסית.

מישהו יודע מה הממוצע שנתפס בכל סופ"ש רגיל?

זאת לא השוואה נכונה - זה היה סופ"ש מיוחד בו היערכות המשטרה הייתה גדולה מהרגיל. צריך לעשות השוואה בין סופ"ש רגיל לבין ערב הסילבסטר עם אותה פרישה של משטרה, ולראות אם יש הבדלים.

באופן כללי, פתרון טוב הרבה יותר מלשים שוטרים בנקודות מפתח על הכביש וליצור פקקי תנועה הוא להגיע ישירות אל מקומות הבילוי ולעצור את הנהגים מלהכנס למכוניות כשהם שיכורים. כך מגיעים להרבה יותר אנשים (אבל מצד שני מחלקים פחות דו"חות). בכל מקרה, זה ידרוש כ"א הרבה יותר גדול ממה שיש כיום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אנחנו יהודים החיים במדינת ישראל.

לא משנה מה יעשו לנו אנחנו נמצא דרך להתלונן ולראות את חצי הכוס הריקה,

ואת מה שלא נעשה, או שלא נעשה מספיק.

ל'

נכון אנחנו יהודים החיים בארץ ישראל אין לנו מה לחגוג את החגים האלה, אם כבר אז אפשר לצאת לבלול בלי כל קשר אבל לא לחגוג.

לא מספיק שיש ליהודים את האומץ לצאת ו"לחגוג" חג נוצרי אז הם מוסיפים בטיפשוטם גם נהיגה מסוכנת בשכרות.

מי שנתפס במבצע הזה אשם לבד, הפעם אני מוכרח לציין שהמשטרה עשתה מלכת קודש.

פורסם
בוקר טוב,

הייתי חייב לשתף את הכעס.

לכתבה המאלה

זה שנכנסו לרכב לאחר ששתו לא אומר שהם היו שיכורים לפי החוק.

פורסם
נכון אנחנו יהודים החיים בארץ ישראל אין לנו מה לחגוג את החגים האלה, אם כבר אז אפשר לצאת לבלול בלי כל קשר אבל לא לחגוג.

לא מספיק שיש ליהודים את האומץ לצאת ו"לחגוג" חג נוצרי אז הם מוסיפים בטיפשוטם גם נהיגה מסוכנת בשכרות.

tumblr_lk0ej8ZC8p1qc3ioj.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה מי שואל אותך מה מותר למי לחגוג ?!

פורסם

לא חוגגים חג נוצרי כי אין כזה חג "סילבסטר". חוגגים את תחילת השנה האזרחית החדשה.

• תוכן חדש...